Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



18:48
ЧР 2015, 16 тур, За мить від чемпіонства. Суддівський рекорд
16 тур Чемпіонату подарував уболівальникам відразу два топ-матчі, які стали ключовими у боротьбі за медалі найвищої проби. Мала Глумча, головний конкурент ємільчинців, на останніх хвилинах матчу зазнала домашньої поразки від Кулішів та вибула практично із чемпіонських перегонів.
Напередодні Дня селища за титул кращої команди райцентру помірялись силами чемпіони та міліціонери. В напруженому поєдинку, за п'ять хвилин до завершення матчу, переможний м'яч забив Віталій Коваленко.
До речі, ємільчинці вже розпочали підготовку до святкування чергового чемпіонського титулу: замовили новий комплект форми, провели фотосесію команди. До генерального спонсора команди, Ємільчинської  селищної ради додався ще один: титульний - АЗС "Авіаком".



Ємільчине - РВ УМВС 1:0
Гол: Коваленко Віталій (85')

Неділище - Середи 1:6
Голи: Козир Владислав - Волощук Олександр-5, автогол

Суддя туру
Унікальна подія у історії районного футболу трапилася в звітному турі чемпіонату. Розсудивши на високому рівні не тільки Малу Глумчу із Кулішами, а й Ємільчине з РВ УМВС, ємільчинський рефері, віце-президент федерації футболу району не оминув увагою й Неділище з Середами. Три матчі у одному турі – таке нелегке суддівське навантаження випало на плечі Андрія Сокирка.
У якості «гостинця» господарям, віце-президент привіз целофанову торбину із міні-аптечкою: спрей для заморожування, вату, нашатирний спирт, перекис водню й уже оформлену картку на одного з гравців Неділища.
Перед початком зустрічі суддя влаштував невеличкий інструктаж перед гравцями обох команд, які вишикувалися у центрі поля, зокрема детально пояснив як правильно вводити м’яч із-за бокової лінії.

Гра

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі. Обидві команди втратили чимало нагод вразити ворота суперника.
Після більш ніж річної перерви до рамки воріт команди Серід повернувся сільський голова Олександр Примак. Як показав перебіг подій, нині він перебуває у чудовій спортивній формі.

1:2 – рахунок першої половини. А от на другий тайм, як і в матчі із Симонами, фізичної підготовки команди Неділища не вистачило – перевага гостей була беззаперечною.
Продемонструвавши високу стартову швидкість і відмінний коефіцієнт реалізації гольових моментів, у лідери змагання бомбардирів вирвався Олександр Волощук.


Чи потрібні бокові судді?

Склалося враження, що лінійні арбітри були зайвими в матчі Неділище – Середи. Під час виконання штрафних ударів, як і у інших матчах чемпіонату, головний арбітр займав місце на лінії останнього захисника, а сигнали асистентів про порушення правил, нерідко ігнорувалися досвідченим рефері.
Хочеться пригадати епізод, який трапився у скандальному матчі Ємільчине – Бараші, коли арбітр Сергій Онопченко, після консультацій із асистентом Максимом Остапчуком, вирішив все ж не призначати пенальті у ворота команди Ємільчиного.
Як правило, бокові судді призначаються – по одному з боку кожної із команд, тому не виключена певна необ’єктивність. І хоча, згідно Правил, останнє слово завжди залишається за головним арбітром, якщо не звертати уваги на асистентів, то навіщо вони тоді взагалі?
Роман РЕВЧУК

Мала Глумча - Куліші 0:1
Гол: Савчук Сергій

Симони - Бараші 1:1
Голи: Остапчук Віталій - Антощук Вадим (пен.)

Кривотин - Сербо-Слобідка -/+


Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1453 | Додав: sportem
Всього коментарів: 2
2 gol77   (19.09.2015 15:20) [Материал]
Симони - Бараші 1:1. Остапчук Віталій - Антощук Вадим (пен)

0
1 sportem   (19.09.2015 15:20) [Материал]
Мала Глумча - Куліші 0:1

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net