Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



15:45
Чемпіонат Ємільчинської селищної ради 2019 з футболу, 7 тур

Результатом розстроїтись неможна радуватись

ПОЛІЦІЯ - СИМОНИ 2:2
Голи: Марк Багінський (20'), Анатолій Корнійчук (23') - Віталій Остапчук (7'), Ярослав Карпенко (90'+)

Або пан або пропав - безумовно, перемога однієї із команд зміцнювала шанси переможцю в боротьбі за чемпіонство. Через об'єктивні причини Поліція не змогла виставити на гру своїх "кулішівських" диригентів Швеця та Яцковця, а основного голкіпера Миколу Кур'яту в рамці воріт замінив польовий гравець Мірадж Махмадалієв. Симони здивували вже четвертим стражем воріт в сезоні, появою в своєму складі ємільчинця Дмитра Білоцького та кривотинця Петра Висоцько (екс-гравця Поліції).

Стартові хвилини продемонстрували рішучий настрій гостей боротись тільки за перемогу. Сьома хвилина гри стала щасливою для симонівців: Махмадалієв незміг чітко зафіксувати м'яч, а Віталій Остапчук був тут як тут - 0:1. Такий сценарій для Поліції не новий, але він заставив команду вперше, прямо на полі, робити розбір польотів. А емоції наставника Поліції Руслана Дейнеки стримала присутність дружини Тетяни, медичного працівника на грі.

Щоб виправити ситуацію на полі Поліції вистачило, як і в першому матчі, кількох хвилин. В середині першого тайму Марк Багінський нестандартно зіграв під час виконання штрафного удару. Ігровий епізод викликав чимало дискусій, які, впершу чергу негативно вплинули на симонівців. Важливий м'яч для господарів забив Анатолій Корнійчук, який протаранив по центру захист Симонів на 23-й хвилині. Гості не знітились, а створили гольовий момент, який в останню мить ліквідував Андрій Бусленко - виніс м'яч в підкаті з лінії воріт. В складі господарів креативністю на лівому фланзі півзахисту виділявся Сергій Слюсар, який постійно зміщувався в центр поля та небезпечно пробивав по воротам суперника.

Другий тайм пройшов в обопільних атаках, але голкіпери справились із хвилюванням та більш надійно діяли в штрафному майданчику. Заключні хвилини гри кардинально змінили ситуацію на полі: Симони змогли зрівняти рахунок та по новому закрутити інтригу в боротьбі за найвищі місця. Ще один суперечливий гол, цього разу Ярослава Карпенка, не залишив жодних шансів поліцейським. Після чергових дискусій відразу пролунав фінальний свисток головного арбітра матчу Олександра Омельченка.

ДЕРЖЛІСГОСП - КУЛІШІ 0:3
Голи: Олег Костриця, Вадим Кашпуренко, Сергій Савчук (пен.)

Куліші, забивши три голи в першому таймі, після відпочинку стримали натиск господарів. Захист гостей цементував Юрій Кужіль, а капітан гостей Сергій Савчук забив з пенальті свій п’ятий м’яч у сезоні. Загалом на рахунку кулішівця в Чемпіонатах 63 влучних постріли. Результат, як для захисника, феноменальний.

Наступна гра Симони - Куліші, яка відбудеться в Андрієвичах, (17 серпня, поч. - 10.00), для кулішівців стане моментом істини в боротьбі нагороди вищого гатунку.

БАРАШІ - АНДРІЄВИЧІ 2:0
Голи: Сергій Дмитренко (23'), Іван Татуревич (68')


Гра в Барашах відбулася недільного ранку. Результати останніх матчів обох команд робили господарів фаворитами. Проте суперники ледве домовились вийти на поле бойовими складами. Андрієвичі підсили гравці Непізнаничів, саме ці команди визначили напередодні переможця в змаганнях з міні-футболу на краще «Спортивне село». Непізнаничі на чолі з студентами, досвідченими учасниками Всеукраїнських змагань на приз «Шкіряний м’яч», Богданом Корбутом (Гданськ) та Олександром Івановим-молодшим (Ужгород) перемогли андрієвичан з рахунком 3:0.

У стартові хвилин гості більше турбували голкіпера господарів, з різних позицій без вагань пробивав Корбут. Проте на 23 хвилині лівий нападник Сергій Дмитренко втік від захисників Андрієвичів та відкрив рахунок матчу. До перерви гра вирівнялась, Бараші почали більше турбувати захист гостей.

Після відпочинку господарі знову забили: активність Іван Татуревича втілилась у другий м’яч. Андрієвичі змогли забити один м’яч, проте боковий зафіксував офсайд. В середині другого тайму в складі господарів на заміну вийшов юний Максим Тищук, який першим дотиком до м’яча мав нагоду забити гол. Така ж можливість була наприкінці гри і в досвідченого Валерія Зінченка.

Барашівський стадіон, на відміну від інших, вразив кількістю уболівальників, особливо молоді, яка активно підтримує улюблену, наймолодшу за віком команду Чемпіонату. А головний арбітр матчу Роман Ревчук, всупереч футбольним канонам, поїхав додому з командою гостей, впершу чергу за неупереджене суддівство.

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 989 | Додав: sport_em
Всього коментарів: 1
0
1 sport_em   (13.08.2019 06:05) [Материал]
Симони - Куліші, гра 8 туру відбудеться в Андрієвичах, 17 серпня, 10.00
Держлісгосп - Бараші, Поліція - Андрієвичі - 18 серпня, 10.00

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net