Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



09:23
ЧР 2018: VІІ тур, Найшла коса на камінь
Два лідера та два аутсайдери з'ясовували між собою стосунки в заключному турі І кола Чемпіонату. Бойові нічиї перервали відразу чотири серії: переможні - Кулішів та Руднє-Іванівської, програшні - Барашівської ОТГ та Андрієвичів. 

Сербо-Слобідка - Поліція -/+
Поліція до матчу в Сербо-Слобідці готувалася в посиленому складі, але даремно. Капітан команди господарів Володимир Коцюба і компанія успішно пройшли напередодні митний контроль та гратимуть вже на полях Чехії. Третя технічна поразка Сербо-Слобідки знімає команду зі змагань, її результати анульовані. 

Барашівська ОТГ - Андрієвичі 2:2
Голи: Татуревич Іван, Шкляр Едуард - автогол, Колесник Віктор

Роль тіньового лідера перед матчем відводилась господарям, які мали кращу статистику у попередніх матчах. Гості замість тренувань в складі делегації Андрієвицького старостинського округу взяли участь в Хресній ході на підтримку УПЦ КП, яка пройшла напередодні в Києві. Така поїздка безперечно надихнула їх на нові звершення. 

Активністю в першому таймі на вістрі атак Андрієвичів виділявся старожил команди Михайло Васильчук. На 20-й хвилині гри Іван Татуревич вивів барашівців вперед. Під час відпочинку інспектор матчу Валерій Зінченко із Києва позитивно оцінив гру гостей, які змістовніше виглядали на полі. 

Після перерви головний арбітр за друге попередження вилучив захисника андрієвичан. Проте такий розвиток подій пішов на користь гостям. Граючи в меншості вони змусили помилитися гравця Барашів, який зрізав м'яч у свої ворота. Через десять хвилин Віктор Колесник із 30-ти  метрів зняв павутиння дев'ятки воріт барашівців. Під завісу поєдинку господарі зрівняли рахунок гри, гол на рахунку Едуарда Шкляра.

У доданий час обидві команди мали шанси вирвати перемогу. Перші здобуті залікові пункти не принесли особливої радості жодній команді, адже суперники розраховували тільки на звитягу.

Куліші - Рудня-Іванівська 1:1
Голи: Костриця Олег (9') - Цимбалюк Ігор (48')


В матчі лідерів зустрілась краща атака та захист Чемпіонату. Сам стадіон в Кулішах нагадує "Львів-Арену" (далеко від центру). Проте гра зібрала багатьох уболівальників із сіл, громад та міст. Відвідав матч і голова обласної ради Володимир Ширма, який вже півтора десятка років очолює районну федерацію футболу. 

На варті воріт господарів стояв Олександр Степушенко, а в полі дебютували ще два "симонівця". Гості зіграли власними силами, тобто, без зіркових легіонерів. Нападника Коваля дискваліфікували на три матчі.



Кулішівці зуміли забитий швидкий м'яч: Олег Костриця з 11-метрової позначки без жодних шансів для голкіпера з розвороту влучив під саму стійку воріт. Гості, відчуваючи підтримку своїх уболівальників, які вщент заповнили центральний сектор найбільшої трибуни, де переважають в затінку стоячі місця (як колись на славнозвісній бразильській Маракані), кинулись відігруватись. Після розіграшу кутового близьким до успіху був один з гравців Рудні, який зльоту пробивав над хрестовиною воріт. Збільшити перевагу господарям завадила неординарна гра в рамці воріт голкіпера Руднє-Іванівської.



Відразу після перерви Ігор Цимбалюк, влучно пробивши з правого флангу, відновив рівновагу. Через велике бажання забити переможний м'яч гравці обох команд часто потрапляли у положення поза грою, яке між тим чітко фіксували бокові арбітри. Безкомпромісна нічия лідерів додає нової інтриги в боротьбі за чемпіонські медалі, в якій найближчим часом із тіні може вийти Держлісгосп.



Полісся - Держлісгосп 0:3
Голи: Корнійчук Анатолій - 2, Серпутько Андрій (пен.)

Перевагу Держлісгоспу в першому таймі приніс дубль Анатолія Корнійчука. З двох пенальті, які призначив рефері матчу Вадим Антощук, реалізовано тільки один, Олег Самченко свій шанс змарнував. В суботу, 4 серпня, на уболівальників чекає велике футбольне дербі: Держлісгосп - Рудня-Іванівська, пропущений матч І туру.


Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1721 | Додав: sportem
Всього коментарів: 7
0
7 sport_em   (05.08.2018 19:23) [Материал]
Держлісгосп - Рудня-Іванівська 1:3 (Корнійчук Анатолій - Цимбалюк Ігор, Цимбалюк Олег, Дзюбенко В.)

0
6 sport_em   (04.08.2018 19:24) [Материал]
Ємільчинський р-н - Ушомирська ОТГ 1:3 (Дмитро Слюсар)

0
5 sport_em   (02.08.2018 12:47) [Материал]
На стадіоні "Колос", 4 серпня (10.00), в смт Ємільчине відбудуться зональні змагання ФСТ "Колос". Учасники: Ушомирська ОТГ, Коростенський район, Олевський р-н, Лугинський р-н та Ємільчинський р-н

0
4 BommGol   (31.07.2018 19:08) [Материал]
Взагальному забиті та пропущені будуть несправедливо розприділені, а як визначити кращого бомбардира?
Тей забивав Сербо-Слобідці а до іншого не поїхали - Поясніть мені!
Минулорічні випадки команду яка недогравала 3 гри онульовували.
Ответ: Все зніметься після І кола.

0
3 sport_em   (31.07.2018 12:45) [Материал]
Краще синиця в руках, ніж журавель в небі.

0
2 sport_em   (31.07.2018 12:00) [Материал]
Залишим Сербо-Слобідку в І колі, а з ІІ її результати анулюються.

0
1 BommGol   (30.07.2018 22:03) [Материал]
А Сербо-Слобідка повина буди дискваліфікована, а матчі з її участю онульовані-
Чи не так?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net