Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



19:37
ЧР 2013, 6 тур, Ємільчине - Рясне 2:2, Перша зупинка фаворита
Центральним матчем 6 туру став поєдинок двох лідерів чемпіонату - Ємільчиного та Рясного. В середині першого тайму команди обмінялися голами. Ємільчинці, на забитий м'яч рясненців, відповіли влучним пострілом Євгена Голяки. Після перерви Лапін Олександр вивів господарів вперед. Ще один дальній постріл Ярошука Володимира прийняла на себе перекладина воріт, а добитий м'яч Левченка Владислава ударом головою в падінні арбітри вирішили відмінити. Гості забивши другий м'яч змогли стримати фінальний штурм господарів. Отже, бойова нічия пригальмовує переможну ходу ємільчинців. А на вершині турнірної таблиці окреслилась четвірка команд, що поведуть боротьбу за чемпіонство та медалі чемпіонату.

Ємільчине - Рясне 2:2

Ємільчине: М.Кур'ята, С.Піскун (К.Гольц), В.Тимощук, О.Климчук, Р.Остапчук, В.Ярошук, В.Левченко (М.Романчук), Я.Климчук (Д.Слюсар), Є.Голяка, О.Лапін, В.Ходоровський
Голи: Голяка Євгеній, Лапін Олександр - Марченко В'ячеслав-2





Симони - Миколаївка 5:6
Голи: Зінченко Юрій, Денисюк Олександр, Остапчук Віталій-3 - Приймак Олег-2, Климчук Богдан-2, Волтаріус Віктор-2
Матч розпочався з стартового натиску гостей, який закінчився трьома голами у ворота Симонів за перших 15 хвилин. Перший тайм пройшов при повній перевазі Миколаївки, але під завісу тайму Остапчук Віталій "відквитав" один м'яч. На початку другого тайму, організувавши атаку по правому фланзі, Миколаївка забила четвертий м'яч. Під кінець другого тайму команда Симонів зробивши декілька замін, зуміла вирівняти гру, і зрівняти рахунок - 4:4. Але після цього в гру втрутився головний арбітр матчу, який призначив пенальті у ворота господарів за гру захисника животом. Пізніше, вилучивши гравця Симонів, вернув його в гру. В кінці матчу Симони після подачі зі штрафного змогли зрівняли рахунок. Добавши 7 хвилин до основного часу, Миколаївка забила шостий гол і відразу після цього головний арбітр матчу дав фінальний свисток!!! Суддя просудив матч доволі непогано, але в ситуації коли Симони вирівняли гру, відразу почав "робити свою роботу"...
чорний, Симони

Куліші - РВ УМВС 0:1
Гол: Гарбар Сергій
Кривотин - Непізнаничі 3:3
Голи: Островський Віктор-2, Красновський Сергій - Корбут Роман-3

Середи -
Сербо-Слобідка 5:0
Голи: Волощук Олександр-3, Вдовиченко Олександр, Годлевський Віктор

Турнірна таблиця

7 тур, 28 липня (неділя)
Сербо-Слобідка - Мала Глумча
РВ УМВС - Середи
Непізнаничі - Куліші
Рясне - Кривотин
Миколаївка - Ємільчине
Кращі бомбардири

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1781 | Додав: sportem
Всього коментарів: 171 2 3 »
17 slava-7   (28.07.2013 16:45) [Материал]
Сербо-Слобідка - Мала Глумча 1:4

16 RaulYablonec   (28.07.2013 14:40) [Материал]
Рясне - Кривотин 2:1 Голи: Марченко В'ячеслав, Карпенко Ярослав

15 rymsik   (25.07.2013 02:11) [Материал]
Я згоден що суддя може помилятися всi ми люди!
Ну все було добре поки рахунок став на користь господарiв. Да це тiльки початок чемпiонату а скандалiв вже вдосталь чого чекати далi?

14 RaulYablonec   (23.07.2013 20:35) [Материал]
rymsik, це був один випадок за гру коли головний арбітр змінив рішення бокового (ємільчинського), і в тому моменті можна було як ставити кутовий, так і ставити від воріт. Я не думаю що можна чітко сказати, чи вірно вчинив суддя в тому конкретному моменті. Деякі судді району взагалі не звертають уваги на бокових.

Ну і взагалі можна сказати, що матч був цікавий, і суддівство в ньому було як для району на високому рівні, да були спірні моменти, але сказати на 100%, що суддя в тих моментах зробив все вірно, або навпаки ні, я не можу. Можливо в тому моменті коли був забитий гол був тільки пасивний офсайд у гравців Ємільчиного, але навіть в матчах ЛЧ, ЧЕ і тд арбітри допускають такі помилки.

13 rymsik   (23.07.2013 02:57) [Материал]
Так я згоден що краще видно боковому суддi!!Але вiн пiдняв флажка пiсля того як арбiтр показав на центер поля!!!Проблема суддiвства була i буде!!!Як не зараховувати гол коли сам показав на центр поля то треба звертати увагу на рiшення бокового, а коли в кiнцi гри боковий показує вiд ворiт то боковий чомусь не правий?

12 RaulYablonec   (22.07.2013 20:25) [Материал]
sportem, думаю був би офсайд, головний арбітр одного разу тільки змінив рішення ємільчинського бокового арбітра, у всіх інших випадках коли були навіть спірні офсайди, на користь Ємільчина, Рясне не бігло всією командою і не спорило з арбітром (боковим).

rymsik, на рахунок "чистого гола" там можна поспорить, боковий арбітр займав місце положення з якого краще було видно положення Левченка Владислава у момент нанесення удару в поперечку воріт , чим ємільчинська фан зона. А якщо вони з центра боля бачать був офсайд або ні, так може взагалі відмінити в районі бокових?

І взагалі, що в цьому році що в тому, майже у кожному турі є розмови на рахунок підсужування і тд. Так може федерація все такі хоча б на друге коло задумаєтсья над даним питанням? Щоб забезпечувати нейтральною суддівською бригадою хоча б центральні матчі туру. Без нейтрального суддівства ці розмови будуть завжди.

11 rymsik   (22.07.2013 14:10) [Материал]
rawik !!!Ну то і арбітер Рясного придумав нові правила!!!!Думай що пишеш!!!

10 Линок   (22.07.2013 14:09) [Материал]
був абсайт..
А арбитер боковий щоб пидсказувати чи був абсайт.....

1-8 9-16 17-17
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net