Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



10:13
КО 2017, ФК Ємільчине - Вир 1:1, Початок невиразний
Після першого тайму матчу 1/8 Кубка області з футболу Ємільчине - "Вир" (Стара Чортория) деякі вболівальники покинули стадіон, розчаровані низькою якістю гри загалом і безпорадністю ємільчинців зокрема. Любителі футболу таким чином взяли тайм-аут перед ще одним поєдинком того прохолодного суботнього дня, товариською зустріччю Поліція - Неділище. І не помилилися, адже бій місцевого значення і за видовищністю, і за результативністю (2:4) був куди привабливішим.

Входження ж у сезон обласного рівня збірної району було складним. Хоча й суперник зірок з неба не хапав: як з'ясувалося в розмові із представниками Любарщини, на гру через різні причини не з'явилися одразу п'ятеро гравців основного складу (за них грали школярі), і напередодні взагалі стояло питання доцільності виїзду в Ємільчине. Проте команда з історією, а саме таким є колектив зі Старої Чорториї, адже з часів Союзу тримається на плаву завдяки опіці місцевого дослідного господарства, аналогічного нашому ДГ "Рихальське", такого собі дозволити не могла і була нагороджена нічиєю. У ситуації, яка склалася, це розцінювалося як успіх, особливо в контексті нищівної поразки ще однієї їхньої команди, вже з самого Любара, в Новогуйвинську 10:0.



Отже, в суботу 15 квітня, у новій Чорториї (саме у цьому сусідньому селі відбудеться матч-відповідь) господарі постануть у значно сильнішому складі, та й ще обіцяють при повному стадіоні. І тепер уже нам варто замислитись з огляду на гру в першому таймі чи треба їхати за 140 км та ще й потратити на це більше 11 тис. грн? І з цим запитання я й звернувся до тренера нашої команди Юрія Остапчука, попросивши також загалом оцінити гру.

- Як відомо, кубкова система складається з двох матчів, а тому все буде вирішуватись 15 квітня. Невиїзд навіть не обговорюється.

Щодо гри, то склалось двояке враження. Починаючи з розминки, нашої і гостей, було видно, що ми на голову сильніші.

Перший тайм виніс багато питань, проте в перерві хлопцям підказали, що треба робити і як.

У другому таймі вболівальники бачили, що ми значно переважали суперника, але так іноді буває, що у ворота не йде. Соромно, що врятували гру аж на 92-ій хвилині (завдяки голу Вадима Ходоровського. - авт.)

М.МЕЛЬНИК
НТ, 14.04.2017

За інформацією голови районної ради Віктора Сороки, спонсорами першої гри виступили підприємці В'ячеслав Барановський (надав 2 тис. грн) Лариса Марчук (2 тис грн), Віліан Охріменко (1 тис грн). Ще 6 тис. грн - із казни районного бюджету.
Категорія: Кубок Житомирщини | Переглядів: 1062 | Додав: sportem
Всього коментарів: 2
0
2 sportem   (21.04.2017 18:50) [Материал]
Потонули в Чорторийськім "Вирі"
Неякісний газон, поле без розміток, упереджене суддівство, небачене невезіння - так коментують поразку на виїзді 1:0 представники збірної Ємільчинського району з футболу. Вже на першій стадії похід за Кубком області для наших закінчився і одразу виніс на поверхню ряд проблем у футбольному господарстві району. На початку тижня їх розглядали на рівні голів адміністрації та ради. Однак для розв'язання є не так і багато часу, адже на початку травня вже стратує Першість Житомирщини, на яку подала заявку і наша команда.
М.Мельник, НТ, 21.04.17

0
1 sportem   (15.04.2017 16:05) [Материал]
Вир - ФК Ємільчине 1:0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net