Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



07:30
ЧР 2018: V тур, Гра забудеться, а результат залишиться
Відразу два матчі V туру відбулися в суботу, 14 липня. Рудня-Іванівська на виїзді перемогла Андрієвичі та на добу стала новим лідером. Сербо-Слобідка з Поліссям, вперше в сезоні, на полі сильнішого не виявили.

Андрієвичі - Рудня-Іванівська 0:12
Голи: Цимбалюк Святослав-4, Цимбалюк Олег-2, Сивоконенко Олександр-2, Цимбалюк Ігор, Артемчук Максим, Сметана Петро, Мілевський Владислав

Розгромна перемога Руднє-Іванівської в Андрієвичах, безумовно, додасть команді впевненості перед майбутніми поєдинками із сусідами по турнірній таблиці. Можливий варіант підсилення команди чемпіонами області представник Руднє-Іванівської, до речі, заперечив.

Тим часом футбольний менеджер Валерій Зінченко із Барашів підготував трансфер зірки українського футболу Алієва саме до Городниці. Також він пообіцяв відвідати та зіграти з Олександром в одному з матчів Чемпіонату району. 

Сербо-Слобідка - Полісся 2:2
Голи: Шпінь Микола, автогол - Козир Владислав-2

Полісся жваво розпочало гру забивши, на 10-й та 25-й хвилині два швидких м'ячі. Дальній постріл Миколи Шпіня із сорока метрів та вдалий розіграш кутового дозволив господарям ще до перерви встановити рівновагу на табло.

Другий тайм пройшов в безкомпромісній боротьбі. Отож перша нічия Чемпіонату зафіксована лише в V турі, втім рекордна серія без нічиїх на старті втрималась (18 матчів сезону 2013).

Барашівська ОТГ - Держлісгосп 2:7
Голи: Дмитренко Сергій, Бродовський Віталій - Корнійчук Олександр-3, Дем'янчук Ярослав, Тукайло Юрій, Федорчук Юрій, автогол

Гру в Барашах Держлісгосп розпочав з місця в кар'єр, забивши чотири м'ячі на початку матчу. Хет-риком відзначився новобранець команди Анатолій Корнійчук, який минулого сезону виступав за ОФК Петровац вищого дивізіону Чорногорії. 

Після перерви господарі додали в активності, яка реалізувалась в забиті м'ячі. Матч обслуговував заступник голови Барашівської ОТГ Роман Ревчук, який попри результат відзначається коректним ставленням до суперників.

Куліші - Поліція 2:1
Голи: Бондарчук Ярослав, Денисюк Олександр - Волощук Олександр

З огляду на турнірну таблицю головним фаворитом матчу виглядали чемпіони. Проте наставнику Поліції Руслану Дейнеці вдалось зібрати оптимальний склад на гру, де в запасі залишився навіть новоспечений чемпіон з риболовлі голкіпер Микола Кур'ята. 


В першому таймі на полі явно домінувала Поліція, але господарі провели кілька гострих контратак і ще-раз підтвердили стару футбольну істину "не забиваєш ти - забивають тобі". В складі господарів слід відзначити молодого голкіпера Олександра Романченка, який здійснив два чудових сейви, вигравши стовідсоткові моменти в Годлевського (Модріча) та Лапіна (Рональду). Схоже, на стороні кіпера була фортуна, майстерність та лелека - гербовий символ села Кулішів, який в ту мить парив над стадіоном.



В другому таймі гра пішла на зустрічних курсах. На 65 хвилині поєдинку уболівальники господарів дихнули з полегшенням. Адже арбітр матчу Іван Жабровець дотримався букви закону та показав пряму червону картку Віктору Островському, за лайку на свою адресу. Незабаром ефектним ударом головою під поперечину, після подачі кутового, симонівець Олександр Денисюк збільшив перевагу Кулішів. 



У заключні хвилини гри спрацювали заміни проведені в складі Поліції. Олександ Волощук, проштовхнувши м'яч в кут воріт суперника, гарантував валідольну кінцівку господарям. Буквально вічність тривали для команд доданих п'ять хвилин.
 

Останній матч поліцейських - той випадок, коли можна згадати відому футбольну фразу з точністю до навпаки: результат забудеться, а гра в пам'яті залишиться.


6 тур, 21 липня
Рудня-Іванівська - Полісся
22 липня
Держлісгосп - Сербо-Слобідка
Поліція - Барашівська ОТГ
Андрієвичі - Куліші
Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1105 | Додав: sportem
Всього коментарів: 2
0
2 sport_em   (16.07.2018 14:24) [Материал]
У змаганнях риболовів, яке відбулося зранку 15 липня на ставку в Середах, (зареєструвалося 46 осіб) І місце посів Кур'ята М. І. (5 кг, 324 г), ІІ - Данильчук О. О. (3 кг 464 г), ІІІ - Левченко І. А. (2 кг 836 г).
Ємільчинська селищна рада

1 77serxio7   (15.07.2018 20:00) [Материал]
за Бараші забили Дмитренко Сергій Бродовський Віталій

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net