Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



21:56
ЧР – 2016, ХІ тур, Весільний футбол, тріумф збірників і непевні голи
Вже п’ятий поєдинок між собою трійка лідерів завершує нічиєю. Тепер у Степанівки залишаються суто теоретичні шанси на чемпіонство. Рихальське, поступаючись Поліції, в меншості виходить вперед, проте за кілька хвилин програє матч. У Неділищі команди, обмінявшись сумнівними голами, переможця не виявили.

Трилер з розв’язкою на останніх секундах

Степанівка – Куліші – 3:3 (2:2); голи: Майданович Роман (10), Свеста Олександр (21, пен.), Антощук Вадим (68) – Степанівка; Бондарчук Ярослав (15), Савчук Вадим (43), Остапчук Віталій (90+5).

Готуючись до матчу із Степанівкою, жоден із гравців Кулішів, задіяних у складі збірної району, участь у суботньому матчі Першості області у Новій Боровій не взяв.

У стартовому складі господарів одразу вийшли п’ятеро гравців минулорічного складу Барашів. Місце на вістрі атак зайняв Роман Майданович. Йому знадобилося лише десять хвилин, щоб відкрити лік своїм голам у формі Степанівки. Приборкавши м’яч недалеко від лінії воріт, Роман повернувся назад вздовж лінії карного майданчика й хльостко пробив. Трохи зрикошетивши від оборонця, смугастий опинився у сітці.

Хоча не такого початку очікували Куліші, проте лідери не знітилися. Через п’ять хвилин, в результаті непорозуміння між Ярославом Карпенком і голкіпером Юрієм Лакейчуком (Степанівка), м’яч вийшов на кутовий. Найспритнішим після подачі виявився Ярослав Бондарчук, який рахунок і зрівняв – 1:1.

Все ж господарям для продовження боротьби за чемпіонство будь-що необхідною була перемога, тому вони продовжували нагнітати тиск. На 23-й хвилині за поштовх Майдановича було призначено одинадцятиметровий, який без довгих розмірковувань зразково виконав Олександр Свеста.



Через дві хвилини пенальті потрібно було призначати вже у протилежні ворота, проте злий жарт трапився із головним арбітром через вибір позиції під час виконання штрафного. Зайнявши місце на лінії останнього захисника, рефері не міг помітити того, що бачив увесь стадіон: гру піднятою рукою оборонця господарів у стінці. Відтак пенальті у ворота Степанівки призначено не було.

За іронією долі, у матчі І кола цих же суперників, пенальті не призначили у ворота Кулішів, тепер фортуна повернула борг господарям.

На 36-й хвилині зазнав травми капітан Кулішів Сергій Савчук і попри намагання продовжувати боротьбу, все ж змушений був поле залишити.

Здавалося, що тайм так і завершиться, однак помилка голкіпера на виході призвела до другого взяття воріт Степанівки. Вадим Савчук не став марнувати наданий шанс. 2:2 – і тайм боротьби ще попереду.

Поступово збільшувалося число вболівальників, а в другому таймі на стадіон завітало ціле весілля. Як виявилося, наречений – гравець команди Степанівки.

Після перерви перевага господарів невпинно зростала. Небезпечні ситуації, одна за одною виникали після вкидання аутів, штрафних, кутових. Гол назрівав і на 68-й хвилині Вадим Антощук, який ще в першому таймі випробовував міцність стійки, вистрибнувши найвище, ударом головою таки виводить Степанівку вперед. Господарі могли забивати ще. Той же Майданович, опинившись вдвох із Олександром Волощуком проти голкіпера, вирішив бити сам із лівої і промахнувся.

Варто відзначити здійснення виховної функції арбітром Андрієм Сокирком, який одразу караючи жовтими картками, звів нанівець нецензурщину, милу серцям багатьох учасників футбольних двобоїв. Більше того, на 80-й хвилині рефері, перервавши матч, звернувся до сільського голови Степанівки з вимогою навести лад і серед глядачів, погрожуючи у іншому випадку поєдинок припинити.

Поступово господарі почали відверто грати на утримання рахунку, віддавши контроль над м’ячем Кулішам. До того ж через травму поле залишив Юрій Прохоренко. Все ж, шансів зрівняти рахунок, здавалося, у гостей не було.



Однак сталося не так, як гадалося. Йшла 5-та компенсована хвилина. Штрафний у бік  Степанівки. Бондарчук біля м’яча. Нечисленна стінка. Удар не на силу, а на точність. Лакейчук відбиває перед собою і Віталій Остапчук, випередивши усіх на добиванні, цього разу занурив Степанівку в глибоку тишу.

Втім, через кілька хвилин команда господарів вже фотографувалася із молодятами й весільними гостями…

Голи з терпким присмаком

Неділище – Мала Глумча – 1:1 (0:1); голи: Денисюк Тарас (83) – Неділище; Лукашишин Сергій (19) – Мала Глумча.

Обидва м’ячі забиті суперниками виглядали суперечливими і викликали нарікання і  бурхливі протести обох команд.

Між тим, у першому таймі переконливіше діяли господарі, які створили чимало небезпечних моментів, зокрема, вже на 3-й хвилині матчу удар Тараса Денисюка відбила поперечина. Утім, рахунок відкрили гості. На 19-й хвилині м’яч потрапив до гравця, який, на думку неділищенців, перебував у положенні поза грою. Проте боковий арбітр Карина Явушева прапорець не підняла і офсайд не зафіксувала. Головний суддя матчу Андрій Сокирко одразу вирішив лайнсвумен замінити, але гол забитий Сергієм Лукашишиним, незважаючи на протести Неділища, зарахував.

У другому таймі навпаки: агресивніше діяла Глумча. Протягом 10-15 хвилин кілька небезпечних ударів завдав всюдисущий Олег Самченко. Не скористалися своїми шансами Юрій Федорчук і Тарас Дідус. Якби у цей проміжок часу гості забили, то долю матчу було б вирішено.

Ближче до завершення зустрічі, після обопільного вилучення гравців, господарі активізувалися і заробили декілька небезпечних штрафних. В одному з випадків Сергій Дмитренко, який взяв на себе функції лідера Неділища, завдав підступного удару і м’яч, підскочивши перед Михайлом Штилем (голкіпер Глумчі), влучив у поперечину.

А на 83-й хвилині господарі рахунок зрівняли. Відзначився Тарас Денисюк. Однак, як і у випадку із першим голом, епізод був досить суперечливим. Цього разу протестували гравці Глумчі, також вимагаючи зафіксувати офсайд. Однак головний арбітр і цього разу рішення своє не змінив.

Заключні хвилини були напруженими – гості намагалися відновити статус-кво, а господарі здійснити камбек, проте більше голів нечисленні глядачі «УЖ-Арени» не побачили.

Поліція – Рихальське 5:2

Голи: Красновський Сергій (25, 70, 80), Островський Віктор (71), Гарбар Сергій (75) - Скиба Олександр (40), Швед Олександр (55)


Залишившись у меншості ще в першому таймі за рахунку – 1:0, команда Рихальського зуміла не тільки відігратися, а і вийти вперед. Вшосте у Чемпіонаті відзначився Олександр Швед. Відтак, упертою грою і характером рихальці завоювали симпатії ємільчинських уболівальників. Однак на останню чверть години сил гостям не вистачило.

Зусиллями гравців, котрі попереднього дня відіграли за збірну району, за кілька хвилин усе перевернулося із ніг на голову – рахунок із – 1:2, змінився на – 5:2! Хет-триком відзначився Сергій Красновський.

Цікаво, що й матч І кола завершився із схожим рахунком, отож за сумою двох поєдинків  – 6:7 – на користь Рихальського. Й обидві команди продовжують боротьбу за четверту сходинку в турнірній таблиці.


Роман РЕВЧУК

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1549 | Додав: revanta
Всього коментарів: 2
0
2 revanta   (08.09.2016 22:37) [Материал]
І все ж у арсеналі Степанівки залишається ще одна надпотужна зброя. Оскільки трансферне вікно відчинене протягом всього Чемпіонату, після матчу із Глумчею провідні гравці Степанівки (Карпенко, Хільченко, Антощук, Прохоренко, Свеста і Майданович) мають можливість поповнити ряди команди Рихальського і продовжити очну боротьбу в матчах з Ємільчиним і Кулішами за чемпіонство.

0
1 sportem   (04.09.2016 21:01) [Материал]
Схоже, Степанівка сьогодні практично втратила шанси здобути чемпіонство. Через два тижні ємільчинці матимуть хорошу змогу, напередодні дня селища, перемогою порадувати своїх прихильників в матчі з Кулішами.

Першість області. Оріон (Нова Борова) - ФК Ємільчине 2:2 (Голи: Єфіменко Максим, Лапін Олександр).
Гравці Поліції (С.Красновський, В.Островський, Р.Дейнеко) вдало замінили кулішівців в складі ФК Ємільчиного, які не з'явились на гру через матч з Степанівкою.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net