Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



21:53
Волейбольний Кубок "ТАРАСА БУЛЬБИ - БОРОВЦЯ"
10 березня в спортивних залах Олевських ДЮСШ, ЗОШ №3 та Лопатицької ЗОШ І-ІІІ ст., відбувся волейбольний турнір на Кубок «Тараса Бульби – Боровця» з нагоди 110-ї річниці провідника Олевської республіки – «Поліська Січ». Участь в турнірі взяли 11 команд з Житомирської та Рівненської областей на території яких за українську незалежність, воювали вояки УПА «Поліська Січ». Організаторами даного спортивного форуму виступили Житомирська обласна та Олевські районна і міська організації «Радикальної партії» Олега Ляшка, разом з спортивними установами Олевщини  - ДЮСШ та ВФСТ «Колос».


Генеральним спонсором турніру виступив – голова Житомирської РПЛ, бувший губернатор області – Юрій Забела, (який вже не вперше підтримує фізкультурно – спортивні заходи на Олевщині). Крім генерального спонсора турніру Ю. В. Забели на урочисте відкриття, підтримати спортсменів вже традиційно, прибули і депутат обласної ради Сергій Крамаренко та його колега по облраді і заступник Олевського міського голови - Олександр Ніколайчук.


Після відкриття турніру, патріотичними танцями, підтримали учасників змагань хореографічні ансамблі «Тіп – Топ» і «Сузір’я», піднявши спортсменам запальний настрій і бойовий дух. Отримавши позитивний заряд енергії учасники турніру, перейшли до безкомпромісної боротьби.

В спортивному залі ЗОШ №3, змагались «Полісся» (Коростенський район), Лугинський «Колос» та Жубровицький «Каменяр». За підсумками матчів, перемогу в групі і путівку до півфіналу отримали – лугинці, другі коростенці, треті жубрівчани.

В Лопатичах в груповому турнірі змагались: ВК «Лопатичі», ВК «Овруч – ДЮСШ», Олевські «Яструби» і «Синдикат». В напруженій боротьбі перемогу в групі здобули – овручани, друге місце в господарів, які  за кращими показниками, теж вийшли до півфіналу, третє місце в «Яструбів», четверте - «Синдикат».

В Олевській ДЮСШ, боролись – ВК «Олевськ», «Лісівник» (с. Карпилівка), «Надія» (смт. Рокитне) і Варварівське «Полісся». Впевнено перемігши суперників, перше місце в групі зайняли – Олевчани, друге волейболісти з Карпилівки, третє «Полісся» (Варварівка) і четверте рокитнянці. В першому півфіналі овручани намагались нав’язати боротьбу лугинцям, та клас волейболістів «Колосу» виявився вищим, які перемогли за підсумками двох партій - 2:0. В другому півфіналі Олевчани з таким же рахунком здолали ВК «Лопатичі». В матчі за третє місце ВК «Овруч-ДЮСШ» переміг ВК «Лопатичі» - 2:0.

Справжній трилер розгорівся в фінальному поєдинку ВК «Олевськ» - «Колос» (Лугини), невпевнено розпочавши і програючи в рахунку, Олевчани зуміли зібратись і переломити хід поєдинку вигравши першу партію 25:14, «око за око і зуб за зуб» проходила боротьба і в другій партії, та все ж таки олевчанам вдалося вирвати перемогу 25:21.  


Отже 2:0, перемога і Кубок «Тараса Бульби – Боровця» в Олевських волейболістів. Команда ВК «Олевськ», отримала від генерального спонсора Кубок «Тараса Бульби-Боровця» і грошову премію І-ї категорії, команда «Колос» (Лугини) грамоти за ІІ-ге місце і премію ІІ-ї категорії, ВК «Овруч-ДЮСШ», грамоти та премію ІІІ-ї категорії, ВК «Лопатичі», заохочувальну премію.

Всі команди – учасниці отримали волейбольні м’ячі, пам’ятні спортивні сувеніри та грамоти за «активну участь».

olevsk.zt.ua

Категорія: Волейбол | Переглядів: 621 | Додав: sport_em
Всього коментарів: 1
0
1 sport_em   (19.03.2018 13:13) [Материал]
Переможцями турніру в складі ВК Олевськ стали ємільчинські гравці: Є.Шолкін (Держлісгосп, Житичі), О.Радчук (Освіта), Ю.Мельник (Рембудсервіс), В.Степушенко (Рембудсервіс).

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net