Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0



09:05
ЧР 2015, 5 тур, Рекорд результативності Вадима Антощука
Чи зуміє команда Рихальського здобути перші очки цього сезону, чи хоча б забити декілька м’ячів у ворота бронзового призера минулорічної чемпіонату? Чи виставлять Бараші достатньо сильний склад на матч, чи спробують впоратися з аутсайдером «малою кров’ю»? Такі запитання виникали перед матчем 7-ї (?!) і 12-ї команд нинішнього чемпіонату, які 4 липня зустрілися у Барашах.
У складі барашівців були відсутніми Володимир Биков, Роман Майданович, Юрій Прохоренко, однак це не завадило господарям розгромити команду Рихальського.
Втім, до другого голу, який на 33-й хвилині забив Андрій Дмитренко, гості досить пристойно оборонялися й час від часу навіть контратакували.
Після третього ж голу рихальці, що називається, посипалися і пропустили до перерви ще й четвертий м’яч. Стільки ж вони пропустили і після перерви, хоча на початку тайму, здавалося, були настроєні дуже рішуче й без роздумів відхили пропозицію господарів щодо водо-тайм-ауту в середині другого тайму.
В другому таймі інтрига зберігалася хіба лише щодо кількості забитих Вадимом Антощуком м’ячів і того чи зуміють рихальці забити бодай один гол у відповідь.
Господарі-то не дуже вже й оборонялися, зовсім не поспішали повертатися на свою половину поля. Раз-по-раз двоє-троє рихальців опинялися проти одного-двох захисників господарів, але відзначитися команді Рихальського в цьому матчі так і не вдалося.
А от Вадим Антощук забив свої дебютні сім м’ячів за ФК «Бараші» і встановив особистий рекорд результативності в одному матчі в чемпіонатах Ємільчинського району!
Окремо варто зазначити, що розмітка на футбольному полі була майже непомітною. І коли лінію штрафного майданчика ще можна було вгледіти зблизька, то лінію воротарського майданчика і центральну лінію поля шукали обидві команди. На зауваження барашівців щодо неправильного місця виконання вільного удару від воріт, рихальці резонно відповідали: «А ви покажіть мені оту лінію, де вона?»
Роман РЕВЧУК

Бараші - Рихальське 8:0

Голи: Антощук Вадим (10', 40', 43' (пен.), 61', 78' ,83', 88'), Дмитренко Андрій

РВ УМВС - Ємільчине 0:1
Гол: Куницький Артем
Гра із чемпіонами району додала команді РВ УМВС нових кадрових проблем. Дудар Олександр отримав перелом руки та вибув на невизначений термін, Гресько Дмитро через пошкодження провів другий тайм в рамці воріт. Артем Куницький, який чи не вперше з'явився на полі за два останніх сезони, успішно виконав роль "джокера", відкривши в першому таймі рахунок матчу. Отож, мінімальна перемога дозволила команді Ємільчиного потіснити міліціонерів у турнірній таблиці.

Симони - Рясне 4:2
Голи: Остапчук Віталій-2, Чорноус Олександр, Онищук Микола - Терещук Дмитро-2

Середи - Неділище 11:0
Голи: Волощук Олександр-2, Островський Антон-2, Лапін Олександр-2, Данильчук Андрій-2, Саєнко Ігор, Чирко Василь, Годлевський Віктор
Стопами Луїса Адріано
За непідтвердженою інформацією, обираючи новий клуб колишній форвард донецького Шахтаря і збірної Бразилії Луїс Адріано знехтував пропозицією AC Milan, віддавши перевагу ФК «Середи».
Дебютувавши у неділю, 5 липня, на затишному «Seredy Stadio», Луїс Адріано вже встиг відзначитися взяттям воріт ФК «Неділище».
Це був четвертий гол серединців у  переможному матчі: одразу двоє нападників ФК «Середи» опинилися у положенні «поза грою», про що сигналізував піднятим прапорцем лайнсмен. Головний арбітр матчу підняв руку, показавши асистенту, що офсайд він бачить, але гру не зупиняє, оскільки м’ячем заволодів голкіпер неділищенців. Гості ж зрозуміли, що піднятий прапорець бокового судді й піднята рука рефері означають вільний удар. Саме тому воротар встановив м’яч для пробиття вільного удару, а захисник готувався його виконати.
«Свистка ж не було!», - вигукнув хтось із гравців ФК «Середи» і Луїс Адріано, котрий, як стало відомо, через відсутність картки гравця, поки що виступає під іншим прізвищем, ухопив м’яча й зігравши з партнером завів його у ворота повз стоячих у заціпенінні неділищенців.
Суддя вказав на центр поля, гравці команди Серід вирушили на традиційний ритуальний постголевий танок у центральне коло, а хтось із правого сектора темпераментних серединських уболівальників, що розмістилися у затінку лип вигукнув до сусіда: «Нє! Слухай, я б такий гол не забивав…»
Примітка. У Європі Луїс Адріано прославився подібним голом у ворота датського «Нордшелланда» у матчі групового турніру Ліги чемпіонів.
revanta


Сербо-Слобідка - Кривотин 8:3
Голи: Бондарчук Ярослав-4, Шпінь Микола-2, Швед Олександр-2 - Красновський Сергій, Антоненко Валерій-2

Куліші - Мала Глумча 2:1

Голи: Романченко Костянтин, Дейнеко Сергій - Тукайло Юрій


Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1439 | Додав: sportem
Всього коментарів: 2
0
2 sportem   (04.07.2015 21:13) [Материал]
В складі РВ УМВС Вадим Антощук тричі забивав по шість м'ячів: Непізнаничі 11:0 (1 тур, ЧР 2013), Рясне 15:0 (10 тур, ЧР 2014), Непізнаничі 1:9 (14 тур, ЧР 2014) Прогрес пішов!!!!!!!

1 gol77   (04.07.2015 16:09) [Материал]
Поправка: Симони - Рясне 4:2 голи за Симони: Остапчук Віталій - 2, Чорноус Олександр, Онищук Микола. За Рясне: Терещук Дмитро - 2

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net