Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



15:05
ЧР 2015, 4 тур, Голова забиває, але перемагає Сербо-Слобідка
27 червня на рясненському сільському стадіоні відбувся матч між господарями поля та командою Сербо-Слобідки. Фаворитами матчу вважалися гості, оскільки у стартових турах здобули вже дві бойові перемоги із однаковим рахунком 4:3. Команда Рясного, котра ще два роки тому фінішувала четвертою, у цьому сезоні не тільки не набрала жодного очка, а й не забила до цього матчу ще жодного м’яча у ворота суперників, тому відкрити лік голам було справою честі для господарів.
І хто ж мав би це зробити, як не сільський голова, а заодно і граючий тренер рясненців? На 49-й хвилині матчу саме Вадим Гордієнко скорочує розрив у рахунку до 1:2.
Гості ж усі свої м’ячі забивали зі стандартів. Спочатку на 20-й хвилині матчу Ярослав Бондарчук реалізував пенальті, потім – на 48-й зі штрафного відзначився В’ячеслав Перепьолкін, а на 67-й вправно реалізував другий 11-метровий у ворота господарів юний Віталій Шпінь.
За п’ять хвилин до завершення матчу Олег Саух знову скоротив рахунок до мінімуму, але більшого досягти рясненцям не вдалося. 2:3.

Трохи зіпсували враження від напруженого матчу вилучення двох гравців. Спочатку на 86-й хвилині за демонстративну незгоду з рішенням арбітра та образливі жести і вирази друге попередження з наступним вилученням отримав гравець Сербо-Слобідки В’ячеслав Перепьолкін, перше попередження він отримав ще в першому таймі за удар суперника по ногах. А через кілька хвилин не витримали нерви у капітана Рясного Костянтина Гордієнка, котрий після свистка, замість пробиття штрафного удару грубо вдарив суперника.
Отож, Сербо-Слобідка здобуває третю перемогу поспіль, хоча й не над найсильнішими суперниками, а Рясне забиває свої перші м’ячі у чемпіонаті цьогоріч.
Рясне - Сербо-Слобідка 2:3
Голи: Гордієнко Вадим (49'), Саух Олег (85') - Бондарчук Ярослав (пен. 20'), Перепьолкін В'ячеслав (48'), Шпінь Віталій (пен. 67')

Міліція трощить дебютанта, Ємільчине долає конкурента
28 червня у Ємільчиному відбулися одразу два матчі чемпіонату: РВ УМВС – Неділище та Ємільчине – Куліші.
Власне, за календарем один із матчів повинен був відбутися у Неділищі, та у федерації футболу пояснили, що перенесли перший матч до Ємільчиного для поліпшення якості святкування Дня Конституції, а цьогоріч і Дня молоді у райцентрі. Тому гра наступного туру в Середах стане вже третім поспіль гостевим матчем для дебютантів турніру – неділищенців, в той час, як «Уж-Арена» і Неділище на цілий місяць залишилися без футболу.
Міліціонери вже на початку матчу відкрили рахунок після подачі кутового і до перерви впевнено володіли ініціативою, забивши при цьому ще три м’ячі.
Зовсім у іншому ключі пройшов тайм другий: тотальна перевага неділищенців, але повна нездатність втілити цю перевагу, хоча б у один забитий м’яч. Господарі ж після однієї з нечисленних контратак ще збільшили рахунок – 5:0. Двічі у цій зустрічі відзначився кращий на сьогодні бомбардир чемпіонату Дмитро Гресько, який тепер має на рахунку 8 забитих м’ячів.




Цікавий епізод трапився по завершенні матчу РВ УМВС - Неділище, коли команда Ємільчиного вийшла на передматчеву розминку з Кулішами. Форвард ємільчинців Назар Василюк помітив, що один з м’ячів «Joma», котрий з'явився на полі  - «не наш». Як виявилося, поспіхом залишаючи поле, неділищенці залишили один із своїх м’ячів і вже забули про нього, то ж були вдячними за повернення згуби.
Саме Назар Василюк і став автором першого голу у ворота Кулішів, вкотре підтвердивши правило: «Не забиваєш – одразу отримуй!», адже буквально за кілька хвилин до того гості мали стовідсоткову нагоду відзначитися, але не скористалися виходом сам-на-сам.
Загалом же обидві команди грали максимально обережно, намагаючись не ризикувати. За такою гри ємільчинці зуміли подвоїти рахунок – відзначився Артур Соловйов – і здобути важливу перемогу над одним із конкурентів у боротьбі за медалі чемпіонату.
Роман РЕВЧУК

РВ УМВС - Неділище 5:0
Голи: Лугина Дмитро, Ярмоленко Андрій, Гресько Дмитро-2, Гнатенко Валентин
Ємільчине - Куліші 2:0
Голи: Василюк Назар, Соловйов Артур

Мала Глумча - Бараші 4:3
Голи: Тукайло Юрій-3, Серпутько Роман - Дмитренко Ігор-3

Напередодні матчу із Барашами президент Малої Глумчи Іван Горобець зробив гучну заяву, що завдання боротись за золоті медалі перед командою в нинішньому сезоні не стоїть. Щодо гри, то головним творцем перемоги Малої Глумчи став Юрій Тукайло. Півзахисник жовтих в другому таймі за рахунку 1:1  врятував свою команду від вірного гола, а згодом забивши два м'ячі записав на свій рахунок другий поспіль хет-рик в чемпіонаті. Подібного результату досяг нападник Барашів Ігор Дмитренко, щоправда свої голи він забивав у другому та четвертому турах.


Рихальське - Симони 0:3
Голи: Остапчук Віталій-3
Кривотин - Середи 0:2
Голи: Палько Олександр (68'), Лапін Олександр (76')




Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1507 | Додав: sportem
Всього коментарів: 1
0
1 Artes   (27.06.2015 21:20) [Материал]
Перед початком кожного чемпіонату спонсори ставлять своїм командам завдання, вкладають кошти і т.д. це знають всі. І дуже прикро коли ці всі плани ламають незрозумілі дії головного арбітра гри. Гра четвертого туру в Глумчі засвідчила що головний арбітр гри або не розуміе як треба судити, або не вміє. А як тоді можна зрозуміти не вилучений воротар і два забиті голи із офсайду і це не повний перелік помилок пана головного арбітра, і якщо до цього ще добавити що господарі навіть не спромоглися скосити траву на полі, що до речі добре видно на фото, виникає питання:доречно команді їхати за 70 км. якщо результат гри відомий заздалегідь? хоча перед початком турніру всі обіцяли що все буде по чесному, а виходить як завжди.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net