Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



18:05
ЧР 18: XIV тур, Рудня-Іванівська - Куліші 2:2, Рудня - чемпіон!
30 вересня на стадіоні "Колос" (смт Ємільчине) відбувся матч заключного туру Чемпіонату району між Руднє-Іванівською та Кулішами. Виборовши на останніх хвилинах матчу бойову нічию Рудня-Іванівська достроково стає чемпіоном 2018. 

Рудня-Іванівська - Куліші 2:2
Голи: Вадим Федоренко (40'), Ігор Цимбалюк (89') - Дмитро Кужіль (28'), Мішель Алан Епі Манкан (33')

Спроба Кулішів перенести гру на пізніший термін завершилась без результату. Заступник голови федерації футболу Андрій Сокирко таке рішення аргументував запізнілим зверненням кулішівців. Матч відбувся на ємільчинському стадіоні «Колос», який зібрав чимало уболівальників на трибунах. Куліші все-таки зуміли здивувати: залучивши до своїх рядів давнього знайомого ємільчинцям Мішеля Алана, який грає за чемпіона області Полісся (Городниця)…



До такого сюрпризу Рудня-Іванівська, схоже, підготувалась заздалегідь.  Досвідчений Василь Селюченко мав цементувати захист лідера Чемпіонату. Перший небезпечний момент виник біля воріт Руднє-Іванівської, Олег Костриця ударом головою з кількох метрів не зміг влучити в рамку воріт. 



Ігрова перевага гостей дала свої результати у другій половині першого тайму. Після навісу зі штрафного удару, який заробив темношкірий кулішівець, Дмитро Кужіль відправив м’яч до сітки воріт номінальних господарів. Через п’ять хвилин Мішель Алан ударом головою збільшує перевагу Кулішів до двох м’ячів. Рудня-Іванівська прийнявши холодний душ швидко оговталась та відквитала до перерви один м’яч.



В другому таймі господарі перехопили ініціативу в свої руки. Лав атак неоднаразово накочувався на ворота Кулішів, якими диригував невтомний лідер Рудні під №7 – Олексій. Один із стильних гравців Чемпіонату своєю грою та зовнішністю нагадує гравця Боруссії (Дортмунд) Марко Ройса.



Під завісу гри настирливість в атаці Руднє-Іванівської завершилась успіхом. Прикметно, що чемпіонський м’яч забив Ігор Цимбалюк – людина-гол Чемпіонату, в цьому матчі Рудню як мінімум влаштовувала нічия. Заключні хвилини пройшли в напруженій атмосфері: арбітру матчу довелось стримувати атаки не тільки на ворота суперників.


Реформи проведені на старті Чемпіонату завершились перемогою команди Руднє-Іванівської, яка після десятирічної перерви повернулася на чемпіонський трон. 

Андрієвичі - Барашівська ОТГ 5:2
Голи: Кіндзерський Валим - 3, Віктор Колесник, Віталій Шпінь - Іван Татуревич, Максим Тищук
 
Команда гостей запізнилася на півтори години, згідно положення перемога була вже у кишені господарів. Проте через бажання обох команд пограти у футбол суперники вийшли на футбольне поле. В складах обох команд грали місцеві хлопці та гравці із сусідніх сіл, які запекло змагались за перемогу. 


Фото: Ігор Коваль
 
Рахунок матчу відкрили барашівці, але андрієвичани у відповідь забили до перерви чотири м’ячі. В другому таймі команди обмінялися голами. Вадим Кіндзерський оформивши хет-рик, вніс вагомий внесок для перемоги Андрієвичів. Переможці вперше в сезоні покинули дно турнірної таблиці, яке зайняли переможені.

Держлісгосп - Полісся +/-
 

7 жовтня
Держлісгосп - Барашівська ОТГ
Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1595 | Додав: sportem
Всього коментарів: 3
0
3 sport_em   (24.10.2018 18:46) [Материал]
Підбито підсумки конкурcу прогнозів, контактні дані залишати sportem@ukr.net

0
2 sport_em   (10.10.2018 17:36) [Материал]
Рудня-Іванівська - Держлісгосп, заключний матч ЧР відбудеться 21 жовтня в Руднє-Іванівськый. Початок - 11.00. Після завершення поєдинку пройде урочиста церемонія нагородження чемпіонів та призерів.

0
1 sportem   (07.10.2018 17:46) [Материал]
Держлісгосп - Барашівська ОТГ +/-

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net