Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 70
Гостей: 70
Користувачів: 0



17:42
ЧР – 2016, ХІV тур, Підсумки + збірна туру
У заключному, XVI-му турі Чемпіонату жодній з команд не вдалося змінити своє підсумкове місце у турнірній таблиці.
Найзапекліша боротьба точилася у Малій Глумчі. На жаль, без скандалу не обійшлося. Виглядало, що суперники боролися із арбітром, а не один з одним.
Куліші, хоча й розгромили суперника з нищівним рахунком, однак для завоювання чемпіонського титулу потрібно перемагати ще й безпосередніх конкурентів, а цього віце-чемпіонам зробити не вдалося.

Коли перемога не тішить

Куліші – Рихальське – 9:1 (5:1), голи: Бондарчук Ярослав (3), Остапчук (2) Віталій, Савчук Сергій (2), Стецько Артем (2) – Куліші; Котвицький Андрій – Рихальське.



За п’ять хвилин до закінчення матчу в Глумчі, усі дев’ять голів забитих Кулішами у ворота Рихальського втратили свою турнірну вагу й мають значення лише із огляду на визначення кращих бомбардирів Чемпіонату.

Варто відзначити, що саме представники Кулішів – Віталій Остапчук, Артем Стецько і Ярослав Бондарчук – серед переможців змагань голеадорів.
 

Зрештою, у відтермінуванні чемпіонства  для Кулішів є і позитивний аспект, адже  як стало відомо із неофіційних джерел, капітан команди Сергій Савчук пообіцяв своїй нареченій завершити футбольну кар’єру у випадку здобуття чемпіонського титулу. Виходить, що безкомпромісний турнірний боєць залишається у районному футболі для продовження боротьби.

Сухо на березі Ужа

Неділище – Поліція – 0:0 (0:0).



Незважаючи на відсутність  забитих м’ячів,  глядачі «УЖ-Арени» прохолодної осінньої днини побачили напружений і видовищний футбол із численними гольовими моментами й інтригою до останніх секунд.

Господарі  з перших хвилин кинулися на штурм воріт суперника, адже перемога давала шанс піднятися на 1-2 сходинки у підсумковій таблиці. Гості, для яких результат матчу вже не мав особливого турнірного значення, діючи від оборони, час від часу відповідали контратаками, які, однак, несли небезпеку лише під час виконання зароблених стандартів. У складі Поліції креативністю вирізнявся Валентин Гнатенко. Саме на ньому найбільше фолили оборонці Неділища.
 


Поліціянти неодноразово радили голкіперові вибивати м’яч від воріт на фланги, оскільки у центрі поля той ставав легкою здобиччю півзахисту суперника.

Все ж, попри тотальну територіальну й ігрову перевагу, на підступах до штрафного майданчика і у його межах, господарі діяли невпевнено. Здавалося, що надмірна відповідальність тиснула на гравців лінії атаки Неділища і кожен, замість того, щоб йти на загострення ситуації у карному майданчику, намагався скоріше віддати м’яч партнерові, або завдавав удару із незручної позиції.

Втім, інколи на заваді ставала стійка воріт… Кілька разів м’яч влучав у руку захисникам Поліції у межах штрафного майданчика, проте рука знаходилась у межах корпуса й оскільки, власне, «гри рукою» не було, арбітр, попри апеляції гравців і вболівальників Неділища, пенальті не призначав.

Наприкінці зустрічі мало не забили гості, але ситуацію врятував Руслан Харчук, який став на заваді м’ячу, що вже летів у незахищені ворота.

Бойова нічия стала завершальним акордом сезону для обох команд. Так Поліція впевнено посідає 4-й рядок рейтингу команд району, а Неділище підтверджує своє цьогорічне реноме – «домашньої команди», адже усі свої пункти ужівчани набрали саме на власному полі.



Амбіції, які вбивають футбол
 

Мала Глумча – Ємільчине – 1:2 (1:1), голи: Самченко Олег (5), Федорчук Юрій (86,автогол) – Глумча; Голяка Євген (31) – Ємільчине.

Детальний репортаж із місця події Юрія Яценка.

Роман РЕВЧУК

Збірна XIV туру за версією «СЄ»:

Ворота: Михайло Штиль (Мала Глумча).

Захист: Сергій Савчук,  Ярослав Бондарчук (Куліші), Олександр Климчук (Ємільчине).

Півзахист: Олександр Сорока (Мала Глумча), Олег Цуман (Неділище), Антон Островський (Ємільчине), Валентин Гнатенко (Поліція), Артем Стецько (Куліші).

Напад: Віталій Остапчук (Куліші), Віталій Коваленко (Ємільчине).



Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1622 | Додав: revanta
Всього коментарів: 3
0
3 sportem   (12.11.2016 17:19) [Материал]
Ємільчине (ДЮСШ) - Овруч (ДЮСШ) 0:3, ІІ тур
Хорошів (ДЮСШ) - Ємільчине (ДЮСШ) 1:1, ІІІ тур

0
2 sportem   (29.10.2016 16:07) [Материал]
Ємільчине (ДЮСШ) - Народичі 2:1, Дитяча ліга області (28.10.16)

0
1 sportem   (22.10.2016 10:33) [Материал]
Ємільчинський р-н - Лугинський р-н 1:0, зона області Спартакіади школярів з футболу (дівчата). Районні змагання виграла команда Березниківської ЗОШ.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net