Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0



18:27
Кубок Перемоги: буде на кого подивитись. Анонс
Наnередодні наймасштабнішого турніру з волейболу, що пройде в райцентрі в суботу, 6 травня, з нагоди Дня Перемоги, пропонуємо трохи інформації про деяких учасників змагань.
Отже, з дев'яти запланових команд, скоріше за все лісгосп не візьме участі, оскільки "легіонери", на яких він покладався, беруть участь в іншому турнірі.
На противагу цьому, "легіонери" з Вінниці стануть під прапор селищної ради разом із ємільчинцем Ігорем Бацюном, у такому складі вони вже мают
ь досвід успішних виступів.
Єдиною командою, укомплектованою виключно нашими місцевими гравцями стане "Рембудсервіс", який опікується колишніми вихованцями ДЮСШ. До речі, команда минулими вихідними взяла участь у турнірі до роковин Чорнобиля в Овручі й виграла його привізши додому красень-кубок (фото на сайті Народної трибуни). Проте саме наш Кубок Перемоги дасть істинну відповідь наскільки конкурентоспроможний тепер ємільчинський волейбол.
Ще двоє наших вихованців, Євген Шолкін та Артем Омельченко, вийдуть на майданчик у складі черняхівського "Хороса" - учасника Аматорської ліги України, одного з фаворитів змагань.
Не менш амбітні й гості з обласного центру - волейбольні клуби "Житомир" і "Біоресурс" - новачки нашого турніру (як і "Хорос").
Вже добре знайомі нам команди Лугин і Білої Церкви - традиційні учасники Кубка, а також команда зі столиці України, за яку виступають Анатолій Серпутько, Ярослав Трушковський та ще ряд киян, яких за частотою відвідин Ємільчиного вже можна назвати нашими.

М.Мельник, № 18, 05.05.2017



Нові масштаби традиційного турніру


6 травня Ємільчине стане епіцентром великого волейболу.
На якісно новий рівень виходить Кубок Перемоги, що проводить Ємільчинська селищна рада. Цього року турнір планує прийняти дев'ять команд. Попередню згоду взяти участь уже дали волейбольні клуби "Мерседес" (м. Житомир), учасник аматорської ліги "Хорос" (смт Черняхів), "Біоресурс" (м. Житомир), а також команди з Києва, Білої Церкви, збірна Коростеня й Лугин та три ємільчинських, що представлятимуть селищну раду, лісгосп та "Рембудсервіс".

У зв'язку із збільшення команд настає потреба залучення усіх трьох спортивних залів райцентру, однак у двох із них тривають ремонтні роботи, що включають і перепланування.

Як повідомив "НТ" голова федерації волейболу області Володимир Ширма, минулої суботи він проінспектував хід робіт у спортивних спорудах. Є надія, що до 6 травня усі майданчики гідно підготуються прийняти авторитетних у волейбольних колах (і не тільки) гостей.

Вперше на турнір буде запрошено трьох іногородніх суддів.

Питання підготовки також розглядалось у райдержадміністрації за участі ряду причетних до події осіб.

М.Мельник
"Народна трибуна", № 16, 21 квітня 2017

Категорія: Волейбол | Переглядів: 1289 | Додав: sportem
Всього коментарів: 1
0
1 sportem   (28.04.2017 15:38) [Материал]
На святкування Дня Перемоги Ємільчинська селищна рад планує витратити 49 тисяч гривень, за це проголосували члени виконкому на засіданні 21 квітня. Зазначену суму складуть витрати для проведення волейбольного турніру (32 тис. 900 грн.), участь ФК Ємільчине в Кубку Перемоги з футболу (5 тис. грн), матеріальна допомога ветеранам (4 тис грн), пригощання ("солдатська каша") - 4 тис 500 грн), придбання квітів, листівок (1 тис грн) тощо.
НТ, 28.04.2017

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net