Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



00:32
Підлуби - фіналісти футбольного турніру на кубок УМВС області
14 та 15 серпня в містах Житомирі, Бердичеві, Коростені та Новограді-Волинському відбулись ігри другого зонального етапу змагань. Команди юних футболістів, що перемогли суперників у районних іграх, змагалися за вихід у третій етап, на якому й  визначатимуться фіналісти турніру.
До м. Житомира прибули дитячі футбольні команди з Коростишівського, Черняхівського, Брусилівського, Радомишльського, Житомирського районів, а також з Богунського та Корольовського районів м. Житомира. Відтак, на футбольному полі «Дубки» в міському Гідропарку розгорілася запекла боротьба.

Усі команди були налаштовані тільки на перемогу, отож  із завзяттям вступили у справжні футбольні баталії. Після першого кола ігор до фіналу вийшли команди Радомишльської ДЮСШ та Корольовського району м. Житомира «Візаж». Усі два 15-хвилинні тайми тривала надзвичайно напружена гра, під час якої нікому так і не вдалося забити переможного гола.

Верх емоцій та напруження сягнув, коли переможця довелося визначати за серією пенальті. У цей час навіть у повітрі відчувалася напруга, настільки сильно хвилювалися хлопці. Трішки більше майстерності та удачі виявилося у житомирської команди «Візаж», яка з рахунком 6:5 вийшла до третього туру турніру.



Цього ж дня у м. Бердичеві змагалися команди юних футболістів з Чуднівського, Любарського, Попільнянського, Ружинського, Андрушівського та Бердичівського районів області. У фінальному двобої зійшлися команди ружинського футбольного клубу «Ягнятин» та Мотовилівської загальноосвітньої школи Любарського району. Й цього разу довелося випробовувати долю та витримку гравців, адже гра закінчилася нічиєю з рахунком 1:1. За результатами серії пенальті переможцями стали юні футболісти з м. Ружина.

15 серпня футбольні баталії розгорілися на стадіоні м. Коростеня. Тут свою майстерність продемонстрували команди з Олевського, Народицького, Малинського, Овруцького, Лугинського районів та місцевого дитячого футбольного клубу. У фінальному двобої зійшлися команди ДЮСШ Малина та коростенського ФК «Факел». Зрештою, команда гостей виявилася трішки вправнішою: малинчани здобули перемогу з рахунком 2:1.

До м. Новограда-Волинського цього ж дня завітали команди з  Баранівського, Володарськ-Волинського, Ємільчинського, Романівського, Червоноармійського районів. Гостей зустрічали юні вихованці міської спортивної школи. За результатами змагань у фіналі зустрілися учні Підлубівської загальноосвітньої школи Ємільчинського району та вихованці Баранівської ДЮСШ. І знову хлопчакам довелося випробовувати не тільки власну спритність та витримку, але й удачу, адже гра закінчилася рівним рахунком. Цього разу за результатами пенальті перемогу здобули школярі з Ємільчинщини з рахунком 2:1.

По закінченню ігор фіналісти отримали від міліціонерів грамоти, кубки та подарунки. Відтак, житомирська футбольна команда «Візаж», ружинський клуб «Ягнятин», вихованці спортивної школи з м. Малина та учні Підлубівської загальноосвітньої школи з Ємільчинського району зустрінуться в м. Житомирі 20 серпня. Саме тут будуть визначені команди, які зійдуться в фінальному змаганні на кубок УМВС України в Житомирській області.

Побажаємо юним футболістам спритності, витримки, наснаги та, звичайно ж,  удачі. Запрошуємо поціновувачів футболу приєднатися до команди вболівальників.
Категорія: Кубки з футболу | Переглядів: 1391 | Додав: sportem
Всього коментарів: 2
2 sportem   (20.08.2013 13:47) [Материал]
На Житомирщині фінішує дитячий футбольний турнір на кубок УМВС, анонс

1 sportem   (20.08.2013 13:47) [Материал]
Підлуби - Малин 1:0, 1/2 фіналу.
За п'ять хвилин до завершення матчу голкіпер Підлубів парирував пенальті.
Фінал відбудеться 25 серпня в м. Малин, Візаж (Житомир) - Підлуби
Команді Ємільчинського р-ну активно допомагає та сприяє організації поїздкам районний відділ УМВС.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net