Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



22:28
ЧР 2012, 23 тур, Сербо-Слобідка - Середи 3:2, Заслужена перемога
Святкову перемогу, в день села, подарували своїм уболівальникам футболісти Сербо-Слобідки, які перемогли Середи 3:2. "Я не здамся без бою" - така оцінка характерна для обох команд в цьому матчі. Адже господарі зуміли зібратись, після нищівної поразки від Малої Глумчи, а для Середів, схоже, це була вирішальна битва за місце на п'єдесталі.
Сербо-Слобідка - Середи 3:2
Голи: автогол, Перепьолкін В'ячеслав, Шпінь Олександр - Лапін Олександр-2
Сербо-Слобідка

Матч розпочався о другій годині, у зв’язку з тим, що Рихальське і Сербо-Слобідка грають на одному полі. На одинадцяту годину грали команди Рихальське – Симони, де перемогу здобули гості 2:7. А вже після цього матчу розпочався наступний, який теж мав стати цікавим і захоплюючим. Не вспів пролунать свисток головного арбітра, як вже на п’ятій хвилині матчу в одній із своїх атак С.Слобідка змушує помилитись захисника гостей. Вибиваючи м’яча за межами штрафного майданчика гравець перекидає свого воротаря і м'яч парашутом залітає у свої ворота. Середи відразу додали в нападі, хоча до серйозних моментів справа не доходила. Гості показували хорошу гру, багато атак на ворота С.Слобідки звалилось в першому таймі, але чітка гра у захисті господарів не дала пропустити м'яч у свої ворота. В середині першого тайму Сербо-Слобідка масованою атакою, розстрілявши весь захист і положивши воротаря, забиває другий гол, відзначається Перепьолкін В'ячеслав.
В кінці першого тайму після ігрового зіткнення гравець Середів «ударив» гравця Сербо-Слобідки, і після цього затіялись «розборки». Суддя нагороджує по одній жовтій картці гравців обох команд. Серединці далі атакували, але захист господарів справлявся з їхніми атаками.
В другому таймі за своє діло взявся суддя. В одній із атак гравець Середів, порушує правила в штрафному майданчику господарів, але суддя цього не помітив. М'яч попадає у руку лежавшому на полі захиснику С.Слобідки, і суддя ставить пенальті. Середи з пенальті відіграють один
м’яч.

Після забитого голу серединці притиснули С.Слобідку до своїх воріт, і це дало свій результат. М’яч, з кутового удару, відскочивши від землі попадає Кльоцу Олексію прямо в руку. Середи із пенальті зрівнюють рахунок 2:2. Розпочалась напружена гра, ніхто не хотів поступатись. Серединці бачили, що нічого вдіяти не можуть, і на допомогу приходить суддя, який своїми діями викликав обурення, як гравців господарів так і вболівальників. Але вистоявши проти 11 гравців Середів і проти судді, за 10-ть хвилин до завершення матчу з подачі кутового, красивим ударом головою в ближній кут воріт гол забиває Шпінь Олександр - 3:2, виводячи Сербо-Слобідку вперед.
Відразу за розмови суддя виганяє гравця тепер вже переможного голу Шпіня Олександра з поля, і за емоції виганяють гравця Середів, який ще мав отримати червону картку у першому таймі за бійку. В кінці матчу суддя відмінив чистий гол з гри! Та Сербо-Слобідка доказала, що і з таким суддівством вона може виграти.
Сербо-Слобідка

Непізнаничі - Ємільчине 0:4
Голи: Левченко Владислав, Остапчук Максим, Голяка Євген, Бацюн Олександр

Рихальське - Симони
2:7
Голи: Шпінь Сергій-2 - Остапчук Вiталiй-2, Денисюк Олександр, Лещенко Володимир, Майданович Артем, Остапчук Сергiй, Радчук Iгор

Фото: kloc
28 жовтня (неділя)
Миколаївка - Куліші 3:5
Голи: Миколаївка-3 - Стецько Артем, Овсійчук Петро-2, Дорофієнко Дмитро, Бондарчук Ярослав
Бараші - Мала Глумча 0:3
Голи: Тукайло Юрій, Дідус Тарас-2
Команда Глумчи приїхала на матч неосновним складом, відсутні були гравці Самченко Олег, Дем'янчук Петро та Авраменко Максим. На початку першого тайму Бараші насіли на ворота Глумчі. В середині першого тайму рахунок відкриває Тукайло Юрій. В другому таймі гості стали більш активніше грати, що призвело до забивання другого голу, відзначився Дідус Тарас. Під кінець матчу Дідус Тарас робить дубль, ГЛУМЧА здобуває впевнену перемогу з рахунком 0:3. Дякуєм вболівальника за велику підтримку!
Мала Глумча
Підлуби - Рясне 1:2
Голи: Сьомко Василь - Терещук Дмитро, Гордієнко Костянтин






Варварівка - Кривотин -/+
Турнірна таблиця

ХХІV тур
3 листопада (субота)

Симони - Миколаївка
Куліші - Підлуби
Рясне - Сербо-Слобідка
Ємільчине - Варварівка
4 листопада (неділя)
Середи - Бараші
Мала Глумча - Непізнаничі
Кривотин - Рихальське
Кращі бомбардири

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 2434 | Додав: sportem
Всього коментарів: 121 2 »
12 kloc   (28.10.2012 23:12) [Материал]
Голи за Рихальське забивав Шпінь Сергій.

11 чорний   (28.10.2012 20:40) [Материал]
Рихальське-Симони - 2:7 голи за Симони забивали: Остапчук Вiталiй -2 , Денисюк Олександр , Лещенко Володимир , Майданович Артем , Остапчук Сергiй , Радчук Iгор .

Гол Симонiв проти Непiзнаничiв забив Онищук Микола , а Кулiшам забив Радчук Iгор.

10 kloc   (28.10.2012 18:27) [Материал]
Голи за куліші забивали: Стецько Артём -1, Овсійчук Петро -2, Дорофієнко Дмитро – 1, Бондарчук Ярослав – 1.

9 sportem   (28.10.2012 17:16) [Материал]
asd, ти написав два коментарі - обидва з негативної сторони. Просто щось корисне і об'єктивне багатьом не хочеться писати, або не має бажання, так як в тебе. На жаль немає часу і бажання розводити зайві розмови, вчиться писати позитив.

8 rawik   (28.10.2012 16:46) [Материал]
Якби в чемпіонаті району був приз <За волю до перемоги> (вручається команді, яка програючи по ходу матчу, виграє його або зводить в нічию), напевно він дістався б Рясному. Дякую за чергову перемогу.

7 kloc   (28.10.2012 16:18) [Материал]
Миколаївка - Куліші 3:5

6 slava-7   (28.10.2012 13:45) [Материал]
Fantom суддя дійсно відсудив гру погано, з цим погодились не тільки ми, а й гравці Рихальська, вболівальники і навіть ваші деякі вравці.

5 Fantom   (28.10.2012 11:17) [Материал]
Слава!
Потрібно виносити і позетивні моменти гри,а не лише негатив...
Чомусь Ти замовчуєш,як ваш гравець забивши 3 гол його св'яткував.І картки давав в дві сторони.Вилучивши вашого та Серединського гравця.Суддя не ас но 2 це Ти з емоцій написав...
А футбол доречі був цікавий.Де перемогла достойна команда.Вітаю!

1-8 9-12
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net