Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



11:40
ЧР 2015, 14 тур, Поновлення інтриги під акомпанемент дощу
Незважаючи на прохолодну дощову погоду, за якої пройшов 14 тур чемпіонату, баталії на футбольних полях району розгорнулися гарячі.

Симони – РВ УМВС – 1:2

Тур відкрився суботнім матчем у Андрієвичах, де схрестили мечі Симони і РВ УМВС. З поверненням із зони АТО менеджера міліціонерів Руслана Дейнеко і підписання колишніх гравців Кривотина Віктора Островського і Сергія Красновського, діла правоохоронців поступово пішли вгору. Після того як суперники обмінялися голами, вирішальним виявився саме точний удар з лівої в кут воріт Островського. Отож, РВ УМВС здобуває другу перемогу поспіль і дещо покращує своє турнірне становище.

Неділище – Мала Глумча – 2:5

Попри те, що пунктуальна Глумча вчасно приїхала на матч своїм зеленим автобусом, його початок затримався більше як на годину через відсутність головного арбітра. Зрештою, взяти цю відповідальну місію на себе погодився малоглумчанець Іван Петрович Штиль. І впорався із завданням пристойно. Вже на 2-й хвилині рефері призначив пенальті у ворота гостей за гру рукою. Господарі шансом не скористалися, проте невдовзі все ж відкрили рахунок. Втім до перерви Мала Глумча вже вела – 1:3. У складі гостей виділявся Юрій Федорчук, який окрім того, що гол забив, ще й за рахунку – 1:2 – у стрибку виніс м’яч із вже порожніх воріт Малої Глумчі. Запам’ятався гострими фланговими проходами Тарас Дідус.

У другому таймі віце-чемпіони більше грали на утримання рахунку, тому господарі мали чимало нагод змінити хід зустрічі. Проте відзначитися вдалося лише В’ячеславу Марченку, який окрім двох забитих м’ячів, заробив пенальті.
Нагадав про себе й ветеран районного футболу, один із кращих голеадорів, Олег Самченко, за грою якого спостерігали чимало юних уболівальників із Неділища, Рясного й інших сусідніх сіл. Щоправда нагадав, не тільки гольовим дублем, а й постійною нецензурною лайкою, претензіями до партнерів і суперників.

Фінальний свисток зафіксував перемогу Малої Глумчі, яка тепер лише на 4 очка відстає від лідера і знову вступає у боротьбу за чемпіонство.

Кривотин – Бараші -/+
Барашам так і не судилося в цьому сезоні помірятися силами з Кривотином через неорганізованість останніх, проте шість пунктів на свій рахунок Бараші все ж записали.

Куліші – Ємільчине – 1:1

Лідер знову втрачає очки на виїзді. Цього разу – в Кулішах.

Сербо-Слобідка – Середи – 0:3

За словами чинного чемпіона району Андрія Данильчука, виїзна перемога над Сербо-Слобідкою має «присмак наближення до лідерства».
Тепер Середи знаходяться на відстані трьох пунктів від першого місця й матч 15 туру «Куліші – Середи» має принципове значення. Безперечно, що цю зустріч, в жодному разі, не можуть обслуговувати арбітри із Ємільчиного, прямого конкурента у боротьбі за чемпіонство.
Однак для того, щоб «присмак» цей набув реальних обрисів, Середам доведеться перемагати Куліші та Ємільчине, у матчах із якими в І колі господарям «Seredy Stadio» вдалося взяти лише один пункт із шести.
Роман РЕВЧУК

Симони - РВ УМВС
Голи: Чорноус Олександр (пен.) - Ярошук Ігор, Островський Віктор

Неділище - Мала Глумча
Голи: Марченко В'ячеслав-2 - Самченко Олег-2, Дідус Тарас, Федорчук Юрій, автогол

Сербо-Слобідка - Середи 0:3
Голи: Саган Анатолій, Волощук Олександр, Овсійчук Максим

Куліші - Ємільчине
Голи: Єжевський Володимир - Климчук Олександр

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1376 | Додав: sportem
Всього коментарів: 1
0
1 sportem   (09.09.2015 12:38) [Материал]
Бараші - РВ УМВС, матч 15 туру відбудеться 12 вересня (субота), о 16.00.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net