Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



10:07
ЧР 2018: ІV тур, Камбек по-чемпіонські
В матчі аутсайдерів Чемпіонату піррову перемогу над Андрієвичами здобула Поліція. Чинний чемпіон зміг переломити хід матчу проти Держлісгоспу та одноосібно очолити турнірну таблицю. Полісся було сильнішим за команду Барашівської ОТГ, а бригада арбітрів в Руднє-Іванівській перебувала на самоті.

Поліція - Андрієвичі 4:0
Голи: Віктор Островський-2, Віктор Остапчук, Назар Василюк

Обидві команди через стартові невдачі міцно закріпились в підвалинах турнірної таблиці. Вже на першій хвилині Поліція продемонструвала свої рішучі наміри щодо перемоги, забивши найшвидший гол в Чемпіонаті. Холодний душ пішов на користь гостям, які з кожною хвилиною почувалися все більш впевнено на футбольному полі. На 30 хвилині гри через травму в складі Поліції поле залишив капітан команди Руслан Дейнека.


За схожим сценарієм розпочався другий тайм. Гол з роздягальні на рахунку Віктора Островського, який на матчі добирається з Кривотина. Всередині другого тайму господарі зусиллями Віктора Остапчука та Назара Василюка закріпили перевагу Поліції.


"Через терни до зірок" - саме такий шлях за словами представника Андрієвичів сьогодні долає команда. 

Рудня-Іванівська - Сербо-Слобідка +/-
Через кадрові проблеми Сербо-Слобідка не змогла виїхати до Руднє-Іванівської. А суддівська бригада з Підлубів так і не дочекалась жодних футболістів. В підсумку технічну перемогу рефері з'ясувавши всі обставини, у телефонному режимі, зафіксували господарям. Уболівальники в свою чергу відвідали Малу Глумчу та переглянули битву лідерів. 

Держлісгосп - Куліші 2:4
Голи: Федорчук Юрій, автогол - Олег Костриця-2, Дорофієнко Дмитро, Матвійчук Дмитро

Два фаворита чемпіонату боротьба між якими розпочалась ще минулої осені, в матчі за Суперкубок району, знову зустрілись на футбольному полі. Куліші пропустивши першими м'яч, не знітились, а змогли забити у відповідь на контратаках чотири м'ячі. Виняткову скорострільність демонструє на старті креативний нападник чемпіонів Олег Костриця, який в трьох матчах забив шість голів. Такий же результат у форварда таранного типу Юрія Федорчука із Держлісгоспу.

Перемога гостей дозволила команді додати відразу 6 очок до турнірної таблиці. Крім перемоги над Держлісгоспом "зеленим дияволам" зараховано технічну перемогу в матчі І туру, за невиїзд Барашівської ОТГ.

Полісся - Барашівська ОТГ 4:0
Голи: Денисюк Тарас-2, Вознюк Ігор, Прохоренко Юрій

Не менш принциповий та напружений поєдинок відбувся в Рясному. Футбольна команда Полісся, візитка яблунецького краю, зустрічалася з наймолодшою командою Чемпіонату.

Перемогу здобули більш досвідчені гравці, які в кожному з таймів забили по два м'ячі барашівським юнакам. Саме їхню ініціативу по створенню команди підтримало керівництво громади на чолі з Сергієм Варварчуком та Романом Ревчуком і тримає на контролі. "Курчат по осені рахують" - саме так можна зараз охарактеризувати команду.

До речі, дублем в матчі відзначився Тарас Денисюк, який свою тернисту кар'єру розпочав в самобутній команді з Непізнаничів. Наприкінці гри фінальну крапку ударом зі штрафного поставив один з лідерів Полісся - Юрій Прохоренко.



5 тур, 15 липня
Куліші - Поліція
Андрієвичі - Рудня-Іванівська
Барашівська ОТГ - Держлісгосп
Сербо-Слобідка - Полісся
Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1098 | Додав: sportem
Всього коментарів: 2
0
2 vlaskor   (09.07.2018 10:15) [Материал]
Треба пролити світло на поєдинок у Рудні. На поле не вийшло жодного футболіста. Що зафіксували судді у протоколі?

0
1 gol77   (08.07.2018 14:48) [Материал]
Держлісгосп - Куліші 2:4

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net