Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



11:29
ЧР – 2016, VIII тур, Реванш, повернення Климчука і перша виїзна перемога
У стартовому турі ІІ-го кола Чемпіонату команда Рихальського взяла реванш за поразку в Малій Глумчі. Степанівка нарешті здобула першу перемогу на виїзді, а Ємільчине, пам’ятаючи про нічию – 4:4 – у І-му колі, зібрало на матч із Неділищем оптимальний склад і цього разу таки подужало суперника.

Рихальське поквиталося за поразку у І-му колі

Рихальське – Мала Глумча – 4:2 (3:1);  голи: Швед Олександр – 2, Шпінь Микола, Шпінь Віталій – Рихальське; Федорчук Юрій – 2 – Мала Глумча.

Ставка на контратаки принесла успіх команді Рихальського. Незважаючи на те, що більше атакували саме гості, один із зустрічних випадів господарів поля виявився результативним.

Глумча кинулася відігруватися великими силами  і пропустила вдруге. Все ж, кращий бомбардир турніру, оборонець гостей Юрій Федорчук, якій усі свої шість м’ячів забив якраз у ворота Рихальського, скорочує розрив у рахунку – 2:1.

Варто нагадати, що за забитими м’ячами, Рихальське є другою командою Чемпіонату. Свою справу грізний дует їхніх форвардів зробив і цього разу. Наприкінці першого тайму відзначився Віталій Шпінь, який, як і Олександр Швед, має п’ять забитих м’ячів.

У другому таймі команди обмінялися голами. 4:2 – і Рихальське одноосібно улаштовується на 4-й позиції.

Відгомін Ріо і шість голів

Ємільчине – Неділище – 6:0 (3:0); голи: Ярошук Володимир, Голяка Євген, Лапін Олександр, Вдовиченко Олександр, Василюк Назар, Омельченко Артем.

Вже майже чотири десятиріччя ліхтарі районного стадіону «Колос» прикрашає емблема Олімпіади – п’ять кілець. Минулої суботи і тут відбувалися змагання із різних видів спорту. Сусідом пляжного волейболу фігурував футбол. Так волейбольний м’яч декілька разів виплигував на футбольне поле, збиваючи із пантелику, націлених на боротьбу, учасників Чемпіонату. На протилежній до центральної трибуни стороні стадіону мирно змагалися шахісти.

На матч із Неділищем Ємільчине, за винятком братів Коваленків, зібрало оптимальний склад. Так вперше у цьому чемпіонаті на поле вийшли Володимир Ярошук і Олександр Климчук. Останній – після важкої травми.

Велика лава запасних і конкуренція за місце у стартовому складі позначилися на якості гри господарів. У кожному з таймів вони забили по три м’ячі, два з них на рахунку тих, що вийшли на заміну в другій половині гри.

Чи зможе команда Ємільчиного в такому ж ключі відіграти і матч у Степанівці, який відбудеться наступного уїк-енду?

Степанівка вперше виграє у гостях

Поліція – Степанівка – 0:2 (0:0); голи: автогол – Поліція; Волощук Олександр – Степанівка.

Перший тайм матчу пройшов за рівної боротьби. Поліція чимало атакувала, хоча до реальних загроз воротам Степанівки справа не доходила. Кращі нагоди відзначитися мали саме гості.

Знову поставши перед загрозою втрати очок, гості у перерві випускають на поле, хоча й досвідченого, але травмованого Вадима Антощука.

Складалося враження, що гра йде до першого забитого голу. Так, власне і сталося: непорозуміння між голкіпером і захисниками команди господарів призвело до голу в свої ворота.

Другий м’яч, забитий одним із найпомітніших у складі Степанівки, Олександром Волощуком, розставив усі крапки над «і». Немов підтверджуючи, що справу зроблено, Антощук залишив поле і знову зайняв місце на лавці запасних гравців.

0:2 – Степанівка, нарешті, перервавши, безвиграшну гостьову серію, продовжує боротьбу за чемпіонство.

Збірна VІІІ туру за версією «СЄ»:

Ворота: Ю. Лакейчук (Степанівка).

Захист: Ю. Федорчук (Мала Глумча), О. Климчук, В. Ходоровський (Ємільчине), М. Волощук (Степанівка)

Півзахист:, В. Ярошук (Ємільчине), П. Висоцький (Поліція), М. Шпінь (Рихальське).

Напад: О. Волощук (Степанівка), О. Швед, В. Шпінь (Рихальське).

Роман РЕВЧУК


Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1213 | Додав: revanta
Всього коментарів: 1
1 BommGol   (18.08.2016 01:28) [Материал]
ФК Поліція - ФК Степанівка огляд:
https://www.youtube.com/watch?v=bzKGGf3gom0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net