Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0



22:13
ЧР 2014, 14 тур, Ємільчине - Середи 2:1, Бараші - Мала Глумча 0:0
Реалізувати свою ігрову перевагу ємільчинці змогли тільки під кінець першого тайму. З пенальті, який призначив головний арбітр матчу з Середів Іван Жабровець, відзначився Владислав Левченко. Збільшив перевагу господарів у другому таймі ефектним ударом головою Дмитро Білоцький.
Проте гості знайшли в собі сили скоротити рахунок в грі та влаштували чемпіонам "валідольну" кінцівку. Двічі середівці в падінні ударом головою замикали ефектні атаки з флангів, але м'яч в обох випадках пролітав трішки вище воріт.
Ємільчине - Середи 2:1
Голи: Левченко Владислав (пен.), Білоцький Дмитро - Білошицький Роман (пен.)








Бараші - Мала Глумча 0:0

Рекордна кількість уболівальників у сезоні стала свідком протистояння двох головних конкурентів ємільчинців за золоті медалі. Футболісти обох команд так і не змогли порадувати своїх прихильників голами. Ближче до завершення матчу реальні спроби втратили Дідус Тарас (влучив в перекладину воріт) та Приймак Олег (пробив набагато вище воріт із забійної позиції). На заключних хвилинах гри головний арбітр Андрій Сокирко вилучив одразу двох барашівців за надмірні розмови з рефері.
Наступний тур подарує уболівальникам не менш цікаві поєдинки: Мала Глумча - Ємільчине, Середи - Куліші, РВ УМВС - Бараші. До речі, капітан міліціонерів Руслан Дейнеко виконуючи свій конституційний обов'язок захисника правопорядку в Луганській області уважно слідкує за розвитком подій на футбольних полях району та поставив перед командою завдання: потіснити Бараші із  третьої сходинки в турнірній таблиці.


Сербо-Слобідка - Симони 3:1
Голи: Михаленко Олександр, Перепьолкін В'ячеслав, Шпінь Віталій - Шевчук Олександр

Непізнаничі - РВ УМВС 1:9

Голи: Антощук Вадим-6, Дудар Олександр, Ярошук Ігор, автогол - Чорноус Олександр

Вдруге в сезоні подвійним хет-риком (гекса-трик) відзначився кращий минулорічний снайпер Вадим Антощук. Лідер цьогорічних перегонів Назар Василюк, перебуваючи наразі у відпустці, взяв паузу на кілька матчів.




Кривотин - Рясне
3:6

Голи: Красновський Сергій-2, Островський Віктор - Денисюк Микола-3, Терещук Дмитро-2, Гордієнко Костянтин



Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1970 | Додав: sportem
Всього коментарів: 121 2 »
0
12 sportem   (14.09.2014 22:36) [Материал]
Капітан РВ УМВС Руслан Дейнеко виконуючи свій конституційний обов'язок захисника правопорядку в Луганській області уважно слідкує за розвитком подій на футбольних полях району та поставив перед командою завдання: потіснити Бараші із третьої сходинки в турнірній таблиці. РВ УМВС - Бараші, 20 вересня (субота)

0
11 sportem   (14.09.2014 16:06) [Материал]
Кривотин - Рясне 3:6

10 rymsik   (14.09.2014 15:09) [Материал]
Непізнаничі РВУМВС 1:9)))

9 Shpin24   (13.09.2014 19:38) [Материал]
Сербо-Слобідка Симони 3-1. За Сербо-Слобідку забивали Михаленко Олександр
Перепьолкін В'ячеслав Шпінь Віталій

8 DAN200805   (11.09.2014 14:04) [Материал]
Гадаю хто трошки розуміється на стратегії і тактиці має усвідомити,що така команда як Бараші використовує всі наявні (і по суті законні) методи для досягнення мети, якою звісно є отримання "золотих" медалей ЧР 2014.
Це і залучення гравців з інших команд, і їх фінансове стимулювання, переноси матчів в Ємільчине де краще поле і підтримка з боку відділу у справах сім’ї, молоді та спорту району.
Це основна частина складових успіху не додаючи різні ньюанси, ось тому і виходить що навколо матчів цієї команди створюється, на мою думку, забагато ажіотажу.
А щодо М. Глумчі то знову та сама історія як і рік тому: лише 1-коло а вже 2 невиїзди і в підсумку два по 3:0 на їх користь + незрозуміла гра та рахунок в Кривотині....все це накладає негатив у чемпіонській гонці....

7 RaulYablonec   (11.09.2014 11:24) [Материал]
sportem, "Звідки така впевненість, що Глумча головний ініціатор переносу матчу в Ємільчине, з ємільчинським суддею?"
Я сказав що М.Глумча також була ініціаторами переносу матчу в Ємільчине, але з глумчанськими суддями, а не з нейтральними (чому якщо нейтральні судді то особливо ємільчинські?!)

"Матч Мала Глумча - Ємільчине також можна переносити в Ємільчине, із барашівським суддею." Можна, і я вважаю так було б краще і Ємільчину і М.Глумчі, останні уже один раз впевнено перемогли в цьому сезоні чинних чемпіонів, а Ємільчине хоче реабілітуватись перед домашніми вболівальниками. + я думаю всі згодні що стадіон в М.Глумчі навіть не можна порівнювати з ємільчинським. Але причому тут барашівські судді?

0
6 sportem   (11.09.2014 08:23) [Материал]
Звідки така впевненість, що Глумча головний ініціатор переносу матчу в Ємільчине, з ємільчинським суддею? Матч Мала Глумча - Ємільчине також можна переносити в Ємільчине, із барашівським суддею.

5 RaulYablonec   (10.09.2014 22:17) [Материал]
Vano, з нейтральними суддями ясно, а як допоможе в " не засуджуванні" нейтральне поле?

про засуджуванні Глумчі давай не будемо починати, якщо Глумчі здалося що хтось їх там засуджував це їх проблеми. Спочатку придумали про товариський матч, зараз про засуджування.

А на рахунок того, що бараші бояться грати вдома і з глумчанськими суддями, то я можу сказати не потрібно було кричати на кожному углі що в Барашах Глумча любими методами виграє (особливо за допомогою судді)

А гра на полі надіюсь буде цікавою та чесною, і не зіпсує День фізичної культури та спорту України

П.С. Мала Глумча сама була ініціаторами гри на нейтральному полі

1-8 9-12
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net