Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



22:36
ЧР 2015, 15 тур, Подих фінішу: три матчі замість шести
Якщо початок чемпіонату пропонував 6 матчів для уболівальників району кожного уїк-енду, то нині приходиться задовольнятися трьома. Склади команд дещо переформатувалися після першого кола, а початок навчального року змусив студентів більше уваги приділити навчанню. Саме ці фактори великою мірою впливають на перебіг поточних матчів.

Бараші – РВ УМВС – 2:5

Попри те, що РВ УМВС зазнав 6 поразок у чемпіонаті, команда стабільно демонструє надійну гру в обороні. А от у нападі, після того як команду залишили Вадим Антощук і Дмитро Гресько, певні проблеми таки були.
В ІІ колі до складу міліціонерів вдало влилися такі креативні гравці як – Віктор Островський, Сергій Красновський та Петро Висоцький. Саме атакуючий підрозділ колишніх кривотинців і став тією ударною силою, яка змусила Бараші капітулювати з великим рахунком на власному полі. Заради справедливості варто відзначити, що Бараші виставили не найсильніший склад на матч. Більшість гравців команди колишнього районного центру в Барашах не живуть і приїхати на матч можуть не завжди. Склад команди постійно варіюється, а звідси і нестабільні результати.

Неділище – Симони – 2:5

Оскільки у Польщі канікули ще не завершилися, зелену футболку Симонів приміряв на себе Роман Корбут. Саме він взяв на себе роль плеймейкера і впорався з нею відмінно. На вістрі атаки гостей діяв швидкий Віталій Остапчук.
Господарі традиційно пропустили перший гол вже на 2-й хвилині та невдовзі відновили рівновагу, яка протрималася до перерви. На 43-й хвилині матчу голкіпер Неділища Сергій Матвієнко парирував одинадцятиметровий.
В другому ж таймі Симони мали беззаперечну перевагу у центрі поля, яку й втілили у чотири забиті м’ячі, на що Неділище спромоглися відповісти лише одним. Лінія захисту господарів явно поступалися у швидкості й рухливості нападникам Симонів і дозволяла останнім обходити себе, наче фішки на автодромі.

Проте неділищенці, на очах багаточисельної глядацької аудиторії «УЖ-Арени», не опускали руки, не дорікали один одному, а боролися до останньої хвилини й наприкінці зустрічі мали декілька стовідсоткових нагод рахунок скоротити.

Куліші – Середи – 2:0

Поразка в Кулішах залишає Середи серед претендентів на призове місце, проте мрії про чемпіонство доведеться відкласти, принаймі до наступного сезону.
Господарі відкрили рахунок із одинадцятиметрового штрафного удару.
Переломним моментом у матчі міг стати епізод, коли за рахунку – 1:0 – у ворота Кулішів також був призначений пенальті. Втім, скористатися нагодою Андрієві Данильчуку не вдалося: удар вийшов значно вищим воріт. 2:0 – і Куліші піднімаються на третє місце.

Ємільчине – Сербо-Слобідка +/-,
Мала Глумча – Кривотин +/-
Роман РЕВЧУК

Бараші -
РВ УМВС 2:5
Голи: Варварчук Олександр, Прохоренко Юрій - Островський Віктор-3, Красновський Сергій, Висоцький Петро

Неділище - Симони 2:5
Голи: Матвієнко Вадим, Ревчук Олег - Остапчук Віталій-3, Корбут Роман, Чорноус Олександр

Куліші - Середи 2:0
Голи: Стецько Артем (пен.), Єжевський Володимир


Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1212 | Додав: sportem
Всього коментарів: 1
0
1 sportem   (16.09.2015 10:43) [Материал]
Ємільчине - РВ УМВС, матч відбудеться 19 вересня (субота), 15.30

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net