Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



20:17
Міжнародний турнір з волейболу - на Кубок «А.Дубчака»
24 березня після декількох років перерви в м. Олевськ, відбувся традиційний Міжнародний турнір з волейболу – на Кубок «Анатолія Дубчака», за підтримки депутата обласної ради – Олега Казюка.

Організований Олевською ДЮСШ та новоствореною федерацією волейболу Олевського району. Турнір відкрили – голова Житомирської обласної ради, голова федерації волейболу Житомирської області – Володимир Ширма, міський голова – Олег Омельчук, Олег Казюк, які подарували спортсменам м’ячі для тренувань, відзначили велику роль подібних турнірів в розвитку фізкультурно – спортивного руху та підтримання добросусідських стосунків між сусідніми районами області та спортсменами з Білорусі.



Учасники боролись за першість в двох вікових категорія, серед ветеранів та молоді.

 Серед ветеранів в першому матчі зустрілись команда Лугинського району та команда Ємільчинського району на чолі з Володимиром Ширмою. Також в «зірковому» складі Ємільчинців вийшли: депутат облради Юрій Довгополий та голова Ємільчинської районної ради - Віктор Сорока.

Не дивлячись на «ветеранський» вік команди продемонстрували не аби яку майстерність та безкомпромісну боротьбу. Фактично в рівній боротьбі з мінімальною перевагою  в обох партіях сильнішими виявились лугинці.  В другому матчі Олевчани в обох партіях впевнено здолали гостей з Білорусі.



В матчі за третє місце команда Ємільчине вирвала перемогу в команди Лельчиць, в обох партіях.

В фінальному поєдинку клас олевчан виявився вищим ніж в команди Лугин, які і  виграли Кубок «Анатолія Дубчака».



В молодіжному турнірі, участь взяли 6 команд з Олевщини: «Яструби», «Синдикат», і ДЮСШ, які представляли м. Олевськ, а також «Каменяр» (с. Жубровичі), «Варварівка» і «Лопатичі».



В групі «А» (гімназія), перемогу виборов Жубровицький «Каменяр», другі «Яструби» і третє місце в юних спортсменів ДЮСШ.

В групі «Б», перше місце посіла «Варварівка», друге – «Лопатичі», третє в «Синдикату».

В матчі за третє місце «Лопатичі» виявились сильнішими за «Яструбів».

Справжньою окрасою турніру став фінал між «Каменярем» і «Варварівкою», де в запеклій боротьбі (спершу виграли по одній партії кожна з команд) варварівці в третій партії вибороли перемогу, здобувши головний трофей – Кубок «Анатолія Дубчака» та грошову премію першої категорії, грамотами та грошовими преміями ІІ, ІІІ і ІV-ї категорії нагороджені також команди – «Каменяр», «Лопатичі» і «Яструби». Кращим гравцем турніру визнано Дениса Гаврилюка («Варварівка»).




Категорія: Волейбол | Переглядів: 643 | Додав: sport_em
Всього коментарів: 1
0
1 sport_em   (01.04.2018 08:24) [Материал]
Виграли в білорусів.
24 березня в Олевську після кількох років перерви відбувся волейбольний турнір пам'яті місцевого активіста-фізкультурника Анатолія Дубчака (загинув від рук серійного вбивці Онопрієнка). Статус міжнародних змагання отримали завдяки участі в них сусідів із білоруського міста Лельчиці.
У першій грі ємільчинська збірна ветеранів в упертій боротьбі поступилася лугинцям (0:2) і вийшла на білорусів (за ІІІ місце), котрі в іншій парі програли господарям. Поєдинок за "бронзу" виявився не менш затятим, та все ж наші вирвали перемогу 2:0 (25:22, 25:23). Найстаршим учасником турніру став Валерій Кузенко.
Крім схвальних відгуків за організацію, олевчани отримали й "домашнє завдання", як пише у своєму Facebook учасник ігор, голова облради Володимир Ширма, - привести у належний вигляд спортзал. Це вже другий випадок, коли ветеранський турнір дає поштовх до поліпшення матеріальної бази. Аналогічна ситуація була у грудні в Бовсунах Лугинського району: жалюгідний вигляд спортзалу має тепер змінитися завдяки 200 тис. грн., виділеним обласною радою.
М.Мельник, НТ, 30.03.2018

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net