Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



19:21
ЧР 2015, 6 тур, Без кулінг-брейку. Петрівські гойданки
Усі суботні матчі пройшли за прохолодної як для середини липня погоди. У перебіг матчів несміливо намагався втрутитися дощ, а вітер постійно коректував траєкторію польоту м’яча. Тож кулінг-брейку, який поступово стає традиційним під час проведення літніх матчів, не було.

Бараші - Куліші 1:3
Голи: Майданович Роман (1') - Савчук Вадим (3'), Стецько Артем (24'), Примак Микола (34')

Матч у Барашах розпочався без розвідки і вже на першій хвилині матчу після стрімкої атаки господарі відкрили рахунок. Проте гості не знітилися і одразу помчали вперед. Вже на 3-й хвилині після удару Вадима Савчука рахунок зрівнявся – 1 :1.
До 24-ї хвилини у матчі утримувалася нестійка рівновага, яку після швидкого розіграшу кутового порушив Артем Стецько – 1:2.
Невдовзі барашівці втратили чудову нагоду зрівняти рахунок, м’яч влучив у бокову стійку, та згодом замість активних наступальних дій господарі почали постійно апелювати до арбітра, сперечатися один з одним.
Так доки хтось із гравців ФК «Бараші» пояснював боковому судді, що аут мав би бути на користь Барашів, кулішівці швидко вкинули із-за бокової лінії, зробили кілька точних передач і Микола Примак на 34-й хвилині поставив крапку в матчі – 1:3.

Більшість часу в другому таймі м’яч знаходився вгорі й обидві команди, часто граючи головою, намагалися якомога швидше відвернути небезпеку від власних воріт, перевести м’яч ближче до штрафного майданчика суперника – звідси часті неточні передачі, втрати м’яча.
З виходом на поле на початку другого тайму Ігоря Дмитренка, який вже двічі в цьому чемпіонаті встиг відзначитися хет-триком у іграх з Малою Глумчею і Неділищем, гра барашівців пожвавилась. Хоча Дмитренко і грав з глибини поля, а не на позиції форварда, проте встиг завдати кілька небезпечних ударів по воротам ФК «Куліші», часто володів м’ячем. На відміну від матчу із Рихальським, не на вістрі атаки грав і Вадим Антощук, який однак був активним, часто вигравав позицію і звільнявся від опіки, проте партнери по команді використовували це не завжди.
Кулішівці ж грали від оборони: події не форсували, але за найменшої нагоди гостро контратакували і довели матч до заслуженої перемоги.

Роман РЕВЧУК
Мала Глумча - РВ УМВС 6:1
Голи: Данюк Олександр-2, Самченко Олег, Тукайло Юрій, Серпутько Роман, Авраменко Максим - Дейнеко Руслан
Забитим м'ячем відзначив підвищення по службі капітан РВ УМВС Руслан Дейнеко, якому нещодавно присвоєно звання  майора міліції.

Ємільчине - Середи 2:0

Голи: Метельський Денис, Слюсар Дмитро


Неділище - Сербо-Слобідка 3:5
Голи: Марченко В’ячеслав (31'), Ревчук Олег (69', пенальті), Козир Владислав (83') – Перепьолкін В’ячеслав (58'), (90'), Шпінь Андрій (63'), Бондарчук Ярослав (77')

Петрівські гойданки на "Уж-Арені"
Футбол, який відбувся на свято Петра і Павла в Неділищі зібрав не тільки чимало неділищенців, а й вболівальників із Рясного, Яблунця і Барашів. І команди не розчарували глядачів.
Зустріч розпочалася із півторагодинним запізненням. Як пояснили представники команди гостей, які приїхали трохи раніше – одна із машин з гравцями Сербо-Слобідки поламалася в дорозі, тому господарі погодилися почекати.
Перший тайм пройшов у напруженій позиційній боротьбі, в якій ініціативою володіли неділищенці. Вони і відкрили рахунок на 31-й хвилині. Звільнившись від опіки захисників, відзначився лідер атак ФК «Неділище» В’ячеслав Марченко. Рахунок 1:0 зберігався до перерви.

В другому таймі В’ячеслав Марченко теж мав безліч нагод відзначитися: виходи сам-на-сам, удар в поперечку після кутового, зароблений пенальті. Однак, незважаючи на значну перевагу неділищенців в створенні небезпечних моментів, ударах в бік і площину воріт, краще своїми нагодами скористалися більш досвідчені гості. Спочатку рівновагу відновив В’ячеслав Перепьолкін, а відтак Андрій Шпінь, несподівано опинившись на грані офсайду на позиції форварда, вивів Сербо-Слобідку вперед.
Точним ударом з 11-метрової позначки Олег Ревчук відновив рівновагу, та капітан гостей Ярослав Бондарчук знову схилив шальки терезів у бік Сербо-Слобідки.
Блискавично розгорталися події в останній 10-хвилинці матчу. Здійснивши слалом з м’ячем навколо оборонців гостей, свій перший м’яч у складі ФК «Неділище» забив Козир Владислав, який у минулорічному чемпіонаті чимало забивав у складі ФК «Бараші» - 3:3.
 А на 85-й хвилині зустрічі поле залишив Віктор Романюк, котрий цементував захист господарів. Якоюсь мірою це й вплинуло на остаточний результат, адже за три останні хвилини гості змогли двічі вразити ворота неділищенців: спершу Микола Шпінь скористався неузгодженістю в діях оборонців, а потім В’ячеслав Перепьолкін зі штрафного вдруге відзначився у матчі, встановивши остаточний рахунок.
Роман РЕВЧУК

Кривотин - Симони 3:5
Голи: Островський Віктор, Висоцький Петро, Антоненко Валерій - Остапчук Віталій-4, Остапчук Сергій
Перед початком матчу, головний суддя матчу Остапчук Юрій привітав, на фоні обох команд, захисника і граючого тренера Симонів, а також суддю матчів чемпіонату району - Остапчука Сергія Івановича з його 54-ьохріччям. Привітання зустріли обидві команди гучними оплесками. Після цього арбітр матчу свистком розпочав гру. З самого початку гра була досить рівною і явної переваги не було ні в кого. В середині першого тайму гості змогли відкрити рахунок - Остапчук Віталій після вкидання з аута скористався помилкою захисника Кривотина і пробив в ближній кут. Другу половину першого тайму Кривотин зміг взяти гру в свої руки, але зрівняти рахунок в першому таймі так і не зміг. На перерву команди пішли при рахунку 0:1 на користь Симонів.
У другому таймі гра вирівнялася і команди почали грати на зустрічних курсах. І на початку другого тайму Остапчук Віталій робить дубль, після рандеву з воротарем, якого він успішно переграв. 0:2 і після цього гості розслабилися і швидко отримали гол у відповідь - 1:2. Інтрига в матчі почала наростати, але знову через декілька хвилин форвард Симонів Остапчук Віталій забиває третій м'яч ударом головою після флангового навіс і робить рахунок 1:3. Проте Кривотин не опустив руки і продовжив наступати на гостьові ворота.
В середині другого тайму суддя призначає штрафний у ворота гостей у відстані 30 метрів від воріт і гравець Кривотина пішов його виконувати. Пробив не дуже сильно, але помилка воротаря зіграла своє і рахунок було зроблено 2:3. І буквально через хвилину господарі, будучи на емоційному піднесенні, змогли зрівняти рахунок. І тут здалося, що кривотинці зможуть отримати свої перші очки, але через декілька хвилин, гравець Симонів зміг вивести віч-на-віч з голкіпером Остапчука Віталія і він робить рахунок 3:4, зробивши таким чином покер в матчі.
І вже під самий занавіс матчу арбітр призначає небезпечний штрафний у ворота господарів. До виконання штрафного підійшов іменинник Остапчук Сергій і завдавши удар, він виявився точним і воротар не зміг відбити його. Зробивши рахунок 3:5 і, поставивши крапку в матчі, Сергій Іванович отримав два подарунки: перемогу своєї команди і переможний гол у ворота Кривотина.

Загалом, потрібно відмітити і арбітра, Остапчука Юрія, до якого протягом всього матчу не було жодних нарікань з боку гравців обох команд і гра була проведена спокійно, без жодних сутичок.
gol77

Рихальське - Рясне 4:2
Голи: Скиба Олександр-2, Липський Микола-2 - Терещук Дмитро-2


Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1960 | Додав: sportem
Всього коментарів: 4
4 gol77   (18.07.2015 14:39) [Материал]
Симони - Неділище 7:1 - Шевчук Віктор, Чорноус Олександр, Васильчук Михайло, Остапчук Віталій -4 --- Неділище

0
3 revanta   (15.07.2015 17:40) [Материал]
Із Правил гри FIFA
Правило 11 (Положення «поза грою») .
Гравець, який перебуває в положенні “поза грою”, карається за це тільки тоді, коли в момент торкання до м’яча будь-кого з партнерів команди він, на думку арбітра, активно втручався у гру, тобто:
• брав безпосередню участь у діях з м’ячем або;
втручався у дії суперників або;
• мав певну вигоду зі своєї позиції

***
Вихід м’яча із гри
Вважається, що м’яч вийшов із гри, якщо:
повністю перетнув лінію воріт або бокову лінію по землі або повітрям;
• гру було зупинено арбітром.
***
Святкування забитого голу
Хоча гравцю можна виражати радість з приводу забитого голу, але такий прояв радості не повинен бути надмірним.
Розумний прояв радості припустимий, але практика хореографічних трюків не заохочується, коли приводить до надмірного затягування часу, і арбітрам даються інструкції втручатися в подібних випадках.
***
У випадку невиправданого втручання у дії арбітра або неналежної поведінки арбітр має право відмовитися від послуг асистента арбітра, про що він зобов’язаний спеціальним рапортом повідомити в організацію, яка проводить змагання.




0
2 Artes   (12.07.2015 17:18) [Материал]
В черговому турі чемпіонаті району до Барашів завітала команда с.Куліші. Що можна сказати про гостей, команда доволі не погана, видно що хлопці працюють на тренуванні і знають що робити на полі. А ось арбітр гри, склалося враження не знає що робити, це до речі стосується майже всіх арбітрів району. Адже гол забитий Кулішами після кутового якого не було і не зарахований чистий гол Антощука за рахунку 1:3, Майданович був в офсайді а Вадим ні, він грав за правилами. Федерація футболу області при сприянні керівництва ФК Бараші, готова організувати семінар для суддівського корпусу району, для цього потрібно:згода району, аудиторія на 4 години, проектор або телевізор, і професійні судді проведуть цей семинар. А то у нас судді бачать футбол тільки по телевізору і в основному в правилах нічого не розуміють.

1 BommGol   (11.07.2015 15:47) [Материал]
Мала Глумча - РВ УМВС 6:1 - Глумча чемпіон!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net