Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



10:51
ЧР – 2016, Анонс ІІІ-го туру, Чи будуть несподіванки?
Аналіз прогнозів на матчі 3 туру на сайті "goalstream.org" показує, що переважна більшість учасників конкурсу вважають, що Степанівка, Куліші і Ємільчине без особливих проблем впораються із Рихальським, Неділищем і Поліцією відповідно.

Степанівка – Рихальське 

Скільки м’ячів Степанівка відвантажить у ворота Рихальського? 10 голів, пропущені у двох перших турах, не віщують райдужних перспектив у Степанівці команді з лелекою на емблемі. Попри те, що Рихальське зміцнилося колишніми гравцями Сербо-Слобідки та Симонів, гра команди в обороні залишається ненадійною. 

Чи зможе нарешті відзначитися на рідному стадіоні кращий бомбардир минулорічної першості Олександр Волощук, який у минулому турі забив у ворота Ємільчиного один із найкращих у своїй футбольній кар’єрі голів?

А може перемога у попередньому матчі над Неділищем настільки надихнула рихальців, що вони битимуться, як леви за поповнення свого очкового багажу?

Неділище – Куліші 


В минулому сезоні матч Неділище – Куліші завершився з рахунком 1:1. Нині Неділище стоїть перед дилемою – де проводити домашній матч: на оновленій «УЖ-Арені» чи знов-таки скористатися гостинністю сусідніх Барашів? Трава, посіяна на стадіоні, не зовсім ще вкоренилася, проте команді важлива підтримка власних уболівальників.

Як і в минулому сезоні Неділище пропускає забагато, але й забивати стали більше. 

Куліші ж спробують скористатися «буксуванням» конкурентів, щоб захопити лідерство вже зі старту, оскільки втрата очок у будь-якому із 12 матчів досить короткого чемпіонату може фатально вплинути на розподіл призових місць.

Поліція – Ємільчине

Поліція вже зустрічалася із Ємільчиним цього сезону в рамках Кубку району. Основний час тоді закінчився з рахунком 1:1, а в екстратаймі поліціянти забили переможний м’яч. 

Чим сьогоднішня ситуація відрізняється від весняної? 

Олександр Дудар змінив поліцейську форму на кольори селищної команди, де встиг вже відзначитися забитим м’ячем в рамках чемпіонату й потрапити до лав збірної району, яка бере участь в першості області. Команду Ємільчиного ще можуть підсилити студенти, в яких вже розпочалися літні канікули.

З іншого боку, Поліція не була надто активною на міжсезонному трансферному ринку. Команда не підсилилася у порівнянні із попереднім роком. Проте все ж варто зазначити, що у грі із Степанівкою не були задіяні всі найсильніші гравці Поліції, тому той матч не може бути визначальним щодо нинішнього становища в команді. 

Про бокового гравця-арбітра-тренера 

Не мале значення матиме і арбітраж майбутніх матчів. Вже давно настав час відійти від практики, коли тренер або польовий гравець команди один тайм виконує свої прямі функції, а в іншому – виступає у якості бокового арбітра. Очевидно, що у цьому випадку не може бути об’єктивної фіксації положень поза грою та інших порушень правил гри.  

А один-два помилково зафіксовані або незафіксовані офсайди часто вирішують долю поєдинку, а відтак, місця команди в турнірній таблиці. В подальшому це призводить до напруги, а інколи й до неспортивного з’ясування стосунків між суперниками.

Отож, або судиш, або граєш!

Роман РЕВЧУК

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 799 | Додав: revanta
Всього коментарів: 6
0
6 sportem   (09.07.2016 14:15) [Материал]
Поліція - Ємільчине 0:6, Коваленко Валентин-4, Лапін Олександр, Омельченко

5 DAN02   (09.07.2016 09:08) [Материал]
Так, погоджуюсь, анонс матчів хороший і сподіваюсь матиме продовження і перед наступними матчами.
Чекаємо на самі матчі і цікавий звіт

0
4 Artes   (08.07.2016 21:14) [Материал]
Ну вот прекрасный анонс, какие могут быть претензии к автору, автор молодец, на некоторых сайтах областных федераций результатов не дождёшся по несколько дней не то что комментариев, кстати на сайте ФФУ тоже результаты дают с опозданием, а тут всё нормально.

0
3 sportem   (08.07.2016 16:03) [Материал]
10 липня на ставку біля Середів відбудеться змагання з риболовлі, 7.00 - 11.00
11.00 - 14.30 - змагання зі стендової стрільби
15.00 - початок народних гулянь, куштування рибальської ухи, відпочинок, дискотека

0
2 sportem   (08.07.2016 14:55) [Материал]
Поліція - Ємільчине, матч відбудеться завтра (9 липня (субота)), початок об 11.00.

1 BommGol   (08.07.2016 12:13) [Материал]
Отож, або судиш, або граєш або тренеруєш.!.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net