Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



18:58
ЧР – 2016, ІІІ тур, Розгром, камбек і снайпери
В ІІІ-му турі єдиним поєдинком, у якому інтрига не згасала до останньої хвилини, був матч – Неділище – Куліші. Рихальське, хоча й поступилося у Степанівці,   виявилося міцним горішком. Поліція на рівних провела першу половину із Ємільчиним, але на другу – сил не вистачило.

Куліші відіграються і перемагають на останніх хвилинах


   Неділище – Куліші – 2:4 (1:1), голи: Денисюк Тарас (29), Козир Владислав (61) – Неділище; Савчук Сергій (10), (87), Остапчук Віталій (69), Овсійчук Олександр (90+3) – Куліші.

Коли на 61-й хвилині матчу, після удару Владислава Козира і невпевненої гри голкіпера гостей другий м’яч опинився у воротах Кулішів і Неділище вийшло вперед, перспектива втрати очок віце-чемпіонами стала дуже реальною. На оновленій «УЖ-Арені» запахло сенсацією.

Ідеальна для футболу погода сприяла тому, що перший тайм пройшов у надвисокому темпі за рівної боротьбі. Обидві команди мали по декілька гольових моментів. Втім, рахунок відкрили гості. Воротар Неділища, ліквідовуючи небезпеку, взяв м’яч до рук від свого гравця і Сергій Савчук, найнебезпечніший під час виконання стандартів, вгатив кулястого у дев’ятку, реалізувавши вільний удар в  межах карного майданчика.
Господарі відігралися на 29-й хвилині. Тарас Денисюк виявився найспритнішим на добиванні після удару Дмитра Терещука, який вирізнявся креативністю на правому фланзі. Майже одразу Вадим Матвієнко міг вивести господарів уперед, однак його блискавичний удар влучив у хрестовину воріт. 1:1 – після першого тайму.

За рахунку – 2:1, гості занервували, почали квапитися, докоряти один одному. Проте рівновага встановилася невдовзі. Спантеличені вигуками кулішівців: «Рука, рука!», - воротар і захисники господарів розгублено зупинилися й Віталій Остапчук, який після фінального свистка стверджував, що м’яч влучив у плече і ніякої «руки» в описаній ситуації не було, проштовхнув смугастого за лінію воріт – 2:2.

Долю матчу вирішила краща резервна лава Кулішів. Саме після замін гості стали мобільнішими, перемістили гру на половину поля суперника. Неділище відповідало гострими контратаками.
 
Здавалося, що матч так і завершиться, але на 87-й хвилині, одразу після заміни потужного Юрія Максименка, який гуртував захист Неділища, той же Савчук ударом зі штрафного влучив в захисника і переможний м’яч рикошетом залетів у протилежний від воротаря кут. Перевагу Кулішів, на 3-й компенсованій хвилині, закріпив джокер зелених, Олександр Овсійчук. 2:4 - перемога на останніх хвилинах – дещиця везіння й свідчення психологічної витримки команди.

Експрес-коментар (Козир Владислав, нападник, Неділище): «Зіграли хороший матч. Гра була надто жорсткою. У першому таймі вдалося виключити із гри екс-симонівських нападників. Не вистачило фізичної підготовки, щоб досягнути позитивного результату».

Експрес-коментар (Сергій Савчук, капітан, Куліші): «Важкий матч. Напевне трохи розслабились, але потім вдалося зібратися. Заміни підсилили гру й в результаті дотиснули суперника».

Три влучних постріли степанівських мисливців

Степанівка – Рихальське – 3:1 (2:0), голи: Годлевський Віктор (19), Назарко Олександр (33), Прохоренко Юрій (61) – Степанівка; Швед Олександр (75) – Рихальське.

Незважаючи на дощ, який вже другий матч поспіль супроводжує команду Рихальського, чимало степанівських уболівальників прийшли, щоб підтримати свою команду. 

Після 15-хвилинної розвідки господарі міцно заволоділи ініціативою, котру в забитий м’яч  втілили на 19-й хвилині. Віктор Годлевський ударом з кута карного майданчика впіймав воротаря, який до того ж і посковзнувся, на протиході. Другий м’яч на рахунку Олександра Назарка.
Ветеран районного футболу на замаху прибрав захисника й обвідним ударом лівою ногою поклав шкіряну кулю в нижній кут воріт, зробивши собі подарунок напередодні Дня мисливця.

Гості теж створювали небезпечні моменти. Так удар рихальців зі штрафного удару відбила поперечина воріт. 

Після перерви господарі грали за рахунком – ініціативу віддали гостям, відповідаючи контратаками. Така тактика принесла свої плоди.               
Незважаючи на те, що рихальці притисли Степанівку до власних воріт, м’яч до брами не йшов. А на 61-й хвилині Юрій Прохоренко зі штрафного, метрів із 25-ти, доводить рахунок до – 3:0. Все ж гості були винагороджені за наполегливість в атаці: Олександр Швед на 75-й хвилині таки рятує Рихальське від другої розгромної поразки.

Експрес-коментар (Юрій Прохоренко, півзахисник, Степанівка): «Рахунок за грою. У першому таймі мали масу моментів. У другому – трохи втомилися, суперник перехопив ініціативу, але на класі довели матч до перемоги».

Експрес-коментар (Андрій Котвицький, півзахисник, Рихальське): «Перший тайм провалили: нервували, тому діяли скуто. Результат міг би бути кращим, оскільки після перерви притисли суперника до власних воріт. Шкода, що не реалізували моментів».

Бенефіс Валентина Коваленка 

Поліція - Ємільчине – 0:6 (0:1), голи: Коваленко Валентин – 4, Лапін Олександр, Омельченко Артем

Від 10 до 15 глядачів, які зібралися на трибунах районного стадіону «Колос» до початку матчу між правоохоронцями і селищною командою, вже на 2-й хвилині стали свідками швидкого взяття воріт номінальними гостями. Валентин Коваленко дальнім ударом із-за меж штрафного майданчика перевірив пильність Максима Мариніна, стража воріт Поліції і рахунок став – 0:1. 

Після цього на полі точилася загалом рівна боротьба: ініціативою почергово володіли обидві команди. Згодом Поліції навіть вдалося зрівняти рахунок, проте арбітр матчу Юрій Остапчук, з деяким запізненням – після того, як м’яч вже затріпотів у сітці воріт – зафіксував положення поза грою.

Вирішальним для результату матчу став епізод у 2-му таймі, коли захисник Поліції Вадим Єфімов всупереч неписаним футбольним правилам, ризикнув обіграти суперника поблизу свого штрафного майданчика, а коли це не вдалося, то замість того, щоб вибити м’яч за бокову лінію – зробив поперечну передачу, на яку першим встиг той же Коваленко – 0:2.

Після цього Поліція «посипалася». Ще двічі точними ударами, а також результативною передачею відзначився кращий гравець зустрічі Валентин Коваленко, який розпочинав матч у якості центрального захисника, а потім змістився в лінію атаки.

Незадовго до завершення зустрічі за друге попередження був вилучений Михайло Романчук (Ємільчине).

0:6 – перша перемога команди райцентру під орудою молодого тренера Максима Остапчука.

Експрес-коментар (Руслан Дейнека, граючий тренер, Поліція): «Незарахований у 1-му таймі чистий гол, а також фатальна помилка у захисті, яка призвела до другого пропущеного м’яча «зламали» команду».

Експрес-коментар (Микола Кур’ята, воротар, Ємільчине): «Важливим був вдалий початок, потім трохи віддали ініціативу, в Поліції з’явилися моменти, але у 2-му таймі знову забили, що й визначило долю матчу».

Роман РЕВЧУК

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1306 | Додав: revanta
Всього коментарів: 3
0
3 sportem   (11.07.2016 14:29) [Материал]

Монтаж Олександра Волощука, зйомка Бориса Кочина

0
2 sportem   (11.07.2016 12:27) [Материал]
Степанівка - Рихальське 3:1

0
1 sportem   (11.07.2016 08:43) [Материал]
Степанівка - Рихальське 3:1

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net