Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



09:27
ЧР 2013, 7 тур, РВ УМВС - Середи 2:1, Моменти істини
Футбол - це чоловіча гра, де боротьба - свято, а перемога - щастя. Саме так можна підсумувати матч чемпіонату району з футболу між командами РВ УМВС та Середами. Хід матчу та особливо його фінальна розв'язка подарувала командам та уболівальникам масу пристрастей та бурхливих емоцій.

РВ УМВС - Середи 2:1
Голи: Антощук Вадим (пен.), Волощук Олександр - Палько Олександр (пен.)


РВ УМВС: О.Сьомко, В.Єфімов, О.Яценко,  В.Сьомко, В.Антощук, І.Ярошук, О.Волощук, С.Гарбар, М.Кашпуренко, Д.Степанчук, С.Маярчук


Щодо гри, то у стартові хвилини в нападі більш цікавіше виглядали господарі. Проте гості отримали шанс першими відкрити рахунок матчу. І це було - пенальті, але переграти легенду районного футболу Сьомка Олександра (майора у відставці), який вперше за славну 25-річну кар'єру дебютував у ЧР в ролі голкіпера серединцям не вдалось. Голкіпер парирує м'яч та накриває його з другої спроби. Незабаром другий пенальті став більш вдалим, і Середи відкрили рахунок. Одним із ключових моментів матчу став призначений третій пенальті, який реалізував Антощук Вадим - 1:1.
Після перерви Середи змогли на тривалий час перевести гру на половину поля суперника. Здавалось, другий м'яч у ворота РВ УМВС справа часу.  Але страж воріт господарів на власному прикладі продемонстрував відому істину, що хороший воротар - це вже півкоманди! А міліціонери, які в цьому матчі бились як справжні мушкетери, ближче до завершення матчу змогли нанести результивний укол. М'яч, у ворота своїх земляків, забив лейтенант міліції Волощук Олександр.







Та справжня драма сталась набагато пізніше. Головний арбітр матчу, додавши до основого часу з десяток хвилин, ставить ще один пенальті. Проте цього разу Пальку Олександру переграти свого тезку не судилось, гравець зміг тільки розвести голкіпера з м'ячем. Останній прокотившись поряд з стійкою воріт подарував команді РВ УМВС та її уболівальникам радісні миттєвості перемоги. Сам матч зібрав рекордну кількість уболівальників в сезоні, на Ємільчинському стадіоні "Колос". А команді РВ УМВС спочивати на лаврах переможця зовсім ніколи, попереду трудовий тиждень та важкий матч з чемпіонами району, Малою Глумчею. До речі, після поразки РВ УМВС від Кривотина та відставки головного тренера команди, перезавантаженням Динамо-машини керують Ярмоленко Сергій, Степанчук Дмитро та Сьомко Олександр.

Миколаївка - Ємільчине 0:3

Голи: Ходоровський Вадим-2, Левченко Владислав 

Непізнаничі - Куліші 3:10
Голи: Супрунець Олександр, Корбут Роман-2 - Дорофієнко Дмитро-3, Дейнеко Сергій-3, Стецько Оександр-2 , Левченко Денис, Савчук Cергій


Рясне - Кривотин 2:1
Голи: Марченко В'ячеслав, Карпенко Ярослав - Островський Віктор

Сербо-Слобідка - Мала Глумча 1:4
Голи: Захарченко Анатолій - Авраменко Максим-3, Дідус Тарас

Турнірна таблиця

8 тур
3 серпня (субота)

Симони - Ємільчине
4 серпня (неділя)
Кривотин - Миколаївка
Куліші - Рясне
Середи - Непізнаничі
Мала Глумча - РВ УМВС

Кращі бомбардири

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1985 | Додав: sportem
Всього коментарів: 211 2 3 »
21 RaulYablonec   (04.08.2013 15:46) [Материал]
Куліши - Рясне 2:1 Гол Рясне: Марченко В'ячеслав

20 kloc   (03.08.2013 16:59) [Материал]
Симони - Ємільчине 0:1

19 Зидан   (02.08.2013 18:54) [Материал]
Да Миколайивку вообще треба пократи зняти пару очок. Правила одинакови для всих хоча за них вже не перший рик грають Лугини. Емильчину УРА за справедливисть

18 sportem   (02.08.2013 16:13) [Материал]
Незважаючи на три пенальті, призначені у ворота міліції (один із них - на останній хвилині матчу), серединці поступилися, і в турнірній таблиці лідерством також.
Одним із героїв у складі переможців став Олександр Сьомко, який дебютував на воротах: парирував одинадцятиметровий та ліквідував ще кілька небезпечних моментів біля своїх воріт.
Поєдинок зібрав рекордну в сезоні кількість глядачів на стадіоні в райцентрі.

Миколаївка - Ємільчине
На вимогу гостей суддя перед матчем перевірив документи миколаївців. В результаті троє з них не були допущені до гри.

НТ, 02.08.2013

17 recoba   (31.07.2013 21:43) [Материал]
Кілька слів про гру Миколаївка - Ємільчине. Гра дійсно справжній антифутбол. Не хочеться лаяти господарів, але так гостей не приймають (напевно треба подякувати сільському голові, за те що заспокоїв провокаторів і не допустив "кровопролиття"). А на замітку іншим командам за Миколаївку дещо скажу. Другий рік поспіль підстави. Суддя їм не сподобався в першу чергу за те, що відразу трьох гравців з Миколаївки не допустив до гри, не було документального підтвердження. Вони більше змахували на злагоджену команду з сусіднього району (однакові гетри і труси). А коли вилучили в кінці ще двох гравців, то по карточці одного можна відразу ж скласти інструкцію, як потрібно підробляти документи (навіть печатка не співпадає). В цілому після 30 хвилин емоційної перепалки до гри і 20-хвилинної нерозберихи під час гри на фоні емоцій, гра на-кінець увійшла у своє русло і суддя відпрацював НОРМАЛЬНО. До всіх вболівальників хочеться звернутися - давайте поважати гостей. Хто скаже, коли в Ємільчиному вболівальники вкрай вороже сприймали команду гостей, як часто це буває у селах?
До адміна сайту: потрібно додати смайл RESPECT, щоб частіше його вживати при коментарях футбольних баталій на полях району.

16 Зидан   (31.07.2013 16:25) [Материал]
За Кулиши забивали Дорофиенко Д 3, Дейнеко Д 3, Стецко О 2 , Левченко Д, Савчук C.

15 sportem   (31.07.2013 10:36) [Материал]
3 та 10 серпня відбудуться матчі попереднього раунду розіграшу "Кубку чемпіонів" Житомирської області з футболу серед сільських команд 2013 року.

Ємільчинський район – ФК «Рея» (с. Рея, Бердичівський р-н)

Початок матчів о 16.00 на стадіонах команд вказаних першими.

Від Ємільчинського району участь братимуть Куліші.

14 rymsik   (30.07.2013 13:00) [Материал]
hrekdv Не знаю про що ти Гресько я писав за Ємільчине!!!!

1-8 9-16 17-21
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net