Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



13:19
ЧР 2015, Бараші трощать Глумчу. У Неділищі – без переможця
Бараші – Мала Глумча – 4:1
Зважаючи на результати останніх турів, підсумковий рахунок матчу можна вважати дещо несподіваним. Звичайно, можна говорити про те, що Мала Глумча виставила не найсильніший склад на матч – відсутніми були Тарас Дідус, Юрій Тукайло та ще декілька провідних гравців. Втім, це не виправдовує команду, яка, єдина серед учасників турніру, здолала лідера і має чемпіонські амбіції.
Спочатку, протягом 3-х хвилин (32, 35), дублем у матчі відзначився Ігор Дмитренко, проте незадовго до перерви, Олег Самченко скоротив перевагу господарів у рахунку.
Другий тайм проходив загалом у рівній боротьбі, однак барашівці краще скористалися своїми нагодами. На 78-й хвилині, після голу Романа Майдановича, стало зрозуміло, що Глумча поїде додому без залікових пунктів, а за 2 хвилини до кінця матчу, Олег Цуман доводить рахунок до розгромного – 4:1 і віце-чемпіони зазнають третьої розгромної поразки в чемпіонаті.

Неділище – РВ УМВС – 1:1

3 жовтня в Неділищі відбувся останній офіційний матч цього сезону. Можливо тому, рекордна кількість глядачів різного віку: від 1 року до 70-ти заповнила околиці «УЖ-Арени». І команди не розчарували уболівальників, продемонструвавши видовищний футбол.
Перед початком зустрічі вчитель фізкультури місцевої школи Микола Дмитренко отримав Грамоту і премію за 3-є місце в районній Спартакіаді школярів, яку, на День фізкультурника, помилково вручили Хутір-Мокляківській школі, а тепер хибу, врешті-решт, виправили. 
Матч розпочався із атак міліціонерів, котрим жереб визначив грати у першому таймі за вітром і за сонцем. Спочатку поперечина врятувала господарів, а невдовзі після навісу зі штрафного, Роман Остапчук вистрибнув найвище і спрямував м’яч головою до сітки. Схоже, що забитий гол надміру заспокоїв гостей і ті знизили тиск, гра вирівнялася, а згодом ініціатива перейшла до господарів. Все ж перший тайм так і завершився з рахунком – 0:1.



В другій половині гра йшла в одні ворота. Гості лише кілька разів перейшли центр поля. Неділищенці повністю домінували протягом тайму: повна перевага у володінні м’ячем, понад двадцять ударів у бік воріт РВ УМВС, більше десяти – в рамку, тепер вже поперечина рятувала міліціонерів. Все ж м’яч вперто не перетинав лінію воріт, чим помаранчево-чорні мають завдячувати своєму голкіперові Андрієві Яценку та відсутності концентрації у нападників Неділища у завершальний момент.
На 88-й хвилині матчу Владислав Козир встановив рівновагу у рахунку. Додані хвилини, яких було аж 8, пройшли у обопільних атаках і кожна із команд могла б вирвати перемогу. Втім, зустріч так і закінчилася – 1:1, з рахунком, який повністю не влаштував жодного із суперників.



Матчі Симони – Ємільчине та Сербо-Слобідка – Куліші, у зв’язку із проведенням 3 жовтня у Ємільчиному зональних обласних змагань, перенесені на невизначений термін, оскільки три гравці команди Ємільчиного й вісім кулішівців виступали за команду Ємільчинського району.
Роман РЕВЧУК

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1250 | Додав: revanta
Всього коментарів: 3
0
3 sportem   (07.10.2015 23:33) [Материал]
В найближчий вікенд може визначитись чемпіон. Для цього Ємільчиному потрібно брати максимум очок з Неділищами та сподіватись на подарунок від міліціонерів в матчі з Кулішами. В іншому випадку ємільчинці оформлять чемпіонство де-факто, тобто, потрібно буде ще чекати на технічну перемогу над Кривотином або їхати за очками в Симони.

0
2 sportem   (06.10.2015 11:49) [Материал]
Ємільчине - Неділище, матч 20 туру відбудеться 10 жовтня (субота), початок 11.00
РВ УМВС - Куліші, 10 жовтня (субота), початок 14.00

0
1 sportem   (04.10.2015 15:33) [Материал]
Ємільчинський р-н - Лугинський р-н 0:4
Новоград-Волинський р-н - Олевський р-н 7:0
Лугинський р-н - Новоград-Волинський р-н 1:1, пен. 2

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net