Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



15:07
ЧР 2018: IX тур, Подих у спину, без поправки на різницю
В останній вихідний літа відбувся ІХ тур Чемпіонату, в цілому ще п'ять турів залишається до його завершення. Осіння частина якого обіцяє бути не менш напруженою та цікавою, адже команди ще мають можливість до кінця літа здивувати один одного: дозаявити п'ять нових гравців.

Поліція - Держлісгосп 2:4
Голи: Слюсар Олександр, Волощук Олександр - Корнійчук Анатолій - 2, Корнійчук Олександр, Серпутько Андрій (пен.)



Головний переслідувач Кулішів та Руднє-Іванівської Держлісгосп на гру проти Поліції вийшов у бойовому складі. Разом з уболівальниками команду підтримувало керівництво підприємства на чолі з директором Олегом Дідусом. Трішки пізніше на трибуну долучилась і волейбольна команда - срібний призер району з волейболу. В свою чергу через відсутність коростенських легіонерів та від'їзд двох провідних гравців за кордон Поліція була змушена викликати на гру чотирьох гравців з глибокого резерву. 



Початок гри пройшов у рівній грі. В середині першого тайму рахунок матчу відкрив Анатолій Корнійчук. Другий м'яч гарматним пострілом у сітку воріт господарів відправив Олександр Корнійчук. В перерві зустрічі наставнику Поліції Руслану Дейнеці довелося експерементувати: Микола Кур'ята вийшов у півзахист, а його місце у рамці воріт зайняв Максим Маринін.

Після третього пропущеного м'яча у свої ворота господарі змогли повернути інтригу до гри. Вільний удар у штрафному майданчику вдало розіграли Слюсари, ще одні брати на полі. Далі спрацювала степанівська зв'язка Годлевський - Волощук, забитий м'яч форвард поліцейських відзначив емоційно, але без жовтої картки.


Напругу заключних хвилин поєдинку зняв Андрій Серпутько, котрий прямо по центру воріт реалізував "подарунок" до празника Малої Глумчи.


Андрієвичі - Полісся 0:4
Голи: Марченко В'ячеслав - 2, Денисюк Тарас, Вознюк Ігор (пен.)

Андрієвичі до гри із Поліссям у трьох домашніх матчах мали в своєму активі один забитий м'яч та півсотні пропущених. Поразка від Полісся із різницею в чотири м'ячі повинна стати переломною для команди. Андрієвичани мають ще можливість порадувати своїх уболівальників вдома.


 Фото: Ігор Коваль
 
Барашівська ОТГ - Рудня-Іванівська 0:10
Голи: Дзюбенко Василь - 2, Цимбалюк Олег - 2, Артемчук Максим - 2, Виговський Іван, Цимбалюк Святослав, Сивоконенко Олександр, Цимбалюк Ігор

Двадцять хвилин тримали оборону барашівці в першому таймі. Гості відкривши рахунок гри, до перерви відзначились ще тричі. Після відпочинку команді Руднє-Іванівській забракло двох забитих м'ячів, щоб за всіма показниками наздогнати чинного чемпіона. 

Нападник гостей Ігор Цимбалюк забиває в кожній грі Чемпіонату, загалом серія становить сім матчів. Схожу стабільність у свій час демонстрував місцевий футбольний талант Олександр Сьомко, який зараз працює спортивним директором команди.


Фото: Ілля Поліщук




10 тур, 2 вересня
Полісся - Куліші
Рудня-Іванівська - Поліція
Держлісгосп - Андрієвичі
Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1064 | Додав: sportem
Всього коментарів: 2
0
2 sport_em   (31.08.2018 19:03) [Материал]
Рудня-Іванівська - Поліція, матч відбудеться в неділю 2 вересня на стадіоні "Колос" (смт. Ємільчине)

0
1 sportem   (28.08.2018 15:06) [Материал]
Барашівська ОТГ - Рудня-Іванівська 0:10. Автори забитих м'ячів: Дзюбенко Володимир-2, Цимбалюк Олег-2, Артемчук Максим-2, Виговський Іван, Цимбалюк Святослав, Сивоконенко Олександр, Цимбалюк Ігор

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net