Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



17:46
Кубок Полісся 2010 р., Арсенал - ФК Бараші 0:0, 4:3 пен.
20 листопада 2010 р. у місті Житомир відбувся матч за "Кубок Полісся 2010" між командами ФК Бараші та ФК Арсенал. Гра розпочалась об 11 годині на стадіоні Спартак. Офіційним спонсором кубку виступила ТМ "Сінгурівські ковбаси".
ФК Бараші - Арсенал, дехто може скептично віднестись до цьогорічної пари фіналістів Кубка Полісся. Мовляв, чому саме така пара учасників? Де віце-чемпіон, чемпіон та володар Суперкубка 2010 новоград-волинський Звягель-750. Після вцілому успішного фіналу чемпіонату України серед аматорів, керівник команди Звягель-750 добре зрозумів, що саме зараз час писати історію золотими літерами, і  не важливо як, головне результат. Ледве завершили чемпіонат,  далі Суперкубок - вистава одного актора, а футбол, можливо і професіональний, зачекає до наступного року...
 Матч двох найкращих молодих команд області став логічним завершення футбольного сезону на Житомирщині, як і минулого року матч ФК Бараші-Хіммаш. Сильно не помилюся, якщо відмітим, що цьогорічний Арсенал є більш сильною командою, ніж нещодавній лідер обласного футболу.







Обидві команди на гру виставили найсильніші склади, найбільше змін зазнав склад команди ФК Бараші. В дебюті матчу ФК Бараші втрачають можливість відкрити рахунок матчу, голкіпер Арсеналу зреагував на удар головою нападника ФК Бараші, який після цього влучив в перекладину воріт. В середині першого тайму Арсенал заволодів ініціативою та втратив можливість відкрити рахунок матчу. Після штрафного удару першим на добивання м'яча встигає О.Ганько, але голкіпер ФК Бараші В.Сидоренко зреагував на удар впритул капітана Арсеналу. Найбільш реальну нагоду відкрити рахунок матчу до перерви мав С.Литвиновський, який повернувся до команди Арсенал, але з зручної позиції він не зумів розстріляти голкіпера ФК Бараші. В ще одному епізоді, коли на газоні опинився М.Зайнчковський, свисток головного арбітра матчу промовчав.

Англійська погода та український стан футбольного газону не дозволив гравцям обох команд продемонструвати  свій справжній технічний потенціал. В другому таймі в складі ФК Бараші на заміну вийшли В.Бляхарський та О.Горобець. В середині другого тайму В.Бляхарський, поборовшись за м'яч з голкіпером Арсеналу, віддав гольову передачу на Ю.Галюка, якому залишалось з кількох метрів відправити м'яч в пусті ворота, але в останню мить захисник Арсеналу встиг заблокувати удар Галюка. Ближче до завершення матчу гравець Арсеналу відібравши м'яч на лівому фланзі в О.Пустовіта змістився до центру воріт та з лінії штрафного майданчика наніс справжній постріл по воротам ФК Бараші - "снаряд"  просвистів біля дев'ятки воріт.



Фінальний свисток арбітра матчу зафіксував бойову нічию 0:0. Каноніри Арсенала, які найбільше зробили влучних пострілів в сезоні, цього разу промовчали. Серію пенальті, яка розпочалася відразу після фінального свистка, першими відкрили футболісти ФК Бараші. Друга та п'ята спроба виявилась невдалою для команди, суперники схибили тільки одного разу.
Отже, 4:3 - традиційний підсумок серії післяматчевих пенальті за участю команди ФК Бараші, тільки одного разу з ФК Бердичів вона була переможною. До двох поразок від Хіммаша (Суперкубок переможців футбольних ліг Житомирщини 2009, Кубок області 2010) додалась серія з Арсеналом.



Після переможного удару з пенальті вболівальники обох команд побачили справжню радість та емоції гравців Арсеналу. Отримавши свій перший кубковий трофей команда  Арсеналу підкинула на ура свого тренера та зробила  на згадку традиційне фото переможця Кубка Полісся 2010.
Категорія: Кубок Житомирщини | Переглядів: 2391 | Додав: sven
Всього коментарів: 91 2 »
9 Artes   (20.11.2010 22:19) [Материал]
Составы игравших сегодня команд будут позже.

8 Artes   (20.11.2010 22:11) [Материал]
Я думаю что эта игра стала лучшей за последние годы проведённая на полях города Житомира.
Команды были достойны друг друга, о чём и отразил счёт в итоговом протоколе, конечно "Арсенал" выглядел более сбалансированным коллективом но и наша команда играла достойно, всё решила лотерея где лучшими оказались футболисты "Арсенала"-команды лучшей на данный момент в области, ведутся разговоры о возрождении профессиональной команды в областном центре,я думаю что кое что подправить и эта команда сможет достойно представлять область во всеукраинских соревнованиях, в общем молодец "Арсенал" молодец ФК"Бараши", единственный минус так это то что футболисты ФК"Бараши" растроившись горечью поражения не поздравили соперника с победой, ну я думаю что они не в обиде ведь за победу команда получила красавец кубок и приличную суму премиальных.
ТАКОЙ ФУТБОЛ НАМ НУЖЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hooray

7 sportem   (20.11.2010 20:20) [Материал]
ФК Бараші - Арсенал 0:0, 3:4 пен.

6 Artes   (19.11.2010 17:26) [Материал]
Симпатичные кубки, мне нравятся.

5 sven   (19.11.2010 16:43) [Материал]
ФОТО КУБКА ПОЛІССЯ 2010

4 Artes   (18.11.2010 21:41) [Материал]
А тому що "Кубок Полісся" проводиться по футболу а не по протестам і технічним перемогам, і переможець гри отримає заслужений кубок завойований в чесній боротьбі, а представники "Звягеля-750" зможуть відвідати гру в якості глядачів і подивитися як люди здобувають перемоги в боротьбі на полі а не в кабінеті.

3 sven   (18.11.2010 21:21) [Материал]
з ВВГ мабуть неможливо щось дійсно домовитись.

2 sportem   (18.11.2010 20:33) [Материал]
Дякуємо за запрошення відвідати матч. Сильно ... Кубок Полісся!!! А чому серед претендентів немає Звягеля-750 ?

1-8 9-9
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net