Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0



08:44
Чемпіонат Ємільчинської селищної ради з футболу 2019, 1 тур
23 червня стартував відкритий Чемпіонат Ємільчинської селищної ради з футболу серед команд організацій, установ та старостинських округів, сільських, селищних рад. Щорічна наймасштабніша спортивна подія на Ємільчинщині уперше проходить під егідою відділу освіти, молоді та спорту ЄСР. За тиждень на зборах представники команд обговорили Положення про Чемпіонат, організаційні моменти та провели відкрите жеребкування.

Держлісгосп - Поліція 0:4
Держлісгосп: Михайло Штиль - Андрій Серпутько, Юрій Штиль, Дмитро Жайворон, Богдан Штиль - Тарас Дідус, Олександр Данюк, Андрій Саламатін, Ярослав Дем'янчук (Андрій Червинський) - Олег Самченко, Юрій Тукайло
Поліція: Микола Кур'ята - Андрій Бусленко, Ігор Вознюк, Денис Метельський (Вадим Дідус), Дмитро Лугина - Антон Островський, Віктор Островський, Владислав Козир (Михайло Яроменко), Марк Багінський - Олександр Волощук, Анатолій Корнійчук
Голи: Анатолій Корнійчук (11', 55'), Андрій Бусленко (35'), Олександр Волощук (70')



Оновлена заявка команди Малої Глумчі, яка й представляє лісівників і нараховує більше молодих гравців, ніж чемпіонів старої гвардії. Не зіпсував каші в захисті за господарів Митя із Кочичиного (Дмитро Жайворон), а на лівій бровці активно відіграв паранинець, півзахисник Андрій Саламатін, вихованець підлубівської школи футболу.

Матч розпочався жваво, адже літня спека спала, суботній град розтанув. Підвів тільки дренаж газону, бризки від ударів м'яча по калюжам діставали футболістів та уболівальників. Майстерними діями в карному майданчику глумчанців рахунок матчу відкрив Анатолій Корнійчук, який минулого сезону виступав за Держлісгосп. Форвард Поліції, знайомий із тутешнім газоном, на 55-й хвилині забив найкращий гол матчу та допоміг відзначитись своєму напарнику Олександру Волощуку 92-й раз за підрахунком, що здійснює "Спорт Ємільчинщини".
Тричі пробачив господарям Антон Островський, але півзахиснику гостей пощастило: їхній наставник Руслан Дейнека, перебуваючи в піднесеному настрої, вирішив обійтись без штрафних санкцій.

Бараші (Барашівська ОТГ) - Куліші 1:6
Голи: Сергій Дмитренко - Олександр Голяка, Ілля Ляшук, Євген Голяка, Сергій Савчук, Петро Ваховський, Сергій Дейнека.



Бараші в останню мить замінили Степанівку, яка навіть брала участь у жеребкуванні. Барашівці за короткий термін встигли зібрати команду та ідеально підготувати футбольне поле. Більше половини матчу гра тривала на зустрічних курсах. Господарі, скоротивши рахунок на 50-й хвилині до мінімуму, повернулись в гру, але ненадовго. Досвід Кулішів дався взнаки. За команду гостей дебютували ємільчинські гравці з іменами: Вадим Антощук, Євген Голяка, Вадим Ходоровський.

Симони - Андрієвичі 7:0
Голи: Віталій Остапчук - 4, Володимир Лещенко - 2, Олександр Денисюк
Суперники не змогли знайти спільного знаменника щодо оренди поляни симонівцями в Андрієвичах. Тож південне дербі громади пройшло на центральному стадіоні селищної ради "Колос", в Ємільчиному. Головний під'їзд до стадіону здійснюється зі сторони вулиці Наума Тихого, яка після капремонту стала більш схожа на проспект.
Гра відбулася в післяобідню пору та зібрала достатньо уболівальників. Покер симонівця Віталія Остапчука, який останніми роками грав за Куліші, допоміг Симонам здобути найрезультативнішу перемогу туру та очолити турнірну таблицю.


Між іншим, свої перші кроки у великий футбол в різні роки на полях району (в команді Руднє-Іванівської - минулорічного чемпіона ЧР) робили Віктор Мельник та Віталій Коваленко. Зараз обидва - кандидати в депутати у позачергових парламентських виборах. Прикметно, що обом кандидатам можна сміливо відвести роль форвардів в літній кампанії. Серед інших кандитатів слід відзначити досвідченого екс-спікера Володимира Литвина, гравця футзальної "Фортуни", який разом із мером Новоград-Волинська, рихальчанином Віктором Весельським та іншими кандидатами поборються за капітанську пов'язку на 65 електроральному полі.
НТ, 27.06.19



2 тур, Ємільчинської селищної ради з футболу 2019
29 червня, 10:00, Андрієвичі - Бараші
30 червня, 10:00, Куліші - Держлісгосп
30 червня, 16:00, Симони - Поліція
Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1203 | Додав: sport_em
Всього коментарів: 2
2 Verdikt   (01.07.2019 00:24) [Материал]
Андрієвичі-Бараші 2:3
Куліші-Держлісгосп 2:1
Симони-Поліція 2:3

0
1 gol77   (23.06.2019 21:57) [Материал]
Симони - Андрієвичі 7:0
Остапчук Віталій - 4, Лещенко Володимир - 2, Денисюк Олександр - 1

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net