Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



07:37
ЧР 2015, 8 тур, Ужівчанське дербі: Неділище – Рясне – 3:2
У матчі 8 туру чемпіонату району зустрілися команди сусідніх сіл, розташованих за 4 кілометри одне від одного на берегах річки Уж. «УЖ-Арена» з пофарбованими білим кольором воротами і лавочками для вболівальників, із заздалегідь одягнутими новими сітками і виставленими кутовими прапорцями, з нетерпінням зранку очікувала на матч.
Суперники вже двічі мірялися силами цьогоріч у товариських матчах, які завершилися з однаковим рахунком – 1:4 – рясненці перемогли у Неділищі, а неділищенці – у Рясному.
Рясненський дебют
Третій, офіційний поєдинок виявився значно напруженішим за попередні. Гості одразу пішли вперед і вже на 9-й хвилині в’юнкий Дмитро Терещук перекинув м’яч через голкіпера Неділища, котрий дещо необачно вийшов із воріт.
Через п’ять хвилин захисник господарів, вибиваючи м’яч головою після прострілу Ігоря Вознюка, спрямував
його у самісінький кут власних воріт – 0:2.
Come back Неділища
До середини першого тайму гра вирівнялася, а відтак ініціативою заволоділи неділищенці. Один тільки Владислав Козир тричі утікав від захисників ФК «Рясне» на побачення із голкіпером Павлом Кемським, але скористався нагодою лише одного разу – на 41-й хвилині – 1:2.
У другому таймі, коли сонце зовсім заховалося за осокори й тінь опустилася на «УЖ-Арену», господарі, гнані місцевою торсидою, великими силами побігли вперед. Гра ста
ла жорсткішою, з’явилися перші обопільні «гірчичники». Хоча перевага у володінні м’ячем і за ударами по воротам була на боці ФК «Неділище», гості відповідали небезпечними контратаками.
Обидві команди за порушення неподалік від карного майданчика отримали право на декілька штрафних ударів. Один із таких штрафних, обвідним ударом поверх стінки, реалізував Олег Ревчук – 2:2. А ще через десять хвилин, після подачі кутового, захисник рясненців відбив м’яч рукою і той же Олег Ревчук впевнено виконав пенальті – 3:2.

Із матчу на передову
На 85-й хвилині матчу рясненці також отримали право на 11-метровий: потужний захисник господарів Віктор Романюк зіграв корпусом проти тендітного нападника гостей Дмитра Терещука й арбітр одразу вказав на позначку.
До м’яча підійшов один з кращих гравців матчу, воїн АТО, Ігор Вознюк, котрий напередодні виписався із житомирського госпіталю, відвідав матч у Ємільчиному «Бараші – Середи» і 27 липня повертається на передову.
Удар вийшов влучним, однак голкіпер неділищенців Сергій Матвієнко кінчиками пальців зачепив м’яча і той вдарившись об стійку, відлетів до протилежної бокової лінії.

Стадіон заревів від радості і знову погнав господарів уперед, проте гольову атаку команди Неділища на 87-й хвилині недозволеним прийомом перервав Костянтин Гордієнко, який вже мав попередження. Він був вилучений за «фол останньої надії» і наступну агресивну поведінку. Це вже третє вилучення цього гравця у поточному чемпіонаті.
Перемога з «Талісманом»
3:2 – перша вольова перемога ФК «Неділище» у чемпіонаті району, яку, до речі, передбачила переважна більшість прогнозистів на сайті «Goalstream».
А Неділище на дискотеці, в супроводі гурту «Талісман», святкувало успіх до глибокої ночі.
Роман РЕВЧУК

Неділище - Рясне 3:2
Голи: Козир Владислав (41'), Ревчук Олег (65', 75' пен.) - Терещук Дмитро (9'), Вознюк Ігор (14')
Нереалізований пенальті: Вознюк Ігор (85')

Бараші - Середи 1:0
Гол: Шевчук Віктор (90')
Матч за
згодою обох команд відбувся в смт. Ємільчине, що можна розглянути як своєрідну компенсацію уболівальникам за відсутність великого футболу в райцентрі. Хоча перший тайм невиправдав очікуваних сподівань, адже суперники відіграли його практично без воріт. Певною ініціативою володіли Середи, проте реальний шанс відкрити рахунок матчу мав Вадим Антощук, однак влучив в перекладину воріт.
В перерві матчу Бараші зробили відразу дві зміни, і на полі став зовсім інший футбол. Кожна атака обох команд таїла в собі небезпеку: м'яч влучав в штангу, перекладину чи знаходив захисника на лінії воріт. Коли в забитий м'яч ніхто майже не вирів, барашівський Зідан Віктор Шевчук знайшов мить на влучний постріл - 1:0. Отож, боротьба до останніх секунд завершилась перемогою Барашів. А вже 28 липня команда ветеранів ФК Бараші на чолі із Валерієм Зінченко вирушає до Німеччини (м. Гамбург), на міжнародний турнір із міні-футболу.


Мала Глумча - Сербо-Слобідка 2:1
Голи: Тукайло Юрій-2 - Штоль Василь

Ємільчине - Симони 4:0
Голи: Василюк Назар-2, Слюсар Олександр, Курносов Михайло


Куліші - РВ УМВС 1:0

Гол: Дейнеко Сергій

Рихальське - Кривотин, матч пренесений


Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1712 | Додав: sportem
Всього коментарів: 6
0
6 sportem   (30.07.2015 16:44) [Материал]
Рясне знялося з чемпіонату, всі результати анульовані, з 9 туру.

0
5 sportem   (26.07.2015 19:00) [Материал]
Рихальське - Кривотин, матч перенесений

0
4 sportem   (25.07.2015 21:47) [Материал]
Ємільчине - Симони 4:0, фінальну крапку в матчі постав Михайло Курносов, після відмінної передачі Віталія Коваленка. Загалом, це вже другий забитий м'яч ветерана Ємільчиного в поточному сезоні.

0
3 sportem   (25.07.2015 21:17) [Материал]
Неділище - Рясне 3:2

2 BommGol   (25.07.2015 19:58) [Материал]
ФК Бараші - ФК Середи 1:0

1 slava-7   (25.07.2015 14:04) [Материал]
Мала Глумча - Сербо-Слобідка 2:1

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net