Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



08:17
ЧР – 2016, ХІV тур, Четверте поспіль чемпіонство Ємільчиного
Лідер Чемпіонату на вирішальний бій до Малої Глумчи вирушив бойовим складом. Господарі, які були головними конкурентами футболістів райцентру в боротьбі за золоті медалі протягом останніх років, цьогоріч застряли в підвалинах турнірної таблиці. Однак боротьба за власне реноме та зробити підніжку одвічному супернику додавали господарям додаткового стимулу в матчі, який практично не мав для команди ніякого значення.




Мала Глумча - Ємільчине 1:2
Мала Глумча: М.Штиль, П.Дем'янчук (А.Червинский), А.Серпутько, Ю.Штиль, Ю.Федорчук, О.Данюк, Р.Серпутько, О.Сорока, Т.Дідус, С.Лукашишин, О.Самченко
Ємільчине: М.Кур'ята, В.Ходоровський (С.Піскун), Вал. Коваленко, Д.Метельський, О.Климчук, Д.Слюсар (О.Слюсар), А.Соловйов, А.Островський, Є.Голяка,  Віт. Коваленко, О.Лапін (Мик.Романчук)
Голи: 1:0 - О.Самченко (5), 1:1 - Є.Голяка (31), 1:2 -
Ю.Федорчук (86, автогол)

Стартові хвилини поєдинку виявилися насиченими на цікаві події. На перших хвилинах поєдинку гості отримали нагоду на призначення 11-го удару. Проте головний арбітр матчу Андрій Дем'янчук не став карати господарів за ігрову боротьбу суперників в штрафному майданчику, чим викликав бурю емоцій та шквал критики в свою адресу від уболівальників, запасних, представників Ємільчиного.

Господарі буквально відразу мали можливість покарати Миколу Кур'яту за необачний вихід із рамки воріт. Але м'яч після удару Романа Серпутька пролетів повз стійку воріт. І все ж на п'ятій хвилині Глумча відкриває рахунок - 1:0, Олег Самченко кладе початок другій сотні. Надалі ємільчинці розпочинають активно діяти в атаці та постійно нагнітають тиск на ворота Глумчи. В свою чергу контратаки господарів бурхливо підтримуються місцевою торсидою. Напруга з кожною хвилиною  на футбольному полі електризується ще більше.



31-а хвилина матчу. Олександр Климчук майстерно закручує м'яч в ближню дев'ятку воріт Михайла Штиля. Голкіпер зумів ліквідувати загрозу, однак на дальній стійці воріт найспритнішим виявився Євген Голяка - 1:1. Саме за такого рахунку команди йдуть на відпочинок.

В перерві матчу ємільчинці продовжують дискусії з головним арбітром, який за відсутності обласного рефері весь тягар боротьби і бруду взяв на свої плечі. Дивно, чому районна федерація незмогла забезпечити матч сезону бригадою суддів із гри Ємільчине - Куліші.



В другому таймі чинні чемпіони отримали кращу половину поля для атакувальних дій, ближче до дороги. Гра поступово вирівнялась, і для гостей розпочинається зворотній відлік часу. Адже з кожною хвилиною до чемпіонства ближчими стають Куліші, котрі в паралельному матчі громлять Рихальське. Молодий тренер ємільчинців Максим Остапчук кидає в бій свіжі сили, в особі Олександра Слюсара та Миколи Романчука. Саме досвідчений Романчук змушує господарів фолити на собі поблизу штрафного майданчика, які завжди небезпечно виконує Олександр Климчук.

Шальки терезів на свою користь чемпіони схилили коли до закінчення основного часу залишалось менше п'яти хвилин. Черговий шедевр у виконанні Климчука зі штрафного, і в боротьбі за верховий м'яч захисник господарів Юрій Федорчук ударом головою зрізає м'яч під перекладину власних воріт - 1:2. Неймовірно, але факт: ємільчинці зуміли достиснути суперника в час, який відводився команді до початку матчу. Через кілька хвилин рефері вказує на центр поля, адже господарі припиняють боротися у доданий час - демарш. Глумча - протестує, Ємільчине - тріумфує.





Чемпіонат 2016 року, який став одним із найцікавіших за останні сезони, завершено. Ємільчинці, яким ще на старті провокували шлях до чемпіонства збірної Португалії, зуміли повторити успіх команди із Піренеїв. Доклавши стільки зусиль до чемпіонства, скільки було потрібно.

Отож, команда вп'яте за останні шість сезонів здобуває золоті медалі, котрі цьогоріч неодноразово кувались під завісу матчів




Ємільчине - чемпіони району 2016


Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1412 | Додав: sportem
Всього коментарів: 1
0
1 sportem   (25.09.2016 15:53) [Материал]
Неділище - Поліція 0:0, Куліші - Рихальске 9:1

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net