Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



19:23
ЧР - 2018, І тур, З потугами, але рушили!
Лише два матчі із чотирьох запланованих відбулося на старті Чемпіонату району. В новому розширеному форматі він фактично є першим  на теренах Ємільчинщини, адже крім районних команд в ньому беруть участь представники Ємільчинської та Барашівської ОТГ.


 
Андрієвичі - Сербо-Слобідка 1:7
Голи: Білявський Вадим - Перепьолкін В'ячеслав, Шпінь Микола, Шпінь Віталій-2, Шпінь Олександр, Штиль Олександр, Шпінь Сергій


Андрієвичі, повернувшись до когорти найсильніших після семирічної перерви, вдома спромоглися лише на гол престижу у ворота Сербо-Слобідки. В команді гостей слід відмітити футбольних Шпінів, де кожен з гравців відзначився м'ячем. До грізного квартету має можливість долучитись ще й ліберо - Андрій. Отож чекатимемо від Шпінів унікального досягнення. 

Поліція - Полісся 1:2
Голи: Гарбар Сергій (30) - Терещук Дмитро (15, 65)

Топовим матчем туру стала гра Поліції та Полісся, щоправда рясно-яблунецького. Скориставшись провалом центру оборони господарів червоно-білі першими відкрили рахунок зустрічі. Незабаром виник ще один небезпечний момент, але поліцейські в останню мить винесли м'яч з лінії воріт. Гарбар Сергій на 30-й хвилині відновив рівновагу в матчі, а піти переможцем на перерву копам завадила відсутність системи відеодопомоги арбітру (VAR) на стадіоні "Колос". 

Після подачі кутового захисник Полісся несподівано влучно пробив у свої ворота, м'яч ударився в поперечину, але не затріпотів у сітці і вилетів у поле. Перемогу гостям приніс точний удар головою Дмитра Терещука під саму стійку воріт, після вдалого навісу зі штрафного. Отож перша несподіванка чемпіонату незабарилась. Полісся зовсім не та команда, яку можна обіграти на одній нозі. 

Куліші - Барашівська ОТГ +/-
Дебют Барашівської ОТГ відкладається, принаймні на тиждень. Команда не змогла своєчасно добратися до місця зустрічі – в Куліші.

4 серпня
Держлісгосп - Рудня-Іванівська 1:3
Голи: Корнійчук Анатолій - Цимбалюк Ігор, Цимбалюк Олег, Дзюбенко В.


Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 862 | Додав: sportem
Всього коментарів: 2
0
2 sportem   (21.06.2018 09:15) [Материал]
2 тур, 24 червня
Держлісгосп - Поліція
Полісся - Андрієвичі
Сербо-Слобідка - Куліші
Рудня-Іванівська - Барашівська ОТГ

0
1 sportem   (20.06.2018 13:08) [Материал]
Команда Шпінів забила все-таки 5 голів у ворота Сербо-Слобідки. Дубль на рахунку Віталія Шпіня. Один за себе, другий за того хлопця.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net