Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



07:47
"Шкіряний м'яч": Підлуби U-14 - боротьба до останніх секунд
11-12 червня в м. Хмільник Вінницької області відбулися зональні змагання Всеукраїнського турніру "Шкіряний м'яч - Кубок Coca-Cola 2014/2015". Житомирщину представляла команда Підлубівської ЗОШ (головний тренер - Ярмоленко Сергій, тренер - Дем'янчук Андрій), переможець обласного етапу у старшій віковій групі.
Згідно Положення про змагання школи, які не мають паралельних класів мали можливість дозаявляти гравців із сусідніх шкіл. До двох гравців із Непізнаничів та гімназиста, які пройшли із Підлубами весь турнірний шлях, у Всеукраїнських зональних змаганнях додалися ще два юних кулішівця.





Підлуби  U-14 - Тарасівка (Київська обл.) 1:2
На початку другого тайму житомиряни відкрили рахунок матчу. Влучним ударом головою відзначився Піка Сергій, який після подачі кутового виграв другий поверх у голкіпера суперників, вищого майже на дві голови. Згодом арбітр матчу призначивши штрафний удар у бік воріт підлубівської команди, на додачу ще відправив з поля високорослого Корбута Богдана. Привести у лад екіпіровку. Збіг обставин чи суддя прийняв упереджене рішення, але на табло відразу встановилась рівновага у матчі. На останніх секундах гри київські футболісти після подачі кутового удару зуміли забити переможний м'яч в сітку воріт Максима Мариніна.


Підлуби  U-14 - Хмільник (Вінницька обл.) 2:3
Господарі змагань перемігши із рахунком 3:0 команду Тарасівки практично гарантували собі путівку у фінальну частину.  Однак, обидві команди в заключному матчі не мали намірів здаватися один одному без бою. Підлуби боролись за ІІ місце, а вінницькі футболісти старались тримати власне реноме, адже на рахунку команди не один міжнародний поєдинок та участь у Всеукраїнських фіналах "Шкіряного м'яча". Двічі Підлуби зусиллями Горлова Андрія у першому таймі виходили вперед, проте господарі двічі наздоганяли.




В другому таймі стався неприємний епізод. Гравець Хмільника невдало приземлився на руку та отримав серйозний перелом руки. Кінцівка матчу пройшла у напруженій боротьбі, в якій господарі за 2-3 хвилини до завершення матчу вирвали перемогу. Дві мінімалки Підлубів у зональних змаганнях Всеукраїнського рівня достойний результат та хороший орієнтир для майбутніх перемог команд району




Категорія: Кубки з футболу | Переглядів: 1420 | Додав: sportem
Всього коментарів: 1
0
1 sportem   (15.06.2015 07:18) [Материал]
В древньому Львові завершилася фінальна частина Всеукраїнського дитячого футбольного турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» сезону 2014/2015 серед команд складених з гравців 2003/2004 р.н.

Сьогодні у вирішальних стикових матчах між собою зустрілися наступні команди:

Матч за 1 місце: НВК с. Дорошівці — ЗОШ № 14 м. Житомир 3-0
Матч за 3 місце: ЗОШ № 73 м. Львів — НВК № 26 м. Рівне 2-0
Матч за 5 місце: ЗОШ № 29 м. Суми — Колегіум м. Олександрія 2-4
Матч за 7 місце: НВК № 1 м. Роздільна — ЗОШ № 1 м. Кременчук 2-2 (1-3 по пен.)

Таким чином тріумфатором цьогорічного турніру стала команда НВК с. Дорошівці Заставнівсього району Чернівецької області.

Прикметно, що нагородження призерів Всеукраїнського дитячого футбольного турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» відбулося на стадіоні Арена-Львів в перерві матчу національних збірних України та Люксембургу.

Разом з Президентом клубу «Шкіряний м’яч» легендарним Андрієм Андрійовичем Бібою також відзначали юних футболістів Президент ФФУ Андрій Павелко та мер Львова Андрій Садовий.


aafu.org.ua

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net