Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0



10:31
"Джура - 2018": Підлубівські соколи виступили гідно
1 червня на мальовничій галявині в лісі поблизу Зарічан завершився ІІ обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") - "Джура - 2018" Поліські соколи". Команда Підлубівської ЗОШ І-ІІІ ступенів представляла Ємільчинський район.



Порівняно з минулими роками рівень підготовки команд значно підвищився. Про це говорив зовнішній вигляд учасників (в тому числі і наш), настрій і бойовий дух, який панував на відкритті. Уже після конкурсу "Впоряд" стало зрозуміло, що боротьби за перше місце не буде, команда "П'ятий курінь" (м. Житомир) - краща як у підготовці, так і в симпатіях суддів. Після двох днів змагань все йшло до того, що є шанси потрапити до завітної десятки. 



Але смачна юшка, доброзичливість, взаєморозуміння, знання, фізична підготовка, підлубівський дух дали свій результат. Після конкурсу "Стрільба", де діти показали витримку, майстерність, - 6 загальне місце, а отже, додається оптимізм. У змаганнях "Смуга перешкод" неочікувано для всіх (не для нас) - 2 місце: ейфорія літала над таборуванням. Коли 31 травня несподівано перенесли "Перетягування линви" (каната), наш рій "Сокіл" на старт виходив у піднесеному стані. Перемоги над командами Новограда-Волинського, Ушомира, Коростишева, у чвертьфіналі - Житомира, у півфіналі - Першотравенська, не мали собі рівних і у фіналі з Хорошевом. Ми стали кращими у цьому конкурсі.



Під час огляду таборів суддівською колегією та таборовою старшиною ми отримуємо 6 місце. До критеріїв оцінювання входять чистота, постановка табору, дотримання режиму та розпорядку дня, стан та наявність предметів особистої гігієни. Домашнім завданням було "Добре діло", обов'язкове завдання, у якому ми - на третьому місці.



Урочисте закриття приносить радість і трошки розчарування - лише 2 очки програли великій спортивній машині з Баранівки, де спорт у місцевій гімназії - на високому рівні. Наша команда на чолі з керівником Філатовим І.А довела, що ми одне єдине ціле, а четверте місце команди Підлубівської ЗОШ І-ІІІ ступенів - це спільне досягнення педагогічного колективу, батьків, які допомагали та вірили в успіх своєї команди.

Серед 31 команди визначились п'ять лідерів - команди Житомира, Коростеня, Баранівського, Ємільчинського, Романівського районів.



Ми пишаємося нашим молодим поколінням, справжніми патріотами: ройовий Маринін Максим,учасники Савицька Анастасія, Авраменко Юлія, Піка Каріна, Дідус Ігор, Сітайло Максим, Микитюк Михайло, Яценко Валентин, Дідус Вадим. Хай уміння застосовувати набутий досвід пригодиться для нових перемог.

С.Ярмоленко
НТ,08.06.2018



Категорія: Різне | Переглядів: 763 | Додав: sportem
Всього коментарів: 1
0
1 sportem   (15.06.2018 09:28) [Материал]
Команда "Сокіл" Підлубівської ЗОШ І-ІІІ ступенів висловлює щиру подяку учительському, батьківському, учнівському колективам, відділу освіти Ємільчинської РДА в особі Марчука А.В. за підготовку та підтримку у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі "Сокіл" ("Джура") - "Джура - 2018" Поліські соколи".
НТ 08.06.2018

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net