Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



16:26
ЧР 2015, 10 тур, Напередодні фінішу І кола
Лапін знову забиває вирішальний гол зі штрафного Олександр Лапін, який у матчі з Кулішами врятував Середи від поразки, знову зі штрафного удару забив вирішальний гол у ворота РВ УМВС.



Куліші й Середи відстають від Ємільчиного

Результати матчів Середи – Куліші  – 3:3, та Куліші – Сербо-Слобідка – 1:2 найбільше порадували ємільчинців, оскільки основні конкуренти у боротьбі за чемпіонство пригальмували й відставання від лідера, команди Ємільчиного, зросло до 6 очок.

Бараші завершили перше коло

Бараші наздогнали за набраними очками команди Кулішів та Серід, щоправда збільшити свій очковий запас у І колі, на відміну від Кулішів, Серід, Малої Глумчі і Сербо-Слобідки, вони вже не зможуть. Хет-триком у матчі з Симонами відзначився Юрій Прохоренко, один з голів якого, за наявності конкурсу, міг би претендувати на звання кращого в чемпіонаті.



Кривотин гідно вдесятьох протримався тайм у Ємільчиному

Оскільки матч Ємільчине – Кривотин розпочався раніше й один з гравців – Віктор Островський, не встиг приїхати до початку зустрічі, команда Кривотина грала перший тайм, який завершився з рахунком 2:0, вдесятьох.

Неділище «добиває» аутсайдерів?

У своєму сьомому виїзному матчі чемпіонату команда Неділища здобуває третю поспіль перемогу. Цього разу з великим рахунком над командою Рихальського. Цікавою закономірністю є те, що після поразки від команди Неділища їхні суперники – Рясне, Кривотин і Рихальське – починають всерйоз говорити про зняття з чемпіонату.
Хочеться сподіватися, що команди Кривотина і Рихальського знайдуть в собі сили продовжити і гідно завершити чемпіонат.


Про «погріб»

Нижню частину турнірної таблиці Бундесліги німецькі спортивні журналісти часто називають «погребом».
Поки що команди РВ УМВС, Симонів, Неділища, Кривотина і Рихальського не здобули жодного очка в матчах із командами, котрі у турнірній таблиці займають 1 – 6 місця.
Чи зможуть РВ УМВС, Симони і Неділище у 11 турі здобути пункти у матчах із Сербо-Слобідкою, Кулішами і Ємільчином відповідно і хоча б однією ногою вилізти із «погребу»?

Про календар

Оскільки все ж не виключена ситуація, що ще якась команда зніметься із чемпіонату, можливо, доведеться наново складати календар ІІ кола.
Необхідно змінити сам принцип складення календаря чемпіонату: сліпий жереб має стати основою – кожна команда отримує свій номер під час жеребкування, а потім комп’ютерна програма миттєво складає календар, заощадивши сили працівникам федерації.
Тоді ніхто не зможе планувати, в який період краще грати із сильнішим суперником, а коли бажаніше – із слабшим. Відтак не виникатимуть такі ситуації, як в поточному чемпіонаті, коли команда Неділища з 10 перших матчів 7 зіграла на виїзді.

Про різницю забитих і пропущених м’ячів

У ситуації, коли деякі команди не можуть чи не хочуть закінчувати чемпіонат і результати матчів скасовуються, а також присуджуються технічні перемоги, є очевидним, що визначення місця за різницею м’ячів – абсурд.
У випадку рівності набраних командами очок, можливо, краще віддавати перевагу тій команді, котра досягла кращого результату в особистих поєдинках.

Роман РЕВЧУК

РВ УМВС - Середи 0:2

Голи: Лапін Олександр (80'), Островський Антон (90')


Ємільчине - Кривотин 5:0
Голи: Романчук Михайло, Василюк Назар-2, Слюсар Дмитро, Коваленко Віталій

Рихальське - Неділище 0:9
Голи: Терещук Дмитро-3, Козир Владислав-2, Матвієнко Сергій-2, Матвієнко Вадим-2

Бараші - Симони 4:0
Голи: Антощук Вадим (пен.), Прохоренко Юрій-3

Куліші - Сербо-Слобідка 1:2
Голи: Романченко Костянтин - Шпінь Олександр, Бондарчук Ярослав


Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1427 | Додав: sportem
Всього коментарів: 2
0
2 sportem   (13.08.2015 12:12) [Материал]
ФК Бараші (ветерани), міжнародний турнір у Німеччині

1 BommGol   (11.08.2015 21:15) [Материал]
Обзор доволій цікавий - Роману 5+ за креатив на сайті.
Про забиті та пропущені - погоджуюсь 100%!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net