Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



10:26
Фінал Кубка УМВС Житомирщини: Вісаж (Житомир) - Підлуби (ФОТО)
Вперше в Україні працівники міліції виступили ініціаторами та організаторами дитячого футбольного турніру. Кульмінацією змагань на кубок УМВС Житомирської області стала фінальна гра та масштабне спортивно-розважальне свято, що пройшло в м. Малині на Житомирщині.

Ввечері 25 серпня на стадіоні «Авангард» було доволі велелюдно: юні футболісти, перші особи області та району, керівники обласного Управління МВС, ветерани та нинішні працівники органів внутрішніх справ, жителі Малинщини та шанувальники спорту з інших регіонів України.



Церемонію урочистого відкриття реконструйованого стадіону розпочали голови Житомирської обласної держадміністрації Сергій Рижук та обласної ради Йосип Запаловський, які відзначили, що ініціатива його відбудови належала обласному УМВС, а підтримали її громада Малинщини, органи влади та місцевого самоврядування, що свідчить до належну взаємодію та співпрацю.

- Сьогодні нас усіх тут об’єднала доброчинна мета - популяризація здорового способу життя і залучення до нього якомога більше дітей та молоді, - у вітальному слові зазначив начальник УМВС України в Житомирській області Анатолій Лазарев. – Ми робимо все для того, аби забезпечити реалізацію права дитини на гармонійний розвиток, у тому числі і занять спортом та фізичною культурою. Цей дитячий турнір проводимо за сприяння Міністерства внутрішніх справ і його учасники, а це понад 120 дитячих команд та близько 7,5 тисяч їх гравців у всіх районах області, уже стали переможцями. Вони зробили правильний вибір у своєму житті.

Також керівник УМВС області подякував усім, хто сприяв і відновленню цього стадіону, і проведенню дитячого турніру.

Символічною стала поява команд-фіналістів на спортивному полі. Юних футболістів вивели гравці міліційного футбольного клубу «Беркут». Не дивлячись на те, що команда новостворена, вона уже є лідером нинішнього чемпіонату м. Житомира.

А перший удар по м’ячу зробили почесні гості - легендарні футболісти майстри спорту міжнародного класу, заслужені майстри спорту України, чемпіони Радянського Союзу та України Стефан Решко та Сергій Шматоваленко. Володар кубку УЄФА та Суперкубку Європи Стефан Решко побажав дітям вдалої гри та спортивних перемог.



І ось пролунав суддівський свисток, що розпочав фінальний матч між командами «Візаж» Корольовського району м. Житомира та с. Підлуби Ємільчинського району. З перших секунд гри хлопчаки з обох команд демонстрували характер та командну гру. Гострі моменти, що повсякчас виникали на обох половинах поля, примушували затамовувати подих увесь стадіон. Вболівальники активно допомагали своїм гравцям. Однак переможець лише один. У результаті напруженої та динамічної гри першість вибороли житомиряни з переконливим рахунком 5:0.



- Ця гра була найважчою у турнірі, адже проти нас виступали сильні суперники, - поділився враженнями нападник команди переможців Ігор Принц. – Але ми показали гарну командну гру і всі разом вибороли перемогу. Ми відчуваємо себе справжніми чемпіонами.

Відтак церемонія нагородження переможців розпочалася з вручення відзнак «Кращому захисникові», «Кращому бомбардирові» та «Кращому гравцеві турніру», які окрім, дипломів та пам’ятних кубків, отримали з рук Стефана Решко ще й футбольні м’ячі з автографом та вимпели команди «Динамо». Почесні гості турніру вручили команді с. Підлуби Ємільчинського району срібні медалі, грамоти, подарунки та футбольні м’ячі.


А головний приз - кубок УМВС України в Житомирській області та квитки на матч збірної України зі збірною Англії, що пройде 10 вересня у Києві на Національному спорткомплексі «Олімпійському», переможцям-гравцям команди «Візаж» Корольовського району м. Житомира вручив начальник обласного управління Анатолій Лазарев та пообіцяв, що такий турнір стане щорічним.

Відтак перехідний кубок започаткованого турніру дітям вручив голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук та побажав нових спортивних досягнень.

Святкову програму продовжили творчі колективи оркестрів УМВС України в Житомирській та Хмельницькій областях. Нікого не залишили байдужими виступи талановитих дітей з житомирської школи хореографічного мистецтва «Сонечко». Вдячні глядачі щиро аплодували юним танцюристам.

Шквал овацій викликали виступи ансамблів УМВС України в Дніпропетровський та Миколаївській областях відповідно «Дніпровська варта» та «Южный патруль». А ритмічні пісні у виконанні дуету «Анна-Марія» та дніпропетровського гурту «Харизма» примусив глядачів підтримати їх запальними танцями прямо на трибунах.

Стоячи стадіон зустрічав свою славетну землячку - заслужену артистку України Ірину Шинкарук. Співачка подарувала глядачам авторські пісні у власному виконанні.

Упродовж всього свята на стадіоні демонструвалась виставка зброї, спеціальних засобів та мото- й автотехніки, які використовуються у повсякденній діяльності органів внутрішніх справ. Дітлахи та дорослі без упину фотографувалися на фоні міліційних експонатів та розпитували про їх використання. Також того дня всіх охочих пригощали смачною кашею зі справжньої польової кухні.

Наостанок грандіозне дійство завершив святковий фейєрверк.


Алла Ващенко, Наталя Тимчук

Категорія: Кубки з футболу | Переглядів: 1729 | Додав: sportem
Всього коментарів: 1
1 fcmyropil   (09.11.2013 22:25) [Материал]
Гарне свято футболу.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net