Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



08:28
ЧР 2015, 19 тур, Прискорене чемпіонство. Хто другий і третій?
У перенесеному, на прохання Ємільчиного, матчі 20 туру – Ємільчине-Неділище – міг визначитися фактичний переможець чемпіонату. Судити цю зустріч взявся молодий і перспективний Максим Остапчук із Ємільчиного, однак з таким призначенням не погодилися неділищенці, на що юний рефері відповів, що поставила його районна федерація, а якщо гостям не подобається такий суддя, то нехай везуть свого, чомусь аж, із Житомира.





Суддю з Житомира не привезли, Ємільчине перемогло, проте мелодія «We are the champions» у виконанні гурту «Queen», що пролунала по закінченні матчу на честь  переможців, де-юре була трохи дочасною, оскільки відставання переслідувачів, команди Кулішів, яка готувалася на тому ж таки стадіоні «Колос» до матчу з РВ УМВС, за втраченими очками складало 5 пунктів за два тури до фінішу.

Втім, на допомогу новоявленим чемпіонам, як і в 2013 та 2014 роках, прийшли міліціонери, котрі розгромили Куліші й зняли всі питання щодо цьогорічного чемпіонства.



Прикметно, що команда РВ УМВС хоча і втратила шанси на здобуття медалей чемпіонату, все ж, самим активним чином, впливає на розподіл призових місць. Так Куліші після матчу з міліцією опустилися з 2-го на 4-е місце, а у наступному турі правоохоронці екзаменуватимуть Середи.

Інтрига у чемпіонаті зберігається лише щодо того, хто стане другим і третім призерами турніру. Найкращі шанси посісти друге місце, попри поразку у останньому турі, зберігає команда Кулішів. За умови перемоги над Сербо-Слобідкою і Симонами, ніхто не зможе завадити Кулішам стати віце-чемпіонами.
Середам, щоб стати третіми, чи за сприятливих обставин,  навіть другими, потрібно вдома перемагати РВ УМВС, а Мала Глумча, яка у поточному турі завдала дошкульної поразки Сербо-Слобідці, може розраховувати на призове місце, лише у випадку осічки Кулішів чи Серід.

Ємільчине - Неділище 8:1
Голи: Лапін Олександр-2, Климчук Олександр-2, Голяка Євгеній-2, Соловйов Артур, Метельський Денис - Марченко В'ячеслав


РВ УВМС - Куліші 4:0
Голи: Островський Віктор, Мишкевич Василь, Остапчук Віктор, Висоцький Петро

Сербо-Слобідка - Мала Глумча 1:6
Голи: Шпінь Олександр - Дідус Тарас-2, Тукайло Юрій, Федорчук Юрій, Самченко Олег, Дем'янчук Ярослав

Середи - Бараші +/-, Неділище - Кривотин +/-
Роман РЕВЧУК


Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1245 | Додав: revanta
Всього коментарів: 2
0
2 sportem   (11.10.2015 17:47) [Материал]
Неділище - Кривотин +/-, згідно календаря чемпіонату

0
1 sportem   (11.10.2015 10:05) [Материал]
Ємільчинці розгромивши Неділище 8:1 забезпечили собі достроково перше місце в чемпіонаті, адже Кривотин в заключному турі навіть теоретично вже не міг відібрати очки в лідера чемпіонату.
Однак матч РВ УМВС - Куліші подарував уболівальникам футболу повноцінного чемпіона. 4:0 - міліціонери зберегли традицію, третій рік поспіль, допомагати ємільчинця в боротьбі за золоті медалі та таким чином привітали свого голкіпера Яценка Андрія з Днем народження.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net