Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0



12:34
Чемпіонат області: Дівчата - на піднесенні
Ємільчинські волейболістки минулими вихідними досягли максимального результату на двох обласних турнірах у різних вікових категоріях.

Некомфортно спали - але гарно грали

4-5 листопада Ємільчине мало честь приймати Чемпіонат області з волейболу серед дівчат 2003-2004 р. н. (вперше у цій віковій категорії): до нас прибули 8 команд із міст і селищ Житомирщини. Господарі зробили все, щоб перебування гостей було якнайкращим, проте дві речі вони забезпечити не змогли: дозволити себе обіграти та влаштувати гідну ночівлю.

Про ефектний і дещо несподіваний виграш наших дівчат ітиметься далі, а от відсутність кількох десятків ліжко-місць- проблема, що вже не один рік не додає іміджу нашому району (читай - нам з вами). Саме з цього й почав свою інформацію минулого понеділка на апаратній нараді директор ДЮСШ Віктор Романуха, очевидно, наслухавшись докорів від колег-тренерів, адже дівчатка 7-8 класів, загалом більше півсотні чоловік, вимушені були ночувати в МСЦ "Юність" на другому поверсі на борцівському килимі.

Може, й нічого страшного, головне - всі живі-здорові, але що залишиться пам'яті гостей та й чи дозволить нам область надалі приймати подібні турніри?.. Тут можна розмірковувати і про соціальну відповідальність бізнесу, і раціональне використання коштів бюджетів усіх рівнів.

Що ж до самої гри, то очевидними фаворитами Чемпіонату були вихованки Михайла Олендера (Новоград-Волинський), тож закономірно, що в своїй підгрупі вони, за висловом самого тренера, "пройшлися катком", не відчувши опору суперників, за веденням гри звягельчанки підтверджували статус лідера. Інші групи виграли господарки, які натужно входили в турнір, шукаючи свою гру та дівчата з Коростеня. Наступного дня фінал трьох мав визначити кращого. Волею жеребу поєдинок Ємільчине - Новоград випав останнім, і не випадково - по ходу фіналу саме ця гра виявилась чемпіонською.

У першій партії був справжній волейбол, і емільчинки взяли її, а от у другій - наші стали, потрапивши під вищезгаданий каток. Тай брейк - це кульмінація волейболу. Вже з перших розіграшів господарки повели в рахунку лідерські якості продемонструвала восьмикласниця гімназії Надія Штиль, і при переході 8:5. А далі дався взнаки людський фактор: Михайло Олендер запідозрив у діях судді несправедливість, зі шквалом емоцій він опинився на майданчику... Йому-жовта карта. Суддю - замінили. Батьки - обурені. Так дитячий волейбол набув дорослих обрисів.

Після скандалу гості не змогли дійти до тями до кінця партії - 15:8. Тут уже подачами гандикап забезпечили Анастасія Піскун та Вікторія Омельченко. Ємільчине - чемпіон! За визначенням тренера тріумфаторок Віктора Романухи, приємною є перемога над серйозним суперником, але в цьому дещо посприяли й новоградці, які, очевидно, виграли Чемпіонат ще до його початку.

На різних полюсах

А в той же день у Коростені йшла зональна боротьба за вихід у фінал літніх сільських спортивних ігор Житомирщини. І тут наші дівчата були сильніші й тепер поборються за найвищі нагороди 8 грудня в Житомирі.
А от чоловіча збірна, незважаючи на досить пристойний склад, спромоглася лише па 3-є місце в зоні, пропустивши поперед себе Коростень і Лугини.

До речі, спонсорами участі й поїздки двох команд на древлянську землю стали підприємці Боньківський В.В., Лісовий В.П. та районна рада.

М.Мельник
Народна трибуна, 11.11.16

Категорія: Волейбол | Переглядів: 1020 | Додав: sportem
Всього коментарів: 1
0
1 sportem   (19.11.2016 13:36) [Материал]
Волейболістки Ємільчинської ДЮСШ ( 6 чол.) та дитячого волейбольного клубу "Полісянка" (м. Житомир) склали збірну, яка взяла участь у І турі Чемпіонату України серед дівчат 2002-2003 р.н. 10-13 листопада наші змагалися в групі з командами господарів (Біла Церква), Харкова та збірною Коростеня і Лугин, і в трьох іграх набрали 4 очки, посівши ІІІ місце.
Наступний тур відбудеться вже в новому році, повідомив "НТ" тренер-представник збірної Віктор Романуха.
НТ, 18.11.16

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net