Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



14:43
ЧР – 2016, ХІІІ тур, Доля «золота» вирішиться у Малій Глумчі + збірна туру
Основним досягненням цьогорічного Чемпіонату стала відсутність невиїздів команд, а відтак – технічних результатів. Таке трапилося в історії районного футболу вперше!
В минулому турі команда Ємільчиного зробила вагомий крок у напрямку 1-го місця, однак для здобуття  чемпіонського титулу потрібно ще у гостях перемагати Глумчу.
Поліція, підсилена коростенськими «легіонерами», майже забронювала за собою 4-у сходинку в турнірній таблиці.
Непереможна Степанівка в заключному матчі Чемпіонату порадувала своїх уболівальників результативним футболом.


Постріл Климчука і чорний бультер’єр
 
Ємільчине – Куліші – 1:0 (1:0), голи: Климчук Олександр (26).

Ємільчине:
М.Кур'ята, В.Ходоровський, Вал. Коваленко, В.Левченко, О.Климчук, Д.Слюсар (О.Слюсар), М.Романчук (К.Гольц), Є.Голяка (О.Дудар), Я.Климчук (Н.Василюк), Віт. Коваленко, О.Осіпчук

Вибух шини перевантаженого КАМАЗа із вулиці Суворова сигналізував про початок матчу між претендентами на чемпіонський титул – 2016.

Арбітраж важливого поєдинку довірили Олександрові Завальнюку із Новограда-Волинського, який, згідно Правил, поставив вимогу залишити за межами поля ланцюжки та інші прикраси. Надалі рефері завжди перебував у центрі подій і відсудив зустріч на досить високому рівні.

До середини тайму голкіпер Кулішів до гри не вступав взагалі. Боротьба точилася здебільшого на половині поля господарів. Запам’ятався потужний удар із-за меж штрафного майданчика Ярослава Бондарчука. Не використав чудову можливість відкрити рахунок Вадим Савчук. В обох епізодах Ємільчине уберіг страж воріт Микола Кур’ята.



Втім на 26-й хвилині господарі отримали право на штрафний з кута карного майданчика. Коли здавалося, що небезпеку вже ліквідовано, у суматосі біля 11-метрової позначки найспритнішим виявився Олександр Климчук. Отримавши м’яч, він розібрався у ситуації й холоднокровно вистрілив у лівий верхній кут.

Такий рахунок не влаштовував Куліші. Однак, як показав подальший перебіг подій, в гостей бракувало резервів для посилення гри і взяття воріт суперника.

Щоправда, суперечливий епізод трапився незадовго до закінчення зустрічі: в боротьбі за м’яч в штрафному майданчику на газоні від поштовху опинився той же Бондарчук, попереджений раніше за розмови із рефері. Суддя і цього разу  знаходився поруч, проте на 11-метровий не зважився.

Коментар футбольного експерта Володимира Бараша: «Вважаю, що у епізоді з Бондарчуком потрібно було призначати пенальті. Додам, що соромно дивитися на розмітку центрального стадіону району, точніше – її відсутність».



Цікаво, що матч раз-по-раз переривався через присутність чотириногого учасника – чорного бультер’єра. Пес навіть взяв саму активну участь у фланговій атаці Ємільчиного. Спроби арбітра й гравців видворити собаку із поля успіхом не увінчалися. Зрештою, ситуацію врятував гравець Кулішів Костянтин Романченко, який підняв громіздкого порушника й заніс у напрямку суддівської кімнати.



Відтак Ємільчине здобуває першу і єдину перемогу в очних зустрічах призерів Чемпіонату і випереджає Куліші на один пункт напередодні останнього туру.

Коростенський десант наблизив Поліцію до 4-го місця

Поліція – Мала Глумча – 4:0 (2:0),  голи: Лазаренко Ярослав (25), Яремчук Назар (40), (46), Островський Віктор (80).

Три із чотирьох м’ячів забитих у ворота Малої Глумчі засвідчили, що період адаптації  коростенського «легіону» (Яремчука Назара і Лазаренка Ярослава) у лавах футбольної команди Поліції успішно завершився.



Початок матчу засвідчив, що Глумча налаштована на перемогу. Гості чимало атакували, однак за відсутності провідних оборонців Андрія Серпутька і Юрія Федорчука, їхній захист дещо нагадував «прохідний двір».

Після чергового пропущеного голу, залишений напризволяще голкіпер Глумчі Михайло Штиль, у розпачі поклав воротарські рукавиці, однак згодом все ж повернувся до рамки. Відтак Поліція вдруге в цьому сезоні долає іменитого суперника й фактично посідає 4-у сходинку.



Одначе саме в ногах гравців Малої Глумчі витає ще доля цьогорічного чемпіонства. Лісівникам випала нині визначна місія: можливість напряму вплинути на розподіл призових місць, адже у випадку нічиєю чи перемоги останніх у матчі з Ємільчиним, Куліші можуть ще поборотися за «золото» Чемпіонату.

Хет-трик Свести і нова форма Неділища

Степанівка – Неділище – 7:1 (3:0), голи: Свеста Олександр (21), (37), (49), Годлевський Віктор (55), Антощук Вадим (58), Боровський Максим (79) – Степанівка; Гордієнко Костянтин (41, автогол), Дмитренко Сергій (85, пен.) – Неділище.



Незважаючи на люб’язно позичені Степанівкою бутси, Неділище все ж розпочало матч удесятьох, хоча й в новій, подарованій тренером-селекціонером Валерієм Зінченком, формі.

З приїздом одинадцятого гравця поєдинок проходив за невеликої територіальної переваги господарів, гострих контратак гостей й рівноваги в єдиноборствах.

Рахунок було відкрито після вивіреної передачі Олександра Волощука: відзначився Олександр Свеста. Надалі рисунок гри не змінювався, однак наприкінці першого тайму сталися два інциденти, після яких згасла інтрига і долю матчу було вирішено. Спочатку в простій ситуації останній захисник Неділища подарував м’яч Свесті й той зачислив дубль на свій рахунок, затим інший оборонець гостей, замкнувши фланговий простріл, вгатив м’яч у сітку власних воріт.



Друга половина зустрічі знаменувала домінування господарів в єдиноборствах і як наслідок, збільшення розриву в рахунку.

Відтак непереможна Степанівка, здобувши шість перемог і нічиїх, на 3-му місці завершує Чемпіонат першою. Згідно підбору гравців, команда продемонструвала виразний малюнок гри з акцентом на стандарти і верхові м’ячі й подарувала своїм численним прихильникам святкову атмосферу протягом теплих літньо-осінніх вихідних.

Роман РЕВЧУК

Збірна ХІІІ туру за версією «СЄ»:

Ворота: М. Кур’ята (Ємільчине).

Захист: Вал. Коваленко, В. Левченко, О. Климчук (Ємільчине), О. Волощук (Поліція).

Півзахист: Я. Бондарчук (Куліші), О. Свеста, В. Годлевський (Степанівка),
Я. Лазаренко (Поліція).

Напад: В. Островський, Н. Яремчук (Поліція).


Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1544 | Додав: revanta
Всього коментарів: 3
0
3 sportem   (20.09.2016 22:38) [Материал]
Статистика чемпіонатів 2008-2016 рр.

-1
2 BommGol   (18.09.2016 12:54) [Материал]
ФК Ємільчино - ФК Куліші 1:0 (1:0)
Закінчивсь перший тайм

0
1 sportem   (17.09.2016 18:31) [Материал]
СК Коростень - Авангард Н.-В. 2:2. Капітан Поліції Руслан Дейнека відвідав матч в Коростені, де уважно спостерігав за діями своїх гравців (Яремчука, Лазаренка) та екс Дмитра Греська, який грав в складі Авангарда.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net