Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



12:24
ЧР – 2016, Х тур, Перемагають лідери
10-й тур Чемпіонату несподіванок не приніс. Трійка лідерів додали до своїх турнірних надбань по три пункти. Проте, якщо Куліші й Степанівка на класі здолали своїх суперників, Ємільчиному вдалося мобілізуватися і видерти перемогу, залишившись в останній десятихвилинці вдев’ятьох.

Бий своїх – щоб чужі боялися!

Ємільчине – Поліція  – 2:1 (1:0); голи: Лапін Олександр (5), Василюк Назар (85) – Ємільчине; Островський Віктор (70) – Поліція.

Нова форма, подарована тренером-селекціонером Валерієм Зінченком в знак вдячності за сумлінне виконання обов’язків, надихнула на нові звершення команду районного відділення Національної Поліції.

Так, незважаючи на «швидкий» пропущений гол, правоохоронці не «розсипалася», як у матчі І-го кола, а планомірно продовжувала шукати шляхи до воріт номінальних господарів. Нагода трапилася на 70-й хвилині матчу: Антон Островський (Ємільчине) захопив у регбійному стилі суперника й після розіграшу штрафного, інший Островський – Віктор (Поліція) відновлює рівновагу.

Градус протистояння продовжував підвищуватися – так запальний Микола Романчук вербально страхаючи суперників, провокує суперечки на полі.

Зрештою, ємільчинці Вдовиченко і Дудар вирішили за краще побуцати один одного й були вилучені арбітром, за 10 хвилин до закінчення зустрічі, за неспортивне з'ясування стосунків.

Як не дивно, однак такий захід одразу поліпшив гру господарів. Зникли зайві передачі на маршруті до воріт суперника, команда зібралася з силами, в результаті – вже на 85-й хвилині Назар Василюк виніс невтішний вирок поліціянтам, забивши переможний м'яч у загалом рівному матчі.

Забивають дебютанти

Рихальське – Степанівка – 0:2 (0:1); голи: Боровський Максим (17), Шомко Богдан (91).

Атлетична Степанівка традиційно відкрила рахунок під час виконання стандарту: після виконання кутового Іваном Хільченком, дебютант команди Максим Боровський спрямував головою м’яч до сітки.

Обидві команди втратили чимало нагод змінити рахунок. Оскільки гостям доконче необхідною була перемога, а господарі задарма очки віддавати не збиралися, матч у Рихальському вийшов безкомпромісним, надміру жорстким, з численними порушеннями, травмами, жовтими картками і штрафними ударами.

Так голкіпер Рихальського, Володимир Коцюба, зупиняючи прохід лідера атак гостей Олександра Волощука, завдав пошкодження нападнику й поставив під загрозу його участь у наступних матчах Чемпіонату.

В останні хвилини зустрічі господарі, не бажаючи поступатись, великими силами пішли вперед й наразилися на швидку контратаку. Найспритнішим після  відскоку м’яча від суперника виявився юний Богдан Шомко, який за кілька хвилин до того вийшов на заміну. 0:2 – і у наступному турі Степанівка має нагоду на власному полі призупинити Куліші.

Пенальті й гол в роздягальню

Куліші – Неділище – 2:0 (2:0); голи: Стецько Артем (30, пенальті), Бондарчук Ярослав (45).

Матч розпочався за переваги господарів. Куліші вигравали більше єдиноборств, були активнішими, проте до призначення пенальті далі напівмоментів справа не йшла.

Ситуація й рахунок змінилися на 30-й хвилині матчу: Петро Висоцький (Куліші) в межах карного майданчика завдав удару по воротах суперника й отримав удар по ногах. Одинадцятиметровий чітко реалізував Артем Стецько.

Здавалося тайм так і завершиться, однак на останній хвилині захисники Неділища залишили без нагляду Ярослава Бондарчука і той із лінії штрафного майданчика потужним прицільним ударом у лівий нижній кут подвоює перевагу господарів.

У другому таймі Куліші ввели у бій найближчий резерв, обидві команди мали чимало нагод відзначитися, утім рахунок залишився незмінним.

Роман РЕВЧУК

 

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1035 | Додав: revanta
Всього коментарів: 1
1 BommGol   (28.08.2016 23:16) [Материал]
Після цього туру в нас практично є трійка призерів

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net