Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0



23:00
ЧР 2014, 12 тур, C.Cлобідка - РВ УМВС 1:4 + ІІІ Кубок М.Глумчи
28 серпня відбувся ІІІ Кубок Малої Глумчи з футболу. Господарі, перемігши з рахунком 2:1 команду ФК Уборть, вперше за три роки здобули власний трофей. Призові кошти переможеним - 300 грн.
ФК Уборть: Яценко Андрій, Єфімов Вадим, Кашпуренко Микола, Сьомко Василь, Ярмоленко Володимир, Гнатенко Валентин - Левченко Владислав, Голяка Євгеній, Ходоровський Вадим, Соловйов Артур,
Антощук Вадим
Бараші - Куліші 1:1
Голи: Прохоренко Юрій - Єжевський Володимир

Кривотин - Мала Глумча
2:8
Голи: Красновський Сергій, Островський Віктор - Авраменко Максим, Дідус Тарас, Тукайло Юрій, Сорока Олександр, Лукашишин Сергій, Червинський Андрій, Данюк Олександр, Юзько Іван

Сербо-Слобідка - РВ УМВС 1:4
Голи: Швед Олександр - Соловйов Артур (пен.), Антощук Вадим-2, Романчук Михайло

Голкіпер господарів, відмінно граючи на початку гри, не зміг витримати високий темп гри до кінця. Під кінець тайму він заробив пенальті, який чітко реалізував Артур Соловйов. А в другому таймі отримав м'яч за шиворот від Антощука Вадима, з центрального кола. Вольова перемога дозволила команді РВ УМВС відірватись на комфортну відстань від Сербо-Слобідки у турнірній таблиці.




Симони - Рясне 3:4
Голи: Остапчук Віталій-2, Дигодюк Михайло - Терещук Дмитро-2, Гордієнко Вадим, Харчук Руслан
Непізнаничі - Середи 0:7
Голи: Волощук Олександр-2,  Дідус Ярослав-2, Саєнко Ігор, Білошицький Роман, Саган Микола




Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1489 | Додав: sportem
Всього коментарів: 3
0
3 DAN02   (03.09.2014 19:56) [Материал]
Які перли, яка стилістика викладення...прям Еміль Жирарден)))

2 Зидан   (03.09.2014 17:18) [Материал]
Гол за Кулиши Ежевський Володимир

1 чорний   (30.08.2014 16:38) [Материал]
Симони - Рясне 3:4. За Симони забивали: Остапчук Віталій - 2, Дигодюк Михайло.
Гра розпочалася з стрімких атак господарів та вже на початку матчу Дигодюк Михайло в контратаці вийшовши один на один з воротарем забив перший м"яч. Через декілька хвилин арбітр призначає штрафний у ворота Симонів за те, що півзахисник господарів будучи першим на м'ячі, вибивав його та випадково зачепив ногу суперника. Суддя відразу ставить штрафний, почувши голосні крики гравця Рясного. Якраз зі штафного господарі зрівняли рахунок. Через декілька хвилин нападник Симонів прокинувши м'яч поміж захисника в штрафній, був збитий ним же... Чистий пенальті.. але арбітр не поставив його, не змігши прокоментувати своє рішення. Але ще в першому таймі, Остапчук Віталій забивши 2 м'ячі, один з них з дальної дистанції, точним ударом в кут воріт, виводить команду Симонів вперед - 3:1. Та за пару хвилин до завершення першого тайму гравець Рясного зміг відквитати один м'яч. Перший тайм завершився з рахунком 3:2, при повному домінуванні господарів.
Другий тайм розпочався з атак гостей, які змогли перебрати гру в свої руки. За стартових 20 хвилин другого тайму гості забили красивий гол з дальньої дистанції, зрівнявши рахунок в матчі - 3:3.
Але заключні хвилини матчу перевернулися в сумбурну гру з декількома неприємними епізодами. "Родзинкою" матчу стало назначення пенальті у ворота господарів за нібито гру рукою в штрафному майданчику.. Але епізод вийшов такий: Гравець Симонів заволодівши м'ячем в штрафній, спотикнувся та впав, але впав так, що суддя будучи за 30 метрів від епізоду, почувши крики: "Рука, Рука!!!" не вагаючись поставив пенальті у ворота господарів. Суддя не зміг обгрунтувати причину пенальті - сказавши, що це все через те, що Симони погано судили в Рясному, хоча скарг після першого матчу в Рясному не було ніяких. Але все-таки суддя відмінив взяття воріт, давши право на введення вільного удару. Заключні хвилини пройшли під рівною грою та кенжальними контратаками команд в якому змогли ж все-таки вийти переможцями гравці Рясного. Терещук Дмитро в падінні ножницями забиває красивий гол та приносить перемогу команді гостей:
Рівну гру команд зіпсував арбітр матчу, постійно збиваючи темп гри!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net