Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



10:23
ЧР – 2016, V тур, 23-24 липня, Анонс + збірна І-го та ІІ-го турів
Центральним матчем туру є поєдинок 1-ї і 3-ї команд Чемпіонату в Степанівці. Його результат великою мірою залежить від того, наскільки сильний склад на матч зможе зібрати Мала Глумча. Поліція вже зустрічалася цьогоріч із Кулішами в фіналі Кубка району. Матч між Ємільчиним і Рихальським є іспитом щодо серйозності намірів для гостей, які поки що посідають 4-у сходинку в турнірній таблиці.

Степанівка – Мала Глумча: аншлаг-аншлаг?

Незважаючи на те, що лідирує Степанівка, за втраченими очками другою, після Кулішів, йде Глумча. Щоправда за якістю і змістом гри Степанівка, награючи стабільну основу, виглядає переконливіше. Утім, якщо шукачі корисних копалин візьмуть відпустку за власний рахунок і Глумча зможе зібрати на матч оптимальний склад, результат поєдинку стає далеко не очевидним…


Цікаво скільки уболівальників збереться на стадіоні в Степанівці, якщо у попередньому турі до Кулішів, за свідченням кулішівських гравців, щоб підтримати своїх, приїхало близько 100 чоловік.

Поліція – Куліші: повторення фіналу

Ще в травні фінал між Кулішами і Поліцією здавався непередбачуваним. Нині лише один Володимир Ярмоленко (півзахисник Поліції) сподівається, що його команда таки здолає Куліші з рахунком – 2:1, усі інші експерти "goalstream.org" пророкують поліціянтам поразку, переважно – розгромну.

Чим зможе здивувати Поліція у прийдешньому матчі? Які висновки зроблено із попередніх поразок? Чи зможе взяти участь у матчі Петро Висоцький, за сумісництвом гравець ФК «Ємільчине» на першість області?

З іншого боку, Кулішам буде важко серйозно налаштуватися на матч із суперником, який усі свої попередні поєдинки програв із великим рахунком.

Проте все ж варто нагадати про попередній матч Чемпіонату відбувся між цими командами 10 жовтня 2015 року. Тоді Поліція, практично цим же складом, катком пройшлася по Кулішах – 4:0 й стала перепоною на шляху останніх до чемпіонства.

Ємільчине – Рихальське: Найкращий голеадор не вірить в успіх своєї команди

«Не той тепер Миргород, Хорол-річка не та»

П. Тичина

Як свідчать результати матчів, а також місця, які займають команди в турнірній таблиці, цьогорічні Ємільчине і Рихальське – зовсім не ті команди, що минулого сезону. Рихальське може грати на рівних і, навіть, перемагати Ємільчине, проте психологічно команда не зовсім ще готова поїхати із райцентру із трьома завойованими пунктами.

Так в коментарі після матчу із Поліцією Віталій Шпінь заявив, що Рихальське сповнене рішучості битися за перемогу в наступному поєдинку із Ємільчиним. Проте в своєму прогнозі на сайті  "goalstream.org", автор хет-трику у ворота Поліції, один із кращих бомбардирів Чемпіонату, передрікає розгром своєї команди з рахунком – 0:3, а отже, в успіх і в те, що сам зможе забити м’яч, не вірить.

В той же час його одноклубник Діма Павленко налаштований оптимістичніше і сподівається, що Рихальському таки вдасться закінчити матч унічию – 2:2.

Збірна І-го та  ІІ-го турів за версією «СЄ»

Оскільки вперше варіант збірної туру був складений за підсумками 3-го ігрового дня,  редакцією «СЄ» вирішено заповнити прогалину щодо І-го та ІІ-го турів. 
І тур
Ворота: А. Яценко (Поліція).

Захист: К. Гольц (Ємільчине), Я. Карпенко (Степанівка), Ю. Федорчук (Мала Глумча), С. Дмитренко (Неділище).

Півзахист: І. Саєнко, А. Саган, (Степанівка), О. Дудар (Ємільчине), А.Червінський (Мала Глумча) 

Напад: В. Марченко (Неділище), О. Самченко (Мала Глумча)  .  

ІІ тур
Ворота: Ю. Лакейчук (Степанівка).

Захист: М. Волощук, І. Хільченко (Степанівка), В. Коваленко (Ємільчине), С. Савчук (Куліші).    

Півзахист: Т. Денисюк (Неділище), О. Денисюк, С. Дейнека (Куліші), О. Швед (Рихальське). 

Напад: О. Волощук (Степанівка), О. Лапін (Ємільчине).  


Роман РЕВЧУК
Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 925 | Додав: revanta
Всього коментарів: 3
0
3 revanta   (23.07.2016 10:27) [Материал]
У випадку, якщо початок матчу заплановано не на 11.00, представникам команд бажано інформувати про це футбольну громадськість зазделегідь.
Не всі бажаючі відвідати матч знають про що домовилися між собою команди, що автоматично призводить до зменшення глядацької аудиторії.

0
2 sportem   (22.07.2016 12:59) [Материал]
Стартувало опитування "Чемпіон району 2016 з футболу", до 1 серпня.

1 BommGol   (21.07.2016 11:58) [Материал]
Анонс - hands

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net