Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



13:05
Чемпіонат Ємільчинської селищної ради 2019 з футболу, 4 тур
Держлісгосп - Симони 0:5
Голи: Віталій Остапчук-4, Ярослав Карпенко

На гру проти Держлісгоспу, Симони привезли повністю бойовий склад. Проте єдиною проблемою стала відстань і дороги до футбольного поля в Малій Глумчі. Приїхавши на поле хвилина в хвилину з дозволеним регламентованим часом, команда гостей швиденько переодягнулась і вийшла на поле, де вже їх чекали господарі поля.

Головним арбітром матчу було призначено Остапчука Сергія Івановича, котрий забігаючи наперед, відсудив на найвищому рівні, не отримавши жодних претензій після гри від обох сторін.

Гра розпочалась з швидких атак гостей, і вже на 2-й хвилині матчу після прострілу Остапчука Віталія, Денисюк Олександр міг відкривати рахунок, але з декількох метрів гравець пробив вище воріт. Гості повністю контролювали хід матчу, лише інколи Тарас Дідус, Олег Самченко і Юрій Тукайло "вибухали" небезпечними контратаками. Симонці з кожною хвилиною збільшували перевагу і в середині тайму після вкидання аута гравцем Симонів, Ярослав Карпенко в боротьбі з захисником Держлісгоспу, виборює мяч і забиває свій дебютний гол у футболці Симонів. 0:1 - і гості продовжують створювати все більше моментів. Через декілька хвилин небезпечний стандарт завершується прострілом в штрафний майданчик, де Остапчук Віталій ударом в дотик забиває, і подвоює рахунок в матчі. До кінця першого тайму, Остапчук Віталій ще двічі розписується у воротах господарів і робить комфортний рахунок для своєї команди - 0:4.

В перерві обидві команди роблять заміни. Симони, зробивши комфортний відрив в рахунку випускають декілька гравців. Варто відзначити, що весь другий тайм проходить на зустрічних курсах. Гра уже більш-менш вирівнялась. Держлісгосп мав змогу відзначитись, але свій вихід сам-на-сам не зміг використати Юрій Тукайло.

Симони також мали свої моменти, але то поперечка, то гра голкіпера рятували команду від голу. Але, в середині другого тайму Остапчук Віталій, перекинувши голкіпера, ставить крапку в матчі - 0:5.

Чергова перемога Симонів і гонка за лідерські позиції між командами Поліції, Симонів і Кулішів продовжується.

#Симони


Андрієвичі - Куліші 0:13
Голи: Вадим Кашпуренко-7, Петро Ваховський-2, Вадим Савчук-2, Сергій Савчук, Олександр Голяка


Під гарячу руку Кулішів, після поразки від Симонів, потрапили Андрієвичі. Від футбольної зливи голів ледве встигало працювати табло. Тільки під вечір на другий день повністю вдалося відновити "чорну скриньку" протоколу. Рекордсменом матчу став кулішівський випускник Вадим Кашпуренко, який один раз відміряв господарям, а сім разів відрізав. Хто-зна чим насолили гостям Андрієвичі, але за три останні поєдинки Куліші відвантажили супернику вже півсотні м'ячів (20:0,17:0,13:0).

Поліція - Бараші 3:0
Голи: Антон Островський (43'), Олександр Волощук (67'), Марк Багінський (78' - пен.)

Господарі несподівано відчули кадрові проблеми, тому цілком були зрозумілі претензії гостей, щодо карток гравців, які в останні секунди долучились до складу Поліції. Молода команда барашівців минулого сезону отримала гарний урок футболу від Поліції, якщо не рахувати пропущений десяток м'ячів. За рік команда Барашів досягнула значного прогресу та відчутно покращила результати своїх матчів. Задовільний стан газону помітно позначився на грі команд, особливо був помітний брак на завершальній стадії атак. М'яч буквально валився з ніг футболістів та вперто не летів до площини воріт. За лічені хвилини до перерви Антон Островський в падінні головою з кілької метріх розстріляв голкіпера Івана Бродовського. Офсайд, якщо й був, то міліметровий, на користь господарів.

Незабаром після перерви Бараші, в ті ж ворота, змогли пробити і Миколу Кур'яту, проте Поліцію на лінії воріт підстрахував досвідчений Ігор Вознюк. Найбільш суперечливий момент гри головний арбітр Андрій Дем'янчук прокоментував після матчу - "м'яч на один, два сантиметри залишався в полі."

Темна хмара, що наближалася до воріт Барашів, допомогла Поліції "забити" ще два м'ячі. Форвард Олександр Волощук, схоже, вже цього сезону не проти повісити бутси на цвях. Принаймі такі плани озвучив степанівець на старті Чемпіонату, якщо досягне позначки в сто забитих м'ячів. 


До речі, в другому таймі в складі Барашів на заміну вийшов 13-річний Максим Тищук, син тренера ФК Бараші Валерія Тищука. Незважаючи на юний вік гравець вже встиг повторити досягнення зірки українського футболу Олександра Зінченка, забивши переможним м'яч Андрієвичам. Саме сім років тому на ємільчинському "Колосі" юний Зінченко робив перші кроки в дорослий футбол, в грі ФК Бараші - ФК Радомишль 1:2, забивши переможний м'яч наприкінці гри. Зустрівшись на початку літа з відомим тренером-селекціонером із Барашів Валерієм Зінченком гравець Манчестер Сіті з приємністю згадав ту гру та відзначив силу суперника.

Фінальну крапку в матчі поставив універсал Багінський, який чітко реалізував пенальті у ворота Бродовського. Саме Марк та Анатолій Корнійчук, володарі Кубка Небесної Сотні у складі "Звягеля", задавали темп та додавали впевненості в грі Поліції на полі.

Вишенькою на екваторі Чемпіонату Ємільчинської селищної ради з футболу стане гра Поліція - Куліш, яка перенесена на наступний вікенд.


Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1061 | Додав: sport_em
Всього коментарів: 1
0
1 sportem   (17.07.2019 11:56) [Материал]
Гра Поліція - Куліші перенесена на резервний день, 28 липня. За згодою двох сторін погоджено із організаторами, федерацією футболу.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net