Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



11:10
Чемпіонат Ємільчинської селищної ради з футболу 2019, 2 тур
Андрієвичі - Бараші 2:3
Голи: Владислав Кіндзерський, Роман Косинський (Бараші, автогол) - Олег Цуман, Віталій Садовий, Максим Тищук

ФУТБОЛ ПІСЛЯ ВИПУСКУ
Сама погода сприяла проведенню цікавого напруженого поєдинку в Андрієвичах. Цього разу, незважаючи на шкільний випуск, який відбувся у Барашівській школі напередодні, на матч з Андрієвичами зібралася команда із довгою лавкою запасних гравців.
Подолавши стареньким «Курганом» з Гончаруком Валентином Миколайовичом симонівсько-андрієвицькі гори й полонини, команда нарешті дісталася затишного сільського стадіону в Андрієвичах. Допоки господарі скликали по хатах гравців, гості провели передматчеву розминку й визначилися із стартовим складом.
Перший тайм пройшов за тотальної переваги гостей, чому допомагав і попутний вітер. Однак вже на 5-й хвилині Роман Косинський невдало відбив м’яч і той опинився у воротах Барашів. Проте невдовзі Олег Цуман відновив рівновагу. Всі наступні атаки барашівців зупиняв боковий арбітр, який незмінно фіксував положення поза грою. Побачивши, що ситуація розвивається у небажаному напрямку, господарі уже в першій половині 1-го тайму зробили чотири заміни – підтягнулися на мопедах гравці із навколишніх сіл. Варто сказати, що їхній вихід справді підсилив гру господарів, окрім того саме Андрієвичам допомагав у 2-му таймі сильний попутний вітер. Зрештою, рахунок став – 2:1 – відзначився Владислав Кіндзерський.



Отут-то і спрацювала довга лавка запасних гравців Барашів – на поле вийшли, як юніори – Іван Татуревич, Максим Тищук, так і ветерани – Костянтин Ковнацький та Володимир Мілінський. 
З виходом молоді у напад, атаки Барашів одразу пожвавішали. Іван Татуревич утік віч-на-віч з голкіпером, однак у ворота не влучив, проте одну із наступних атак вдало замкнув Віталій Садовий – 2:2.
І хоча обидві команди ще мали нагоди відзначитися, цього разу фортуна виявилася прихильнішою до Барашів: юний Максим Тищук утік від захисників і холоднокровно поставив крапку у матчі. 
5 доданих хвилин не змінили результату матчу. Перша перемога Барашівської громади у турнірі. 
Особливо варто відзначити зусилля Романа Косинського, Олега Цумана та Олександра Варварчука, які зуміли організувати та підготувати команду до матчу і турніру загалом.

Куліші - Держлісгосп 2:1
Голи: Вадим Кашпуренко, Сергій Савчук - Олег Самченко

Гра в Кулішах, з огляду на результати першого туру, обіцяла легку прогулянку господарям. Однак літали на полі кулішівці тільки в першому таймі – 1:0 на їхню користь. Після того, як у другому таймі капітан господарів Сергій Савчук забив черговий м’яч, у гостей відкрилось друге дихання: пішов пресинг по всьому полі. Голеадор із Малої Глумчі Олег Самченко відквитав один м’яч. А Юрій Тукайло за десять хвилин до завершення основного часу змарнував шанс зрівняти рахунок – підвела реалізація одинадцятиметрового. У підсумку Куліші здобувають непросту перемогу та, головне, додають собі три пункти.

Симони - Поліція 2:3
Поліція: Микола Кур'ята - Андрій Бусленко, Ігор Вознюк, Денис Метельський, Дмитро Лугина (Олександр Бацюн) - Антон Островський, Віктор Островський, Дмитро Швець, Марк Багінський - Олександр Волощук (Владислав Козир), Анатолій Корнійчук
Арбітри: Юрій Остапчук - Андрій Дем'янчук, Юрій Лозко
Голи: 0:1 Віктор Островський (32'), 1:1 Олександр Денисюк (40'), 2:1 Симони (60' пенальті), 2:2 Антон Островський (71'), 2:3 Антон Островський (76')


Симони

Кульмінацією спортивних заходів до Дня молоді стала гра між Симонами та Поліцією на ємільчинському "Колосі”. Зібрались оптимальні склади. Суддівську бригаду очолив Юрій Остапчук, помічники Андрій Дем'янчук та Юрій Лозко. Пристрілка, яку влаштували поліціянти у стартові хвилини, завершилась безрезультатно. Відтак ініціативу взяв капітан Віктор Островський (п'ятий сезон у складі Поліції). Пограти за Поліцію кривотинець примчав із-за кордону. Забивши важливий м'яч, він подарував уболівальникам ще серію кульбітів. Подібних речей навіть у драматичному фіналі Кубка Небесної сотні, що відбувся в День Конституції у Новограді-Волинському не довелось спостерігати. Симони відразу активізувалися в атаці. Кожен прохід їхніх форвардів ніс у собі небезпеку. За п’ять хвилин до перерви Олександр Денисюк все ж перекинув м’яча за комірець Миколі Кур'яті. 

Після відпочинку вже Віталій Остапчук створив, здається, стовідсотковий момент, але голкіпер Поліції зіграв також бездоганно. На 60-ій хвилині Денисюк заробив пенальті, яке чітко реалізовує Олег Бондарець – 2:1. Такий результат для гостей, як сніг на голову. Міні-перерва пішла на користь Поліції, команда освіжилась холодною водичкою та кинула в бій свого останнього козира – Владислава Козира, півзахисника. Та головним героєм матчу став півзахисник Антон Островський, який протягом п’яти хвилин записав на свій рахунок дубль. У післяматчевому флеш-інтерв’ю НТ наставник Поліції Руслан Дейнека дав високу оцінку грі Антона. Особливо приємно було це чути Миколі та Василю Островським, Антоновим батьку із дядьком, знаних майстрів шкіряного м’яча на полях району та області, які були присутні на матчі. До речі, підписала Поліція гравця за лічені години до закриття трансферного вікна.
НТ, 05.07.19

Поліція



3 тур, 6 липня
10:00 Бараші – Держлісгосп
10:00 Андрієвичі – Поліція
7 липня (неділя)
10:00 Куліші – Симони
Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1185 | Додав: sportem
Всього коментарів: 2
0
2 sportem   (05.07.2019 12:01) [Материал]
Треба пошукати, можливо, Віталій Остапчук із Симонів чи Микола Кашупуренко із Підлубів. Але тут переможний, для Барашів.

0
1 Artes   (04.07.2019 23:11) [Материал]
Хочеться поздравить Тыщука Максима с забитым в столь юном возросте голом,а также его отца известного в футболе специалиста и любителя футбола,хотелось бы узнать забивал ли кто голы в чемпионате района в 13 лет?кто может знает?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net