Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



22:51
ЧР – 2016, V тур, За чемпіонським графіком
Після 5-го туру стало зрозуміло, що лише три команди: Степанівки, Кулішів і Ємільчиного боротимуться за чемпіонство. Усі вони без особливих проблем перемогли суперників.

Приїхали, побачили і … шансів не залишили

Степанівка – Мала Глумча – 3:1 (1:0), голи: Антощук Вадим, Свеста Олександр, Прохоренко Юрій – Степанівка; Сорока Олександр – Мала Глумча.

Три гравці, котрі приїхали до Степанівки у перерві матчу і вийшли на заміну з початку 2-го тайму не залишили Малій Глумчі жодних шансів на позитивний підсумок.

А розпочинала Степанівка вдало й без «легіонерів». Вже на 7-й хвилині після розіграшу кутового найспритнішим виявився Вадим Антощук й «протиснув» м’яча за лінію воріт – 1:0.

Глумча, яка зібрала на матч склад кращий, як із Неділищем, згадала, що і вона в «золоті» часи славилася атакувальними діями. На вістря атаки змістився Тарас Дідус, а Олег Самченко грав «під нападником». Така тактика принесла свої плоди. Почали з’являтися небезпечні моменти: три удари із-за меж штрафного майданчика  просвистіли впритул із боковою стійкою.

Потім настав час учасника АТО, Юрія Штиля. Спочатку він, захищаючи ворота, зазнав пошкодження й гравці обох команд доклали чимало зусиль, аби знайти медикаменти й зупинити кров із розсіченої брови. А потім, той же Штиль, рятуючи команду від неминучого голу, у падінні зачепив м’яч рукою й отримав попередження.

Капітан Степанівки Хільченко змарнував чудову нагоду подвоїти рахунок з 11-метрового, запустивши кулю до неба у напрямку вершини тополі.

Свисток на перерву, здавалося, сповіщав, що вся боротьба ще попереду. Однак, заміни Степанівки поставили жирну крапку щодо інтриги матчу. Двоє житомирських легіонерів: Олександр Свеста та Вадим Панькевич, а також уродженець Мокляків, колишній гравець донецького «Металурга», Сергій Кот, органічно увійшли в гру й стали найпомітнішими фігурами на полі. До них ще можна долучити Юрія Прохоренка.

Саме Свеста, знову після прострілу зі стандарту, подвоює рахунок, а Прохоренко ударом з далекої відстані – потроює.

Своїми карколомними рейдами на лівому фланзі Сергій Кот продемонстрував, чим професійний футбол відрізняється від аматорського. До честі Глумчі, Коту гідно протистояв Андрій Серпутько, котрий своїми діями убезпечив гостей від набагато дошкульнішої поразки.

Мало-помалу жовті оговталися й потроху почали огризатися, адже втрачати все-одно було нічого. В одній із контратак Олександр Сорока таки забиває гол престижу.  Чомусь цього разу диктор на стадіоні, не оголосив прізвище автора голу.

Щоправда, одразу ж Антощук відновлює статус-кво ударом головою, проте арбітр через поштовх суперника взяття воріт не зарахував.

3:1 – і за підбором гравців та якістю гри Степанівка демонструє відповідність рядку, який вона посідає в турнірній таблиці.

Експрес-коментар (Сергій Кот, півзахисник, Степанівка): «Повністю переважали суперника. Потім трохи втратили концентрацію і пропустили м’яч, а могли й ще один пропустити. Про себе? Народився в Мокляках, нині мешкаю в Макарові. В 1-му таймі не грав, бо пізно приїхали, матч мав розпочинатися о 16 годині».

Експрес-коментар (Юрій Штиль, півзахисник, Мала Глумча): «Було важко. Якби не ті три заміни, могли б боротися із Степанівкою за перемогу. Постійно маємо проблеми зі складом».

На два фронти

Ємільчине – Рихальське – 2:0 (2:0), голи: Лапін Олександр, Голяка Євген. 


Шестеро гравців Ємільчиного і двоє – Кулішів напередодні взяли участь у матчі Першості області проти «Будівельника» (Гранітне, Малинський р-н), який закінчився напередодні о 19.00. 

Напевне втома давалася взнаки тому, до голу, який зі штрафного забив Олександр Лапін, Ємільчине майже не загрожувало воротам суперника. Після забитого м’яча Ємільчине таки «прокинулося» і невдовзі Євген Голяка із кута штрафного майданчика сильним ударом у дальній кут рахунок подвоїв. 

У другому таймі одні – не захотіли, а інші – не змогли, тому команди спокійно дограли матч. 

Поліція – Куліші – 0:5 (0:2), голи: Остапчук Віталій – 3, Дейнеко Сергій, Стецько Артем. 


Хто такий Сергій Кот?

Сергій Кот виховувався в дитячих командах Києва. Потрапив до списку 33 кращих футболістів Київської області 2012 року. До професійного футболу долучився в донецькому «Металурзі», куди потрапив з  «Росичів» (Богуслав).

Торік юний центральний оборонець відіграв половину сезону без жодної заміни в «Рубіні», а вже потім спробував сили в грузинському футболі. На Меморіалі Макарова-2016 Сергій Кот виступав у складі оновленого ФК «Обухів».

Молодий футболіст минулого року став бронзовим призером обласного чемпіонату в складі пісківського «Рубіна», хоча й не зміг дограти сезон на Київщині.

Після матчу в Степанівці до Сергія Кота зателефонував відомий тренер-селекціонер Валерій Зінченко і запросив його на оглядини до МФК «Житомир», який 25 липня вирушає на 10-денний тренувальний збір до бази футбольної школи Мирона Маркевича у місті Винники Львівської області. До речі, на цей же збір МФК «Житомир» запрошено і вихованця запорізького футболу, вихідця із Барашів, Дениса Данюка.

Роман РЕВЧУК

Збірна V туру за версією «СЄ»:
Ворота: М. Кур’ята (Ємільчине).

Захист: С. Піскун (Ємільчине), В. Антощук (Степанівка), А. Серпутько, Ю. Штиль (Мала Глумча).

Півзахист: Є. Голяка (Ємільчине), Ю. Прохоренко, С. Кот, О. Свеста (Степанівка).

Напад: В. Остапчук (Куліші), О. Лапін (Ємільчине).



Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1686 | Додав: revanta
Всього коментарів: 121 2 »
0
12 revanta   (31.07.2016 14:16) [Материал]
Куліші - Ємільчине - 0:0. Микола Кур'ята у другому таймі кілька разів рятував свою команду.

Всі матчі трійки лідерів завершилися нічиєю. Щоправда, Степанівка обидва зустрічі провела на полі суперника, а Куліші - двічі грали вдома.

11 rymsik   (31.07.2016 11:30) [Материал]
Ну думаю буде не гірше чім Фк Степанівка

10 BommGol   (31.07.2016 00:57) [Материал]
Ну ФК межирічку ще об'єднати потрібно
От візьміть і об'єднайте Ємільчино і Поліцію - а наступного року побачим дебют ФК Межирічки

9 rymsik   (30.07.2016 22:55) [Материал]
Не забувайте що ФК Степанівка дебютант - покажіть за останні 5 років хто так дебютував
Судді теж криво дихають в сторону команди - пенальті в Кулішах чого стоїть
А матч в Неділищах за 6 хв 3 голи.
Тут скоріше, Фк Середи оновлені. Да склад дещо перетасували, взяли Антощука, Прохоренка і тд. Це все одно що б в цьому році Поліція і Ємільчино обєднались, та назвали команду Фк Межирічка.Тут тобі нова команда і тд.

8 BommGol   (30.07.2016 17:05) [Материал]
Не забувайте що ФК Степанівка дебютант - покажіть за останні 5 років хто так дебютував
Судді теж криво дихають в сторону команди - пенальті в Кулішах чого стоїть
А матч в Неділищах за 6 хв 3 голи

0
7 sportem   (30.07.2016 13:37) [Материал]
Неділище - Степанівка 2:2, Мала Глумча - Поліція 2:3
Степанівка з чемпіонським графіком (перемога вдома, нічия на виїзді) може завершити І коло на 3 місці.

0
6 sportem   (28.07.2016 08:09) [Материал]
Незарахований гол Вадим Антощука

0
5 sportem   (27.07.2016 00:13) [Материал]

Денис Данюк - гравець МФК Житомир

1-8 9-12
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net