Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



23:17
ЧР – 2016, ІV тур, «Волейбол», бійка й нова форма
В день 8-ої річниці створення Юрієм Яценком сайту «Спорт Ємільчинщини», що означало відкриття у районному футболі нової інтернет-епохи: можливість фіксації, швидкого оприлюднення інформації і обміну думками, команди не підвели, показавши напружений, видовищний і не завжди передбачуваний футбол.

Про «довгі м’ячі», мичку у захисті і майстер-клас Карини

Мала Глумча – Неділище – 1:0 (1:0), гол: Данюк Олександр (43).

У Малій Глумчі не зіграєш іспанську тікі-таку й м’яча на хід собі не прокинеш – зупиняють купини мички на полі затишного місцевого стадіону. Затим гравці обох команд вимушено підіймали м’яч для виконання передачі, передовсім робили ставку на «довгі м’ячі». Особливо помітними були розриви між обороною і атакою: захисники не надто мудрували, а вибивали м’яч куди-подалі чи просто за бокову лінію. Почасти гра без півзахисту між штрафними майданчиками нагадувала волейбол.
Втім, підсумковий рахунок жодним чином не відображає численних нагод, не використаних обома командами у загалом рівному матчі. Супротивники завдали з півтора-два десятки ударів по воротах суперника, хоча відверто гольових моментів, було не так вже і багато.
Глумча додала під завісу 1-го тайму й забила «у роздягальню»: Олександр Данюк, після розіграшу кутового, пробив і м’яч, рикошетом від захисника, залетів до сітки.
З початку другої половини господарі почали відкрито грати на утримання рахунку: не поспішали, далеко вибивали м’яч за межі поля. Гості раз-по-раз бігали за смугастим, то в кущі, то – у пшеницю.
Перевага Неділища в другій половині 2-го тайму була тотальною, але форвардам бракувало влучності. Господарі ж небезпечно діяли під час стандартів. Так на 2-й доданій хвилині лише відчайдушний стрибок голкіпера врятував ворота гостей.
У якості бокового арбітра дебютувала місцева чемпіонка районної Спартакіади серед дівчат Карина Явушева.  В перерві вона продемонструвала присутнім удари по воротам такої сили і точності, що деякі учасники матчу не без прихованої заздрості спостерігали за «майстер-класом».
Експрес-коментар (Олег Самченко, нападник, Мала Глумча): «Були проблеми зі складом. У старті вийшли лише п’ять гравців основи, решта – школярі. По створених гольових моментах обидві команди заслуговували на нічию».
Експрес-коментар (Вадим Матвієнко, півзахисник, Неділище): «Непогано зіграли, хоча були відсутніми кілька основних гравців. Мали багато хороших нагод, але не забили. Прикро програвати такий матч». 

0:0 – на користь переслідувачів

Куліші – Степанівка – 0:0.


Кров вболівальника ще до початку матчу дещо затьмарила футбол і арбітрові зустрічі Юрієві Остапчукові довелося докласти зусиль, щоб матч таки розпочати.
Попри відсутність голів, поєдинок проходив у високому темпі, був напруженим і видовищним для глядачів.
Оскільки на кону стояло лідерство в чемпіонаті, суперники вирішили не надто ризикувати й діяли від захисту. Гра проходила в середині поля, на підступах до штрафного майданчика, тому і воротарям роботи випадало небагато. Під час стандартів впевнено діяли захисники, які знімали верхові м’ячі.
У складі Степанівки вирізнявся дриблінгом і креативністю Сергій Кот, який зайняв позицію між атакою і півзахистом. В одному із епізодів, утікаючи від капітана господарів Сергія Савчука, Кот опинився на газоні в межах штрафного майданчика, проте арбітр 11-метровий призначити не відважився.
З боку Кулішів два загрозливі моменти вдалося створити рухливому Віталієві Остапчукові. А наприкінці матчу, після  рикошету від Вадима Антощука, бокова стійка врятувала Степанівку від незаслуженої поразки.
0:0 – на користь переслідувачів. Обидві команди здобувають пункт, натомість втрачаючи – два. 
Експрес-коментар (Віталій Остапчук, нападник, Куліші): «Рівна гра. Обмаль моментів. Обидві команди грали «від захисту». Перевага Степанівки у 1-му таймі. У 2-му таймі Куліші могли забити. Щодо пенальті: Савчук влучив у ногу супернику, але м’яч вже був далеко від гравця, тому вважаю, що пенальті не було. Про бійку: не ділив би на винних й невинних. Винуваті всі, хто хоч якоюсь мірою брав участь у конфлікті».
Експрес-коментар (Олександр Волощук, нападник, Степанівка): «Напружена рівна боротьба – майже  без гольових моментів. Все ж гадаю, що за удар ззаду по ногам С. Кота потрібно було призначати пенальті. Футбольний настрій зіпсував місцевий уболівальник, який прийшов у степанівський сектор і спровокував бійку. Залишився присмак незадоволення, адже господарі поводилися доволі неадекватно і негостинно».

Забивають Шпіні

Рихальське – Поліція – 5:1 (2:0), голи: Шпінь Віталій – 3, Шпінь Микола, Шпінь Сергій Рихальське; Гарбар Сергій (Поліція).


Новенька форма, яку за сприяння сільського голови Тетяни Кушніровської, відомої своїми звершеннями у волейболі і настільному тенісі, отримали і щойно розпечатали перед матчем, надихнула рихальців на нові успіхи. Вони одразу захопили ініціативу, яку ще до перерви втілили у два забитих м’ячі.


В 2-му таймі, вперше після важкої травми, на полі з’явився граючий тренер Поліції Руслан Дейнека і команді, нарешті, вдалося забити перший гол в турнірі. Хто знає, як розгорталися б події в останній десятихвилинці, якби за рахунку – 4:1 – Віктор Островський реалізував пенальті. Однак м’яч вдарився об стійку воріт, відскочив у поле, миттєво був доставлений до воріт Максима Мариніна й рахунок встановився остаточно – 5:1. На жаль, в цьому епізоді 14-річний голкіпер гостей, рятуючи команду, стукнувся головою об стійку, зазнав пошкодження і змушений був залишити поле. Тому Поліція, через вилучення гравця й відсутність резерву, догравала матч вдев’ятьох, знову зазнавши гіркоти дошкульної поразки. А Рихальське, продовжуючи показувати стовідсотковий результат вдома, ділить із Глумчею 3-4 місця в чемпіонаті.
Експрес-коментар (Шпінь Віталій, нападник, Рихальське): «Одразу захопили ініціативу, забили два м’ячі. В другому таймі трохи «підсіли», грали на контратаках. Приємно було грати у новій формі».
Експрес-коментар (Руслан Дейнека, граючий тренер, Поліція): «Шкода, що не реалізували пенальті. Можливо, тоді б і голкіпер не травмувався. Потрібен час для роздумів, аналізу ситуації, яка склалася у команді».

За підсумками ігрового дня редакцією сайту «Спорт Ємільчинщини» складено варіант збірної IV-го туру.

Збірна ІV-го туру за версією «СЄ»:

Ворота: М. Штиль (Мала Глумча).

Захист: О. Радчук (Куліші), Я. Карпенко (Степанівка), О. Данюк, А. Серпутько (Мала Глумча).

Півзахист: С. Кот (Степанівка), Р. Косинський (Неділище), С. Шпінь, М. Шпінь (Рихальське).

Напад: В. Остапчук (Куліші), В. Шпінь (Рихальське). 

Роман РЕВЧУК

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1089 | Додав: revanta
Всього коментарів: 3
3 BommGol   (20.07.2016 12:02) [Материал]
Огляд матчу Куліші - Степанівка
https://youtu.be/pinWREL4g-s

0
2 revanta   (19.07.2016 16:24) [Материал]
Дякую. Виправлено. book

0
1 Джон   (19.07.2016 15:18) [Материал]
"...роковин...". wacko

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net