Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



11:22
ЧР 2018: ІІІ тур, Футбол - більше, ніж гра
Два напружених поєдинки, в ІІІ турі, відбулися в Ємільчиному та Барашах. В обох матчах вольові перемоги на рахунку гостей. У Кулішах домінували господарі, а в Андрієвичах гравці Держлісгоспу.


Поліція - Рудня-Іванівська 1:2
Голи: Олександр Волощук - Святослав Цимбалюк, Ігор Цимбалюк

Дощі, що пройшли напередодні, швидко підняли траву газону на стадіоні "Колос". Тому доречним перед матчем було зауваження голови суду Василя Греська, щодо його стану та роботі цапів-інспекторів. Загін бородатих та кіз наситившись травичкою випробував на міцність ще сітку воріт. 



На початку матчу уболівальників, які ще жваво обговорювали матч Франція - Аргентина, чекало справжнє диво. Автором нього став нападник Поліції, який в стилі Кіліана Мбаппе пройшов центр оборони гостей та пробив майстерно повз голкіпера. Всі присутні на власні очі змогли побачити шедевр зірки світового футболу, трансферною вартістю 180 млн. євро, але цього разу у виконанні Олександра Волощука.



Перший пенальті у ворота Поліції викликав чимало суперечок та дискусій. На чиєму боці була істина, схоже, дав відповідь голкіпер Микола Кур'ята - парирувавши пенальті. Рудня-Іванівська відігралась в другому таймі, після розіграшу штрафного удару. Вдалий навіс в штрафний майданчик точним ударом головою в ближній кут Максима Мариніна, який вийшов на поле в перерві матчу, завершив Святослав Цимбалюк. Три заміни проведені в складі Поліції, бажаного результату на вістрі атак команді не принесли.



Фінальний штурм був на користь Рудні, яка почала насідати на ворота господарів, і в доданий час рефері вдруге без вагань показав на 11-метровий. Цього разу Ігор Цимбалюк був влучним. Дискусії щодо суддівства продовжились після матчу поза футбольним полем.

Барашівська ОТГ - Сербо-Слобідка 1:2
Голи: Татуревич Іван - Шпінь Олександр, Шпінь Сергій

Дочекалася футбольного свята і Барашівська громада. Господарі першими відкрили рахунок в грі, забили другий м'яч. Проте арбітр взяття воріт відмінив. До перерви гості зрівняли рахунок, а в другому таймі забили переможний м'яч.

Куліші - Полісся 4:1
Голи: Остапчук Віталій, Дорофієнко Дмиитро - 2, Костриця Олег  - Прохоренко Юрій 

Цікавий старт випав для Кулішів. Що не матч, то гра проти лідера. Цього разу господарі розкусили міцний горішок Полісся. Чи готова сама команда стати лідером, покаже наступна гра проти Держлісгоспу, в Малій Глумчі. 

Андрієвичі - Держлісгосп 1:18
Голи: Вадим Кінзерський - Федорчук Юрій - 5, Самченко Олег - 4, Дем'янчук Петро, Червинський Андрій - 2, Тукайло Юрій - 2, Дем'янчук Ярослав - 2, Серпутько Андрій - 2

З рідкісним для футболу рахунком Держлісгосп на виїзді переміг Андрієвичі. Перед командою стоять максимальні завдання: перемагати від матчу до матчу. Проте не слід відкидати з рахунку Рудню-Іванівську, яка має такі ж плани. Не виключено, що команду найближчим часом можуть підсилити кілька чемпіонів області з городницького Полісся, яким успішно опікується виходець села, директор Городницького лісового господарства Віктор Мельник. 



4 тур, 8 липня
Поліція - Андрієвичі
Держлісгосп - Куліші
Полісся - Барашівська ОТГ
Рудня-Іванівська - Сербо-Слобідка
Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1343 | Додав: sportem
Всього коментарів: 5
0
5 sportem   (06.07.2018 16:10) [Материал]
Поліція - Андрієвичі, футбольна поляна готова і очікує на матч.

0
4 sport_em   (02.07.2018 12:31) [Материал]
Додамо після матчу в Малій Глумчі. Фактично для Кулішів це буде битва за 6 очок.

0
3 gol77   (02.07.2018 00:09) [Материал]
Чому в турнірній таблиці не врахований матч Куліші - Бараші, де гості не приїхали на матч?
Три очки повинно уже бути на рахунку Кулішів

2 Slava-8   (01.07.2018 18:22) [Материал]
За Сербо-Слобідку забивали: Шпінь Олександр і Шпінь Сергій

0
1 gol77   (01.07.2018 14:46) [Материал]
Куліші - Полісся 4:1
(Куліші)- Остапчук Віталій, Костриця Олег, Дорофієнко Дмитро - 2
(Полісся) - Прохоренко Юрій

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net