Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



12:21
ЧР – 2016, VІ тур, Усупереч очікуванням
Усі матчі 6-го туру спростували більшість передбачень шанувальників футболу: Поліція вперше у цьогорічному Чемпіонаті перемогла у Глумчі, а трійка лідерів поповнила багаж турнірних надбань лише на один пункт.

Блокбастер на Ужі

Неділище – Степанівка – 2:2 (0:0), голи: Терещук Дмитро (76), (90+3) – Неділище; Волощук Олександр (86), Карпенко Ярослав (90+2) - Степанівка.
 
За підсумками І-го кола Неділище стало каменем спотикання для лідерів Чемпіонату, адже тільки ця команда відібрала по два пункти у Ємільчиного, Степанівки і лише на останніх хвилинах поступилася Кулішам.

У звітному поєдинку ініціативою з перших хвилин заволоділи гості. За відсутності Сергія Кота, функції лідера на себе взяв «легіонер» Олександр Свеста. Він завдав кілька доволі підступних ударів по воротах суперника і був найпомітнішим в складі гостей протягом першого тайму.
 
Початок другої половини був за господарями. Так Юрій Лакейчук врятував Степанівку після кинджального пострілу Владислава Козира, а згодом форвард лідерів Олександр Волощук не скористався виходом сам-на-сам.
 
Напруга в матчі досягла апогею на 76-й хвилині, коли виявившись найспритнішим після ауту, Дмитро Терещук відкрив рахунок – 1:0. Отут гостей охопила справжня паніка: взаємні кпини, звинувачення і образи залунали на полі, проте до честі Степанівки, команда швидко оговталася і вже через 10 хвилин, звільнившись від опіки двох оборонців, той самий Волощук вправно перекидає м’яч через голкіпера Сергія Матвієнка, який до цього моменту діяв бездоганно і був кращим у складі господарів протягом першого тайму – 1:1.



Розуміючи, що і нічия є можливою втратою лідерства, Степанівка протягом останніх і компенсованих хвилин діяла активніше і небезпечніше. Після кутового у поперечину влучив Вадим Антощук.

В кінці 2-ї компенсованої хвилини м’яч таки побував у сітці воріт господарів. Травми у штовханині зазнав голкіпер Неділища, який змушений був поле залишити. Попри апеляції господарів до арбітра щодо нападу на воротаря та пропозицію переглянути відео, гол був зарахований. Є сподівання, що якісна (з повторами і уповільненням) зйомка  Бориса Кочина, як і в минулому турі, внесе ясність щодо описаного епізоду.

Утім Неділище рук опускати не стали: захисник Сергій Дмитренко зайняв місце у воротах і розпочавши з центру поля в чисельній меншості, команда одразу кинулася на останній штурм. Таке у футболі трапляється не часто, проте атака виявилася успішною. Той же Терещук, опинившись далеко не в ідеальній позиції, холоднокровно вирішив – бити. Й не схибив. 2:2. Лише тоді Неділище зробило заміну, матч тривав чомусь ще кілька хвилин, однак фокус уваги поступово змістився за межі футбольного поля, де деякий час після закінчення гри не вщухали пристрасті.

На жаль, вдруге поспіль (після Кулішів), степанівські гості-вболівальники стали учасниками з’ясування навколофутбольних стосунків. Випадковість чи закономірність? Якби би там не було, присутність дільничого інспектора поліції, як і медичного працівника, на матчах Чемпіонату наразі є необхідністю.
 
Експрес-коментар (Владислав Козир, нападник, Неділище): «Жорсткий матч. Шкода, що не втримали перемогу. Регулярно пропускаємо наприкінці і в результаті – втрачаємо очки. Вважаю, що другий м’яч у наші ворота був сумнівним, принаймі арбітр знаходився поруч зі мною в центральному колі й не міг добре бачити, як розгорталися події».

Експрес-коментар (Іван Хільченко, капітан, Степанівка): «Тяжка гра. Важке поле. Проте думаю, що для вболівальників обох команд матч був видовищним і цікавим, адже інтрига зберігалася до останніх секунд». 

Із Глумчі – з вольовою перемогою

Мала Глумча – Поліція – 2:3 (1:1), голи: Дем'янчук Ярослав (15), (67) – Глумча; Федук Роман (25), Красновський Сергій (70), Гарбар Сергій (74) – Поліція.

Команда Поліції, двічі поступаючись по ходу поєдинку, здобула вольову перемогу над суперником, якому завадила стати чемпіоном у 2014 році, за що Глумча нищівно поквиталася минулоріч.

Гра проходила на зустрічних курсах, м’яч довго не затримувався у середині поля.

Господарі першими відкрили рахунок на 15-й хвилині. Після удару Олександра Данюка першим на добивання встиг юний Ярослав Дем'янчук.

Однак гості не знітилися і не «посипалися», як у попередніх матчах. Вже через 10 хвилин Віктор Островський асистує Роману Федуку й дебютант команди встановлює рівновагу.

У другому таймі Дем'янчук знову виводить Глумчу вперед, проте Сергій Красновський засвідчив, що вміє не тільки аути-кульбіти виконувати, а й важливі м’ячі забивати – 2:2.

Невдовзі Глумча знову забила, але арбітр через порушення правил взяття воріт не зафіксував, а от гол Сергія Гарбара виявився переможним.
 
Попри те, що останні 15 хвилин господарі влаштували справжню осаду воріт Максима Мариніна, м’яч до брами вперто не йшов. Мало того, на останніх секундах вдруге ледве не відзначився Красновський. 2:3 – перша перемога і перші залікові пункти Поліції в Чемпіонаті.

Експрес-коментар (Андрій Червинський, півзахисник, Мала Глумча): «Можна було забивати і вигравати, однак не використали багато моментів. Постараємося зібрати на наступний матч найсильніший склад і дати бій в Ємільчиному».

Експрес-коментар (Руслан Дейнека, граючий тренер, Поліція): «Схоже господарі, зважаючи на результати попередніх матчів зустріли нашу команду із шапкозакидацькими настроями. Немов підтвердженням тому був «швидкий гол» суперника. Проте зуміли двічі відігратися й перемогти. Вдалим вийшов дебют у Романа Федука». 

Куліші втрачають – Ємільчине здобуває 

Куліші – Ємільчине – 0:0.


На думку голови районної федерації футболу Володимира Ширми, кращим гравцем матчу став голкіпер Ємільчиного Микола Кур’ята, який у другому таймі кілька разів рятував команду. Особливо небезпечним був один із ударів Ярослава Бондарчука, коли на заваді м’ячу стали голкіпер і стійка воріт.



На вістрі атак господарів активністю і гостротою дій вирізнявся Віталій Остапчук, якого наприкінці першого тайму жорстко зупинили в штрафному майданчику, але якщо у 4-му турі (зі Степанівкою) пенальті не призначили у ворота Кулішів, то цього разу суддя виявив лояльність до суперника.

Загалом до перемоги ближчими були саме Куліші. Це той випадок, коли одні два пункти втрачають, а інші один – здобувають.

Збірна VІ туру за версією «СЄ»:

Ворота: М. Кур’ята (Ємільчине).

Захист: Я. Карпенко (Степанівка), Віт. Коваленко (Ємільчине), К. Гордієнко (Неділище).

Півзахист: С. Гарбар, С. Красновський (Поліція), Д. Терещук (Неділище), Я. Бондарчук (Куліші). 

Напад: Р. Федук (Поліція), О. Волощук (Степанівка), В. Остапчук (Куліші).

Роман РЕВЧУК



Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1223 | Додав: revanta
Всього коментарів: 5
0
5 revanta   (07.08.2016 13:49) [Материал]
Ємільчине – Мала Глумча – 4:1 (2:0), голи: Голяка Євген, Вдовиченко Олександр, Піскун Сергій (пен.), Василюк Назар – Ємільчине; Дідус Тарас – Глумча.

0
4 sportem   (06.08.2016 20:02) [Материал]
Поліція - Неділище 3:0 (Федук Роман-2, Островський Віктор)

3 BommGol   (03.08.2016 13:32) [Материал]
Огляд матчу ФК Неділище - ФК Степанівка
https://www.youtube.com/watch?v=YfPWWrBP8ME
Другий гол Степанівки (без порушень)

2 Yarmola   (02.08.2016 23:56) [Материал]
За Малу Глумчу забивав Дем'янчук

0
1 sportem   (02.08.2016 19:53) [Материал]
Поліція - Неділище, матч відбудеться в суботу (6 серпня), початок 17.00

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net