Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



23:19
ЧР - 2016, ІІ тур, Забивають обстріляні новачки
Цікавою особливістю 2 туру є те, що 10 із 14 голів туру забили гравці, котрі в минулому сезоні виступали за нині неіснуючі команди – Сербо-Слобідки, Симонів, Барашів, Серід.

Степанівка очолює турнірну таблицю

Ємільчине – Степанівка – 1:1, голи: Лапін Олександр – Ємільчине; Волощук Олександр – Степанівка.

Незважаючи на те, що численна степанівська торсида зрання приїхала до райцентру і активно підтримувала свою команду, гостям не вдалося утримати переможний рахунок у виїзному матчі із Ємільчиним. Завдяки влучному удару головою Олександра Лапіна, який відсвяткував свій успіх в стилі Криштіану Рональду, чемпіони врятувалися знову і продовжують йти стезею збірної Португалії на Євро-2016, котра усі свої матчі в основний час закінчує з нічийним результатом.
Шкода, що враження від напруженого поєдинку трохи зіпсували штовханина і з’ясування стосунків після фінального свистка.


Куліші стартують з перемоги

Куліші – Мала Глумча – 4:1, голи: Дейнека Сергій, Бондарчук Ярослав, Денисюк Олександр, Остапчук Віталій – Куліші; Самченко Олег – Глумча.
Найкраще укомплектована цього сезону команда Кулішів стартувала із перемоги з великим рахунком над бронзовим призером минулорічної першості – командою Малої Глумчі.
Перші хвилини матчу виявилися досить нервовими, проте згодом гра заспокоїлася. Куліші двічі виходили вперед – 2:1 – рахунок першої половини. У другому таймі господарі довели рахунок до розгромного і за втраченими очками є потенційними лідерами.
Нагадаємо, що команду Кулішів, котра здавна робить ставку на місцеву молодь, а відтак має стабільний склад, підсилили Віталій Остапчук, Олександр Денисюк і Ярослав Бондарчук. Саме вони, а також Сергій Дейнека і відзначилися забитими м’ячами. Тому, Куліші, які були «вічно» другими, нині мають реальні шанси на здобуття чемпіонського титулу.

Грози не злякалися
Рихальське – Неділище – 4:3, голи: Мельник Роман, Шпінь Микола, Липський Микола, Швед Олександр – Рихальське; Цуман Олег, Денисюк Тарас, Дмитренко Сергій – Неділище.
Темно-фіолетові грозові хмари, холодний штормовий вітер, а згодом – грім, блискавка і сильний дощ поставили під сумнів проведення вечірнього матчу в Рихальському. Все ж арбітр Віктор Романюк під акомпанемент зливи подав сигнал про початок. Погода внесла свої корективи у вигляді браку в роботі із слизьким м’ячем.
Господарі все ж виглядали свіжішими. Вони швидше пристосувалися до мокрого поля і скориставшись тим, що голкіпер Неділища не завжди надійно фіксував м’яч, вдало грали на добиванні. Вже до перерви рахунок був – 4:1. У другій половині дощ втратив інтенсивність і неділищенці змогли скоротити розрив до мінімуму, проте на більше не спромоглися.
Отож, Рихальське бере реванш за минулорічну домашню поразку від Неділища – 0:9 і здобуває перші залікові пункти в чемпіонаті.
Роман РЕВЧУК


Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 991 | Додав: revanta
Всього коментарів: 5
0
5 sportem   (07.07.2016 10:41) [Материал]
Додано відео матчу Ємільчине - Степанівка, зйомка Бориса Кочина.

4 DAN02   (06.07.2016 21:57) [Материал]
Багато часу проходить від закінчення матчів до висвітлення, варто оперативніше, бо є вболівальники які за межами району знаходяться. Це не складно повірте людині з певним досвідом). Більше фото і об"єктивної інформації тоді стане цікавіше читати єдину тижневу футбольну подію як то огляд матчів ЧР 2016.

0
3 Artes   (06.07.2016 20:23) [Материал]
Автор молодець, дуже добрий зробив звiт, до речi як i в першому турi, так тримати.

0
2 revanta   (06.07.2016 16:35) [Материал]
Олександре!
Неможливо у невеликому огляді описати усі голи туру. Втім, надсилайте на адресу сайту відео забитого Вами м’яча і користувачі та гості «СЄ» будуть вдячними Вам за змогу переглянути цікавий епізод.
Окрім того, задля об’єктивності висвітлення подій у матчах, а також, щоб поділитися «гарячою» інформацією з шанувальниками спорту №1 - дзвоніть на мій мобільний: 067-96-11-943, надсилайте повідомлення через електронну пошту, соціальні мережі.
З повагою Р.Р.

1 BommGol   (05.07.2016 23:59) [Материал]
Огляд туру не зовсім - І Роман в своїх статтях забуває згадати хлопців з Степанівки
З Поліцією забув про Саєнка Ігоря автора другого голу
А в цьому турі про гол Волощука - якась привзятісь до цих гравців???

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net