Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



18:18
ЧР 2015, 17 тур, Підсумки
Глумча поквиталася за минулорічне спотикання
РВ УМВС – Мала Глумча – 0:4
Незважаючи на зміну форми із традиційної біло-синьої міліцейської на помаранчеву, команда РВ УМВС зазнала другої розгромної поразки у чемпіонаті. І знову від Малої Глумчі. Таким чином Глумча поквиталася за минулорічну нічию – 1:1, яка вартувала команді лісівників чистого першого місця у чемпіонаті.
Спочатку гра проходила із обопільними шансами для взяття воріт, проте міліціонери свої нагоди змарнували. Кілька разів Малу Глумчу рятував голкіпер Михайло Штиль, який знову зайняв місце у воротах команди. 
«Перегоріли», - такий коментар дав Руслан Дейнеко, який у попередніх матчах цементував захист РВ УМВС, а в цьому, через пошкодження, не міг допомогти команді й спостерігав за ходом подій із тренерського містка.



Середи знову не можуть набрати очки у матчі з лідерами
Середи – Ємільчине – 0:5



Матч пройшов за тим же сценарієм, що і «Середи – Мала Глумча», тільки цього разу, витягувати м’ячі із сітки воріт довелося Середам.
Рахунок у матчі відкрив гравець, який ще в І колі вигукував після кожного голу у центральному колі: «СЕ-РЕ-ДИ!!!», виступаючи за господарів. Цього разу Олександр Лапін, влучним ударом головою, забив за Ємільчине. Забив й всупереч неписаним футбольним законам, бурхливо відсвяткував свій успіх на «Seredy Stadio».
Головою забив і Володимир Тимощук. 3:0 – після першого тайму. Й інтрига залишилася лише в тому, скільки ще м’ячів заб’є Ємільчине й чи зможуть Середи, хоча б «розмочити» рахунок.
Не змогли. Вдруге відзначився Віталій Коваленко, а крапку в матчі поставив Лапін, який після того навіщось ще показував на свою спину.

Перепьолкін – це Швед чи Шпінь?
Сербо-Слобідка – Неділище – 5:1 – чи  – 0:3?

У матчі із РВ УМВС, 29 серпня, після конфлікту із Валентином Гнатенком, В’ячеслав Перепьолкін, як і Гнатенко, отримав 6 матчів дискваліфікації. І якщо Гнатенко матчі пропускає, то Перепьолкін з Неділищем грав. Грав, забив гол і не реалізував пенальті.
Хоча, згідно офіційної інформації, за Сербо-Слобідку забивали: Андрій Шпінь, Олександр Швед, Віталій Шпінь (2), Микола Шпінь. Можливо, арбітр матчу не знає гравців, а в картки не заглядав, тому Перепьолкіна й «перехрестив» Шведом або Шпінем.



Прикметно, що Сербо-Слобідка грає без номерів, вказаних у протоколі, на футболках. І коли гравець отримує попередження, встановити особу порушника для рефері досить складно.
Дебютант чемпіонату, команда Неділища, демонструє стабільну гру, хоча й пропускає свої п’ять м’ячів щоматчу, але й забиває регулярно: цього разу відзначився Владислав Козир, а Сергій Матвієнко знову, як і в матчі із Симонами, відбив удар Перепьолкіна з 11-метрової позначки.
Отож, питання встановлення результату матчу залишається відкритим. Якщо прізвище гравця Перепьолкіна у протоколі не вказано, то такий протокол – фальсифікація. А якщо вказано, то чому він взяв участь у матчі?



Куліші – Бараші +/-
Роман РЕВЧУК

Мала Глумча - РВ УМВС 0:4
Голи: Тукайло Юрій, Самченко Олег, Лукашишин Сергій, Федорчук Юрій (пен.)

Середи - Ємільчине 0:5
Голи: Лапін Олександр-2, Тимощук Володимир, Коваленко Віталій-2

Сербо-Слобідка - Неділище 5:1
Голи: Шпінь Віталій-2, Шпінь Микола, Шпінь Андрій, Швед Олександр - Козир Владислав


Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1337 | Додав: sportem
Всього коментарів: 4
4 Artes63   (28.09.2015 14:24) [Материал]
Є регламент змагання і його повинні додержуватися всі, так що якщо повинен гравець пропускати гру нехай пропускає, і більше не порушує правила гри.

3 Shpin24   (27.09.2015 21:27) [Материал]
Якщо гравці команди Неділища запитують хто у вас дикваліфікований їм кажуть призвіще гравця і вони кажуть нехай грає то це теж потрібно враховувати?

0
2 revanta   (27.09.2015 21:14) [Материал]
Олексію!
Питання зменшення терміну чи зняття дискваліфікації гравця не відноситься до компетенції ні команди-суперника, ні арбітра матчу.

1 kloc-zimer   (27.09.2015 20:12) [Материал]
Роман РЕВЧУК, якщо ви були на матчі, то чому ви це не знаєте, що тей самий Перепьолкін, прийшов подивитися матч, запитав у команди Неділище чи можна йому пограти, ніхто не був проти. Перед початком матчу рефері запитав в обох команд, чи є претензії по складу!!! Претензій не було!!!
Треба за всім слідкувати, не тільки за грою!*

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net